μπιπ μπιπ Δημοσ. 25 Απριλίου 2019 Δημοσ. 25 Απριλίου 2019 Γιατί δεν έχει το google maps, street view στην Καλλιθέα; Οι μισοί δρόμοι δεν έχουν.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 25 Απριλίου 2019 Super Moderators Δημοσ. 25 Απριλίου 2019 Αν δεν έχει τότε δεν πέρασε το αμάξι της Google. Παραδείγματα δρόμων?
μπιπ μπιπ Δημοσ. 26 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 26 Απριλίου 2019 Δημοσθένους κάτω κάτω . Μαντζαγριωτακη . Αριστείδου.γιατι τις παρέλειψε; Είχαν λαϊκή εκείνη τη μέρα;
Menelaos83 Δημοσ. 26 Απριλίου 2019 Δημοσ. 26 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Οντως σε ενα κομματι της δημοσθενους δεν εχει, πραγμα παραλογο γτ πιο κατω συνεχιζει αποτι θυμαμαι και δεν υπαρχει λαικη ωστε να την διακοψει.Στις πιο μικρες παραλληλους, δλδ ηρακλεους η αριστειδου π εχει λαικες ειναι φυσιλογικο. Επεξ/σία 26 Απριλίου 2019 από Menelaos83
μπιπ μπιπ Δημοσ. 26 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 26 Απριλίου 2019 Δεν το έχω ξαναπετυχει αυτό.να παραλείπουν δρόμους . Συμβαίνει και αλλού; 11 ώρες πριν, Ntinaras είπε Ε τι θες να δεις?Μονο γατες εχει Θέλω να δω πόσες.
theoritikos Δημοσ. 27 Απριλίου 2019 Δημοσ. 27 Απριλίου 2019 Το street view έχει την επιλογή να αφαιρέσει φωτογραφίες αν βρεθεί κάποιος που θεωρεί ότι παραβιάζει προσωπικά δεδομένα. Στην περίπτωση της Καλλιθέας , κάποιος δήλωσε ιδιωτική του περιουσία την μισή πόλη και πως παραβίαζε την προσωπική του περιουσία . Άντε να βρεις άκρη τώρα ...
spyroskonst Δημοσ. 27 Απριλίου 2019 Δημοσ. 27 Απριλίου 2019 4 ώρες πριν, theoritikos είπε Το street view έχει την επιλογή να αφαιρέσει φωτογραφίες αν βρεθεί κάποιος που θεωρεί ότι παραβιάζει προσωπικά δεδομένα. Στην περίπτωση της Καλλιθέας , κάποιος δήλωσε ιδιωτική του περιουσία την μισή πόλη και πως παραβίαζε την προσωπική του περιουσία . Άντε να βρεις άκρη τώρα ... απο τα ελάχιστα σχόλια που δεν ξέρω τι εμοτικον να βάλω. haha / sad / confused? όλα σωστά είναι. 2
jerry banana Δημοσ. 27 Απριλίου 2019 Δημοσ. 27 Απριλίου 2019 17 ώρες πριν, μπιπ μπιπ είπε Δεν το έχω ξαναπετυχει αυτό.να παραλείπουν δρόμους . Συμβαίνει και αλλού; Θέλω να δω πόσες. Σε χωριά συνήθως.
Th3Beh0ldeR Δημοσ. 28 Απριλίου 2019 Δημοσ. 28 Απριλίου 2019 Επειδή είχε τύχει να δω παλιότερα συγκεκριμένους δρόμους που υπήρχαν στο street view, πλέον βλέπω ότι κάποιοι (αρκετοί) έχουν αφαιρεθεί. Προφανώς ισχύει αυτό που είπε ο φίλτατος @theoritikos πιο πάνω. Άλλη εξήγηση δεν μπορώ να δώσω.
μπιπ μπιπ Δημοσ. 28 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 28 Απριλίου 2019 Λίγο δύσκολο να του ανήκουν όλες οι πολυκατοικίες εκεί πέρα. Και σε ποιον δήλωσε ότι του ανήκουν; Πήγε με χαρτιά της εφορίας στην google και ζήτησε να τις αφαιρέσουν; Δηλαδή αν είναι δικοί του οι δρόμοι να τους περιφραξει. Νευρίασα τώρα γιατί έψαχνα κάτι εκεί πέρα και τώρα αναγκαστικά θα πάω από εκεί. Δεν το έχω ξανακουσει πάντως αυτό. Πηγή;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 28 Απριλίου 2019 Super Moderators Δημοσ. 28 Απριλίου 2019 36 minutes ago, μπιπ μπιπ said: Νευρίασα τώρα γιατί έψαχνα κάτι εκεί πέρα και τώρα αναγκαστικά θα πάω από εκεί. Αν είναι σχετικά πρόσφατο πάντως δεν θα το έβλεπες έτσι κι αλλιώς, οι φωτογραφίες είναι του 2014... 1
thomasG4 Δημοσ. 28 Απριλίου 2019 Δημοσ. 28 Απριλίου 2019 55 λεπτά πριν, ThReSh είπε Αν είναι σχετικά πρόσφατο πάντως δεν θα το έβλεπες έτσι κι αλλιώς, οι φωτογραφίες είναι του 2014... Δεν ξέρω τι γίνεται στην Αθήνα αλλά σε επαρχιακή πόλη είδα πρόσφατα όχημα της Google να βγάζει φωτό, οπότε μάλλον ετοιμάζουν ανανέωση γιατί και εδώ απο το 2014 ήταν οι τελευταίες. 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 28 Απριλίου 2019 Super Moderators Δημοσ. 28 Απριλίου 2019 11 minutes ago, thomasG4 said: Δεν ξέρω τι γίνεται στην Αθήνα αλλά σε επαρχιακή πόλη είδα πρόσφατα όχημα της Google να βγάζει φωτό, οπότε μάλλον ετοιμάζουν ανανέωση γιατί και εδώ απο το 2014 ήταν οι τελευταίες. Σχεδόν σε όλη την Ελλάδα περνάνε τους από τις αρχές του 2019. Πότε όμως θα αλλάξουν στο site δεν γνωρίζω...
DYEL Δημοσ. 28 Απριλίου 2019 Δημοσ. 28 Απριλίου 2019 5 λεπτά πριν, ThReSh είπε Σχεδόν σε όλη την Ελλάδα περνάνε τους από τις αρχές του 2019. Πότε όμως θα αλλάξουν στο site δεν γνωρίζω... Χμμμ μεχρι τον Μαιο λεει θα εχουν τελειωσει αυτες τις περιοχες: https://www.google.com/streetview/explore/ (scroll down και επιλεξτε χωρα ελλαδα) Καιρος ειναι,πλεον δεν ειναι αξιοπιστο το street view στις περισσοτερες περιπτωσεις,εχουν αλλαξει τοσο πολυ τα πραγματα. σε πολλα σημεια υπαρχουν ακομα μονο εικονες απο το 2011 και οχι το 2014! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα