voltmod Δημοσ. 25 Απριλίου 2019 Δημοσ. 25 Απριλίου 2019 Πρόσφατα, ο CEO της OnePlus, Pete Lau επιβεβαίωσε ότι η εταιρεία σκοπεύει να κυκλοφορήσει και μία έκδοση «Pro» του επερχόμενου OnePlus 7. Το OnePlus 7 Pro θα διαθέτει μία κάμερα παραπάνω στην διάταξη που υπάρχει στο πίσω μέρος -σε σχέση με το απλό OnePlus 7- και θα διαθέτει αυξημένες διαστάσεις, οι οποίες οφείλονται στην αρκετά πιο προηγμένη, «κυρτή» (όπως συμβαίνει με τα τελευταία μοντέλα Galaxy S) οθόνη 6,64 ιντσών Super AMOLED (QuadHD+, 3144 x 1440 pixels) που θα υποστηρίζει μία νέα τεχνολογία για ομαλότερη εμπειρία χρήσης (90Hz). Αν και αναμφισβήτητα η τύπου «full view» οθόνη (για την εμπρόσθια κάμερα χρησιμοποιείται pop-up «motorized» μηχανισμός ανύψωσης) είναι εντυπωσιακή, θα στοιχίζει στην OnePlus τρεις φορές περισσότερο από το συνηθισμένο, και όπως είναι κατανοητό η τιμή της συσκευής θα είναι αρκετά υψηλότερη από αυτές που είχαμε συνηθίσει στο παρελθόν. Η οθόνη επίσης αναμένεται να διαθέτει και τον αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων. Σύμφωνα με τον leakster Ishan Agarwal και το Android Central, το OnePlus 7 Pro θα στοιχίζει €749 στην έκδοση με τα 8GB RAM και τα 256GB αποθηκευτικού χώρου. Το κόστος του μοντέλου με τα 12GB RAM και 256GB αποθηκευτικού χώρου θα είναι €819. Κατά πάσα πιθανότητα θα υπάρχει και μία «basic» έκδοση του OnePlus 7 Pro με 6GB RAM, που το πιθανότερο είναι –επειδή δεν υπάρχουν ασφαλείς πληροφορίες στη συγκεκριμένη περίπτωση- να στοιχίζει €699. Η συσκευή θα κυκλοφορήσει σε Mirror Grey, Almond και Nebula Blue και θα βασίζεται στο Qualcomm Snapdragon 855 SoC και θα εξοπλίζεται με μπαταρία 4000mAh και τριπλή κύρια κάμερα με Laser autofocus που θα βασίζεται σε αισθητήρες των 48 Megapixels (με OIS και EIS), 16 Megapixels (wide-angle) και 8 Megapixels (telephoto με 3x zoom). Επίσης θα υποστηρίζεται fast charging 30W. Περισσότερα για την συσκευή –και το μικρότερο OnePlus 7- θα μάθουμε στην επίσημη παρουσίαση της εταιρείας, στα μέσα Μαΐου. Android Central PhoneArena Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο
Δημοφιλής ανάρτηση panagi0tisgr Δημοσ. 25 Απριλίου 2019 Δημοφιλής ανάρτηση Δημοσ. 25 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Σε αυτες τις τιμές η Samsung η Apple ακομα και η Huawei ειναι οι μονες επιλογές. Oτιδήποτε αλλο πεταμένα λεφτά. και ας ειναι και smoooooooth..... Ας μην μιλήσω και για το SAR!!! Επεξ/σία 26 Απριλίου 2019 από panagi0tisgr 30 1 2
pacahontas III milagros Δημοσ. 25 Απριλίου 2019 Δημοσ. 25 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, panagi0tisgr είπε Σε αυτες τις τιμές η Samsung η Apple ακομα και η Huawei ειναι οι μονες επιλογές. Oτιδήποτε αλλο πεταμένα λεφτά. και ας ειναι και smoooooooth..... Συμφωνώ απολύτως! Συν οτι πεφτουν οι τιμες! Δηλαδη ενα note πιο φτηνο απο το oneplus καθιστά αυτόματα το samsung flagship killer κινητό! Οσο για την oneplus και το smooth δε νομίζω οτι εν ετη 2019 έχουμε τοσο μεγάλο προβλημα με το λαγκ ολοι οι υπόλοιποι... Ελεος... Δεν είμαστε με jelly bean και 2 γιγα ραμ πια Επεξ/σία 25 Απριλίου 2019 από pacahontas III milagros 8
JohnSonyM Δημοσ. 25 Απριλίου 2019 Δημοσ. 25 Απριλίου 2019 για να δικαιολόγησει την τιμή του ξερωντας πως υπάρχει mi 9 στα 400 και mate, p, s εκεί έξω πρέπει να είναι τουλάχιστον εξαιρετικό, σε κάμερες δεν θα τα φτάνει και καλώς ή κακώς είναι selling point. Settle σκέτο και δν νμζω να δικαιολόγησει τέτοια αύξηση 4 1
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Απριλίου 2019 Δημοσ. 25 Απριλίου 2019 7 λεπτά πριν, pacahontas III milagros είπε Συμφωνώ απολύτως! Συν οτι πεφτουν οι τιμες! Δηλαδη ενα note πιο φτηνο απο το oneplus καθιστά αυτόματα το samsung flagship killer κινητό! Οσο για την oneplus και το smooth δε νομίζω οτι εν ετη 2019 έχουμε τοσο μεγάλο προβλημα με το λαγκ πια ολοι οι υπόλοιποι... Ελεος... Δεν είμαστε με jelly bean και 2 γιγα ραμ πια Φιλε οσα one plus εχω πιασει στα χερια μου δεν ειναι πιο "γρηγορα" απο αλλα κινητα με τους τοπ επεξεργαστες απλα το oxygen OS νομιζω εχει πιο γρηγορα τα animations του οποτε ειναι πιο snappy απο εκεινη την αποψη. Απο οταν πηρα το P9 και μετα το Mate 10 και τωρα το Mate 20 Pro δεν μου εχει λαγκαρει ποτε σε τιποτα κινητο ουτε για κλασμα δευτερολεπτου, και αυτο με τα chipsets που καποιοι λενε υποδεεστερα απο τους snapdragon 8XX σειρας. Επισης οι τιμες της One Plus ΔΕΝ ΠΕΦΤΟΥΝ ΚΑΘΟΛΟΥ, σε συγκριση με ολα τα αλλα flagships (πλην Apple) που πεφτουν κυριολεκτικα 200 με 300 ευρω κανα 2-3 μηνες μετα την κυκλοφορια τους. Το P30 Pro απο 950 επεσε στα 820 σε ενα μηνα, και σε αλλο ενα μηνα θα κανει ~700 ευρω, και θα μου βγει το OP7 στα 750? Λολ καλα γλεντια. Τοτε το S10E θα εχει κατω απο 500 ευρω (ηδη ειναι 540 ευρω!!!)
