Eλληνας Δημοσ. 25 Απριλίου 2019 Δημοσ. 25 Απριλίου 2019 Μου έδωσαν ενα MikroTik RB493AH Σε τι χρησιμεύει? Δεν γνωρίζω σε τι χρησιμεύει και γενικά τι προσφέρει ένα τέτοιο μηχάνημα με τέτοια τεχνολογία.. Όποιος γνωρίζει ας μου πει 2-3 πραγματάκια.. Σε κατι Ελληνικά σαιτ ειδα πως κοστίζει λίγο https://mikrotik.com/product/RB493AH
jkoukos Δημοσ. 25 Απριλίου 2019 Δημοσ. 25 Απριλίου 2019 Τα Routerboard είναι οικογένεια μοντέλων Mikrotik που κυρίως λειτουργούν ως Router και πολλά με ασύρματες δυνατότητες. Οι δυνατότητες και ρυθμίσεις που έχουν είναι πολλές που τις βρίσκεις σε συσκευές πολλαπλάσιας αξίας, αλλά δεν είναι plug & play, ζητώντας γνώσεις από τον χρήστη για την παραμετροποίησή τους. Το συγκεκριμένο μοντέλο είναι παλιό και πλέον καταργημένο. Με απλά λόγια παίζει ως router έχοντας δυνατότητα να συνδεθούν πάνω του 3 ασύρματες κάρτες miniPCI κι έτσι να παίξει τον ρόλο ενός ασύρματου κόμβου ή hotspot, εκτός φυσικά των LAN θυρών που έχει και μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως managed switch. 1 1
M@dB0x Δημοσ. 26 Απριλίου 2019 Δημοσ. 26 Απριλίου 2019 Ποιος καταπληκτικος ανθρωπος σου εκανε τετοιο δωρο πασχαλιατικα.................?
Eλληνας Δημοσ. 26 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 26 Απριλίου 2019 1 ώρα πριν, M@dB0x είπε Ποιος καταπληκτικος ανθρωπος σου εκανε τετοιο δωρο πασχαλιατικα.................? Το ειχε στην άκρη και μου το εδωσε... Έχετε χρησιμοποίηση routerboard ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα