atr3jiu Δημοσ. 25 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2019 Αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει γιατί έχω μπερδευτεί. Έχω την MSI mortar b450 η οποία έχει Mystic light και 2 +12v rgb 4-pin connectors. Θέλω να πάρω 2 φανάκια RGB 120mm που να είναι mystic light συμβατά. Υπάρχουν τα Cougar Vortex , τα Deepcool CF κλπ. Όμως....Απότι έχω καταλάβει αυτά είναι A-RGB και έχουν +5v 3-pin σύνδεση που δεν μπορώ να κουμπώσω στη μητρική μου απευθείας. Τα ερωτήματα είναι: 1) Μπορώ να τα συνδέσω με αντάπτορα και να λειτουργούν σαν A-RGB synced με mystic light? 2) Αν δεν γίνεται το (1) ... αν πάρω αυτά τα 3 σε 1 που έχουν και κοντρολερ μπορώ να τα συνδέσω στο κοντρόλερ - το κοντρόλερ στα +12v στη μητρική και να έχω A-RGB synced με mystic light?? Γενικώς τι μπορώ να κάνω για να έχω Α-RGB fans που να τρέχουν συγχρονισμένα με το Mystic light της μητρικής μου και όχι με το δικό τους software. Ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mpokwsths Δημοσ. 25 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2019 1) Όχι 2) Όχι Δεν είναι με κανένα τρόπο συμβατά. Το controller των 3 σε 1 είναι για να αλλάζεις με το χέρι ή για κάποια Corsair μέσω προγράμματος. Εσύ θέλεις RGB 12V ανεμιστήρες που να συνδέονται στις 12V 4-pin υποδοχές της μητρικής. Π.χ. Deepcool RF120 Απλά, οι 12V RGB δεν υποστηρίζουν πολλα διαφορετικά χρώματα ταυτόχρονα στον ίδιο ανεμιστήρα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atr3jiu Δημοσ. 26 Απριλίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2019 21 ώρες πριν, mpokwsths είπε 1) Όχι 2) Όχι Δεν είναι με κανένα τρόπο συμβατά. Το controller των 3 σε 1 είναι για να αλλάζεις με το χέρι ή για κάποια Corsair μέσω προγράμματος. Εσύ θέλεις RGB 12V ανεμιστήρες που να συνδέονται στις 12V 4-pin υποδοχές της μητρικής. Π.χ. Deepcool RF120 Απλά, οι 12V RGB δεν υποστηρίζουν πολλα διαφορετικά χρώματα ταυτόχρονα στον ίδιο ανεμιστήρα. Σε ευχαριστώ. Το πήρα απόφαση οτι δν γίνεται οπότε θα πάω με τα σκέτα RGB.. Μεταξύ των παρακάτω (αν κ τα CoolerMaster είναι πολύ ακριβά) έχεις άποψη ως προς το θόρυβο? τα specs που λένε τα db δεν τα εμπιστέυομαι γενικά... Deepcool-RF-120-RGB Aerocool-P7-F12-Pro-120mm CoolerMaster-MasterFan-Pro-120-Air-Balance-RGB-120mm Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NoiSy MaN Δημοσ. 28 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2019 Έχω τα deepcool και είναι πολύ καλά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ilias78 Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Βρηκα θυσαυρο. Εχω την msi b450a prο μητρικη η οποια εχει μια θυρα για rgb στην οποια εχω συνδεσει 2 ledοταινιες. Ηθελα να βαλω κ rgb fanακια αλλα δεν ηξερα πως να τα συνδεσω ολα. Απο οτι ειδα σε unboxing για τα deepcool που αναφερετε πιο πανω, εχει στο πακετο θυρα για τη συνδεση 4 rgb (3 τα φανακια κ οι ledοταινιες μου) οποτε παμε για αγορα. Ειναι κ 12v οποτε ολα κομπλε. Το θεμα μου ειναι το εξης. Αφου θα συνδεθουν ολα μαζι στο controller κ αυτος με τη σειρα του στη θυρα rgb της μητρικης, θα πρεπει τα φανακια να συνδεθουν ξεχωριστα κ με την μητρικη για να παρουν ρευμα ή οχι? Επεξ/σία 13 Μαΐου 2019 από ilias78 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα