Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Είχα ξαναγράψει παλιοτερα, έπειτα απο λιγο ψαξιμο και με τα παρακατω χαρακτηριστικά:
1) Χρήματα που μπορούμε να διαθέσουμε; εως 300€
2)χρηση: messenger, facebook, instagram, xiaomi drone, mi action camera 
3) Μέγεθος οθόνης; εως6, 6και κατι ιντσες το πολυ
4) Κάποιο ειδικό χαρακτηριστικό: δαχτυλικο αποτυπωμα, ευρυγωνια καμερα(οχι απαραιτητο αλλα επιθυμητο)
5)Μας ενδιαφέρει η απόδοση των καμερών; αρκετα βασικό θέμα ναι.
6) dual sim(αρκετα επιθυμητο αλλα όχι απαραιτητο)
7) Μας ενδιαφέρει η επίσημη εγγύηση στην Ελλάδα; - οχι απαραιτητο
10) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό; - οχι
11) Μας ενδιαφέρει ή μεγάλη μπαταρία; - θα ηθελα με αρκετη χρηση να βγαζει μια ημερα
12) Μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις από το εξωτερικό ή μόνο από Ελλάδα; -  ελλαδα κυριως
13) Σε περίπτωση αγοράς από Ελλάδα, ενδιαφερόμαστε για κάποιο συγκεκριμένο κατάστημα (λόγω κάποιας έκπτωσης / επιδότησης); - οχι
14) Ενδιαφερόμαστε μόνο για καινούριο η και για μεταχειρισμένο; - καινουργιο

κατέληξα στις παρακάτω συσκευές

1) Honor 8x

2) Samsung A50 

3) Honor 10

4)Χiami mi A2

ενδιαφέρομαι άμεσα για την αγορά  του κινητού έχετε να προτείνετε καποιο απο αυτά τα 4 ή κάποιο καινούργιο;   ευχαριστώ πολύ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Φίλε μου χρονια εχω samsung και συγκεκριμένα τώρα σου γραφω αυτο το μήνυμα με το s7 edge που ειναι και σπασμενο κιόλας τέλος παντον. Λοιπόν εχω φάει τετοια ξενέρα με τα samsung ( και καλο μοντέλο ) ειναι ωραια βολικά αλλα μετα απο 1-2 χρονακια δεν.... Αρχίζουν τα κολλήματα ! Ολα αυτα για εναν που έχει καλό κινητό samsung!!! Πάντα για μένα θα μιλήσω κινητό samsung κατω απο 400€ δεν θα έπαιρνα!! Samsung 400€ = Xiaomi 150€ !!!! Για Honor δεν ξερω καθολου να σου πω δεν τα ξέρω!! Εγω θα σου πρότεινα γενικα Xiaomi. Το mi A2 δεν το εχω δουλέψει δεν ξερω πωσ θα ειναι λογικά καλο θα είναι αλλα η μητερα μου εχει το Xiaomi note 6 pro που πραγματικά εγω το εχω αγαπήσει και θα στο πρωτόνια ! Ελπίζω να σε βοήθησα 😊 

Επεξ/σία από tanagra
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...