pacahontas III milagros Δημοσ. 25 Απριλίου 2019 Δημοσ. 25 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 18 λεπτά πριν, Kwsths67 είπε Φιλε οσα one plus εχω πιασει στα χερια μου δεν ειναι πιο "γρηγορα" απο αλλα κινητα με τους τοπ επεξεργαστες απλα το oxygen OS νομιζω εχει πιο γρηγορα τα animations του οποτε ειναι πιο snappy απο εκεινη την αποψη. Απο οταν πηρα το P9 και μετα το Mate 10 και τωρα το Mate 20 Pro δεν μου εχει λαγκαρει ποτε σε τιποτα κινητο ουτε για κλασμα δευτερολεπτου, και αυτο με τα chipsets που καποιοι λενε υποδεεστερα απο τους snapdragon 8XX σειρας. Επισης οι τιμες της One Plus ΔΕΝ ΠΕΦΤΟΥΝ ΚΑΘΟΛΟΥ, σε συγκριση με ολα τα αλλα flagships (πλην Apple) που πεφτουν κυριολεκτικα 200 με 300 ευρω κανα 2-3 μηνες μετα την κυκλοφορια τους. Το P30 Pro απο 950 επεσε στα 820 σε ενα μηνα, και σε αλλο ενα μηνα θα κανει ~700 ευρω, και θα μου βγει το OP7 στα 750? Λολ καλα γλεντια. Τοτε το S10E θα εχει κατω απο 500 ευρω (ηδη ειναι 540 ευρω!!!) Εχεις δικιο... Αυτο το παραμυθι με τη ταχυτητα πρεπει καποτε να τελειώσει. σε καθε android κινητο μπαινεις πολυ ευκολα στο κρυφο μενου προγραμματιστη και κλεινεις ολα τα animation στο 0.5 η και στο 0 αν θέλεις. Το θεμα ειναι οτι ετσι εχεις μια ανωμαλη και απότομη εμπειρια χρησης αφού μετα πατάς την οποιαδήποτε εντολή στο κινητο κανει εναν χρονο καπου 0.5 δευτερα να την "παρει" (το λες και λαγκ αυτο, εστω και μικρό) και αφου την παρει την εκτελεί αστραπιαία σε περίπου 0,1 second... Δηλαδη ενα μικρο λαγκ και μια αστραπιαία εκτελεση! Δεν ειναι και η καλύτερη εμπειρία χρησης αυτό το πραγμα! Συνεπως ενα κινητό μπορει να γινει οσο γρήγορο θες... Το θεμα ειναι ποσο ισορροπημενα γρήγορα και smooth και ενιαία γινεται ολο αυτό! Χωρις σπασίματα και ξεσπάσματα Επεξ/σία 25 Απριλίου 2019 από pacahontas III milagros 7
Acrobatis7 Δημοσ. 25 Απριλίου 2019 Δημοσ. 25 Απριλίου 2019 Απλα μετα απο αυτες τις τιμες σταματησε να ειναι flagship killer και εγινε και αυτο ακομα ενα flagship - και ισως και πιο ακριβο απο αλλα της κατηγοριας. 7
Retromaniac Δημοσ. 25 Απριλίου 2019 Δημοσ. 25 Απριλίου 2019 Εμένα μια χαρά μου φαίνεται η τιμη. Το κινητό έχει την τελευταία λέξη της τεχνολογίας και ακόμη παραπάνω. 3 1
Voodooman Δημοσ. 25 Απριλίου 2019 Δημοσ. 25 Απριλίου 2019 Ίδιο hardware σε τιμή που, όταν βγει στην αγορά, θα είναι ίσως και μεγαλύτερη ακόμη και από τον ακριβότερο ανταγωνισμό. Και με εμμονικές ελλείψεις όπως headphone jack, SD card. Κάπου χάθηκε η OP, αλλά μάλλον το καταλαβαίνουν και οι ίδιοι, όταν ποντάρουν σε έννοιες όπως "smooth" το 2019. 9
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Απριλίου 2019 Δημοσ. 25 Απριλίου 2019 Δώσε πόνο. Κοστίζει η τεχνολογία. Υπομονή σε δύο χρόνια και αν...
Axelq Δημοσ. 25 Απριλίου 2019 Δημοσ. 25 Απριλίου 2019 "Ο καιρός γαρ εγγύς" Σε λίγο θα βλέπουμε αυτοκόλλητα Huawei και OnePlus κολλημένα σε Smart και Mini Cooper 😄 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα