Προς το περιεχόμενο

Περιεργο προβλημα με αρχειο srt

Kostasspil

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπερα παιδια, εχω εναν εξωτερικο στον οποιο εχω φορτωσει ταινιες. 

Τον εδωσα σε φιλο που εχει mac, ο οποιος στην προσπαθεια να αλλαξει ονομα στα subs δεν τον αφηνε να σβησει το παλιο ονομα για να γραψει το νεο. 

Εγω εχω win10.

Καμια ιδεα;

Ευχαριστω εκ των προτερων

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Προφανως ο δισκος σου ειναι NTFS formatted και το OSX εχει υποστηριξη read only.

Για να το ξεπερασει ο φιλος σου, ας ριξει μια ματια εδω:

https://www.howtogeek.com/236055/how-to-write-to-ntfs-drives-on-a-mac/

Επεξ/σία από asmilon
  • Thanks 1

Αν ειναι μεσα σε πολλους υποφακελους ας δοκιμασει να το βαλει σε καποιο αλλο σημειο και οχι μεσα σε υποφακελους. δεν γνωριζω το μεγιστο αποδεκτο μηκος για mac, αλλα το πιθανοτερο κατι τετοιο ειναι. 

• Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

βασικα επειδη  ειδα αυτο που λεει ο απο πανω οτι το ntfs σε mac ειναι μονο read only και εδωσε τροπους να το παρακαμψεις -αν καταλαβα καλα

απο κει και περα στους περισσοτερους συγχρονους player αν κανει drag and drop τον υποτιτλο στον player ενω παιζει το video, φορτωνεται ο υποτιτλος

Επεξ/σία από rofl

Περα απο την υποστηριξη σε NTFS για το OS X, η αλλη προσεγγιση ειναι να διαμορφωσεις τον εξωτερικο δισκο σε exFAT, το οποιο επιτρεπει αρχεια μεγαλου μεγεθους (το κλασσικο FAT32 εχει οριο τα 4GB) και ειναι συμβατο και Windows και με OS X. Μπορει να βρεις καποια εργαλεια να κανουν convert αλλα υπαρχει παντα το ρισκο του data corruption, οποτε θα προτεινα να κρατησεις ενα αντιγραφο των δεδομενων, αν το χρειαζεσαι, και κανοντας δεξι κλικ στο drive σου επελεξε Format... και στο παραθυρο που εμφανιζεται επελεξε File system exFAT, οπως παρακατω:

image.png.6ec3ca7c24c54c87298b5b433143fe22.png

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...