Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

https://www.plaisio.gr/games/PC-perifereiaka/gaming-pliktrologia-keyboards/Turbo-X-Pliktrologio-Nemesis-Rgb-Mechanical-And-Mousepad-SW-MKP-550-p-SQ-MP01.htm

Turbo-X Πληκτρολόγιο Nemesis RGB Mechanical & Mousepad

Μηχανικό πληκτρολόγιο με ανθεκτικούς blue μηχανικούς διακόπτες, φωτισμό Full RGB και μαζί το ξεχωριστό mousepad, Turbo-X Nemesis Extended
    • Χρήση:Gaming
    • Σύνδεση:Ενσύρματη
    • Φωτιζόμενα πλήκτρα:Ναι
Κωδικός Πλαίσιο: 2855410

39,90 € 54,90 €

58666102_665104313943168_7997489405939941376_n.jpg

δωρώ και το mousepad XXL size 

Επεξ/σία από APPLEGEEK
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στα 14.99-19,99 ίσως ναι. :P 

με 40 ευρώ ή και τα χρήματα της αρχικής τιμής όχι.

Επεξ/σία από 7nisiotis
  • Like 6
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Eν τω μεταξύ ο τύπος στο βίντεο μάλλον δεν έχει ξαναπιάσει μηχανικό πληκτρολόγιο, δεν εξηγείται αλλιώς! :P 

(Ελπίζω να μην είναι ο ίδιος ο TS! :D )

Επεξ/σία από lionheart75
Δημοσ.

Και να σκεφτόταν κάποιος να το αγοράσει μετά από το βίντεο το ξανασκέφτεται... 

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, 7nisiotis είπε

Στα 14.99-19,99 ίσως ναι. :P 

με 40 ευρώ ή και τα χρήματα της αρχικής τιμής όχι.

μηπως θες και τσαμπα? τραβα παρε με 100-200 τα εχεις φαινεται εσυ 

• Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, APPLEGEEK είπε

Τουβλο -εξ και τσαμπα να το εδιναν ,θα το σκεφτομουν,μπορει να μου καψει και το πισι.

Προφανως με 40Ε πας και παιρνεις ενα απο τα φθηνα του eshop και τα υπολοιπα τα τρως σουβλακια η παιρνεις ενα Motospeed που ειναι δοκιμασμενα και αξιοπιστα.

• Like 15
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Dantε είπε

Τουβλο -εξ και τσαμπα να το εδιναν ,θα το σκεφτομουν,μπορει να μου καψει και το πισι.

Προφανως με 40Ε πας και παιρνεις ενα απο τα φθηνα του eshop και τα υπολοιπα τα τρως σουβλακια η παιρνεις ενα Motospeed που ειναι δοκιμασμενα και αξιοπιστα.

οπως 8ες¨)

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Dantε είπε

ÎÏοÏέλεÏμα εικÏÎ½Î±Ï Î³Î¹Î± what he said

• Like 4
  • Thanks 1
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, APPLEGEEK είπε

Όχι δε τα έχω γι αυτό πήρα το HyperX Fps Pro με 48.44€ ευρώ προ 4μηνου σε προσφορά παλι :P

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Μόλις τώρα, 7nisiotis είπε

Όχι δε τα έχω γι αυτό πήρα το HyperX Fps Pro με 48.44€ ευρώ προ 4μηνου σε προσφορά παλι :P

ετυχε...

https://www.skroutz.gr/s/12686490/HyperX-Alloy-FPS-Pro.html?from=catspan&keyphrase=HyperX+Fps+Pro

Επεξ/σία από APPLEGEEK
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, APPLEGEEK είπε

ετυχε...

Αυτή ήταν πληροφοριακά. 

40 είναι πολλά λεφτά για ένα ΟΕΜ πληκτρολόγιο μη επώνυμο με αμφιβόλου ποιότητας διακόπτες. Αν είχε Outemu και μια τιμη εστω 20-25 περίπου ευρώ ( με mousepad ) άιντε να το δεχτούμε ως "πασχαλινή" προσφορά για κάποιον που δεν ξέρει να ψάξει κάτι πιο επώνυμο. Και χωρίς να γνωρίζουμε πώς είναι ποιοτικά και τι υλικά έχει πάνω. Ένα θετικό είναι ότι έχει / φαίνεται να υπάρχει rgb για όσους το επιθυμούν ως feature αλλά τη τιμή του δε τη δικαιολογεί. 

Επεξ/σία από 7nisiotis
  • Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...