dompred Δημοσ. 25 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2019 Είχα αρκετά θέματα τελευταία με το λάπτοπ μου (Asus FX503) το οποίο δεν έχει κλέισει 6 μήνες. Χρειάστηκε να ξαναπεράσω Windows γιατί δεν άνοιγαν εφαρμογές, δεν μπορούσε να εγκαταστήσει updates κλπ. Για λίγες μέρες όλα καλά μέχρι που χθες και σήμερα έσβηνε χωρίς λόγο το AC Odyssey. Έκανα memtest και δεν βρήκε κάποιο πρόβλημα. Κατέβασα HDD Sentinel και βγάζει health του δίσκου 9% critical. Βάζω και screenshot του S.M.A.R.T. Έκανα surface test και φαίνεται ότι έχει μερικά damaged & bad sectors. Η ερώτησή μου είναι αν όντως έχει κάτι ο δίσκος; Δεν είχε κάποιο ατύχημα μέχρι τώρα και είναι σχετικά καινούργιο το μηχάνημα. Αν επικοινωνήσω με το service, θα αρκεστεί σε αυτά για να αλλάξει τον δίσκο ή δεν αποτελούν απόδειξη βλάβης; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xristaras12 Δημοσ. 25 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2019 θα στον αλλάξουν και χωρίς πολλά πολλά. κατέβασε το διαγνωστικό της seagate (Νομιζω seatools for windows λέγεται) 99.99% θα βγάλει fail στο short test Οπότε εκει στον αλλάζουν 10000% ΒΛΕΠΩ ομως οτι μιλάμε για δισκο στις 5400 με μια γρηγορη αναζητηση που εκανα, βάλε εναν ssd να νιωσει το σύστημα, σε κρατάει πολύ πίσω ο δισκος πραγματικά! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dompred Δημοσ. 25 Απριλίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2019 9 λεπτά πριν, Xristaras12 είπε θα στον αλλάξουν και χωρίς πολλά πολλά. κατέβασε το διαγνωστικό της seagate (Νομιζω seatools for windows λέγεται) 99.99% θα βγάλει fail στο short test Οπότε εκει στον αλλάζουν 10000% ΒΛΕΠΩ ομως οτι μιλάμε για δισκο στις 5400 με μια γρηγορη αναζητηση που εκανα, βάλε εναν ssd να νιωσει το σύστημα, σε κρατάει πολύ πίσω ο δισκος πραγματικά! Thanks, κατέβασα το εργαλείο και τρέχω τα τεστ. Απλά είχα καεί πολύ με επισκευές λαπτοπ στο παρελθόν και τώρα το ελέγχω αρκετά πριν στείλω για επισκευή. Έχω στα προσεχώς έναν SSD και άλλα 8GB ram. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα