logistoulis Δημοσ. 25 Απριλίου 2019 Δημοσ. 25 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 λεπτό πριν, Brashida είπε Οικογενειακός λογαριασμός θα φανεί πχ το email του αδερφού μου αν αγοράσε αυτός κάτι? θα φανεί σε εσένα πχ; που είσαι συνδικαιούχος στο λογαρισμό; όχι.. Επεξ/σία 25 Απριλίου 2019 από logistoulis
christakos07 Δημοσ. 25 Απριλίου 2019 Δημοσ. 25 Απριλίου 2019 2 λεπτά πριν, Brashida είπε Οικογενειακός λογαριασμός θα φανεί πχ το email του αδερφού μου αν αγοράσε αυτός κάτι? ΟΧΙ
cumulus Δημοσ. 25 Απριλίου 2019 Δημοσ. 25 Απριλίου 2019 3 ώρες πριν, tsipakis είπε ετος 2019 ... Όχι για όλους.....
Nikolas00 Δημοσ. 26 Απριλίου 2019 Δημοσ. 26 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 9 ώρες πριν, Brashida είπε Επειδή δεν είμαι ο ειδικός και κάποια πράγματα βασικά δεν τα γνωρίζω καθόλου.Αν κάνεις online αγορές μέσω χρεωστικής μπορείς να καταλάβεις σου στέλνουν κάποια απόδειξη.Δηλαδη αν κάνω κάποια συναλλαγή ηλεκτρονικα θα με ειδοποιήσουν γι'αυτό πχ αν πάνω τράπεζα θα μου το πουν θα δώσουν κάποια απόδειξη θα στείλουν μνμ κάτι οτιδήποτε? Αν εχεις ebanking στην τράπεζα και χρεωστική...σε λογαριασμό με συνδικαιούχο εμφανίζονται οι συναλλαγές σου,δεσμεύονται τα λεφτά και μετά από 3-4 μέρες φαίνεται στις κινήσεις του λογαριασμού.Π.χ πλήρωσα με καρτα eurobank σε pos Πειραιώς,φαίνονται δεσμευμένα τα λεφτά και είχα απόδειξη από το μηχανάκι ότι πλήρωσα,στο ebanking βγήκε μετά από 5 μέρες(3 εργάσιμες).Αυτό ισχύει σε όλες τις τράπεζες,αν είναι ίδια τράπεζα pos και κάρτα φαίνεται αμέσως. Εκτός αυτού,υπάρχει υπηρεσια alert στο email σου δωρεάν ότι έκανες ανάληψη,αγορά με κάρτα,κατάθεση,μεταφορά χρημάτων.Με sms στο κινητό να έρχεται αυτό το alert έχει χρέωση. Επίσης τα email έρχονται και στον συνδικαιούχο,αν έχει δώσει το email του στη τράπεζα και ας έχεις εσύ κάρτα. Κάνω συναλλαγή με κάρτα(ειτε σε POS είτε βάζω τα στοιχεία στο internet),παίρνω απόδειξη από το pos είτε ερχεται email αν είναι μέσω ίντερνετ ότι πλήρωσα με τη χρεωστικη κάρτα. Επεξ/σία 26 Απριλίου 2019 από Nikolas00
Brashida Δημοσ. 28 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 28 Απριλίου 2019 Στις 25/4/2019 στις 5:25 ΜΜ, tsipakis είπε ετος 2019 ... Καλα που μας το υπενθυμισες ότι ζεις ανάμεσα μας! αλλά το σχολιο σου δεν έχει καμία σχέση με αυτό που ρώτησα. Στις 25/4/2019 στις 9:20 ΜΜ, cumulus είπε Όχι για όλους..... Φυσικά και όχι για όλους 90ς μόνο, κρίμα που δεν πρόλαβα οριακά περίπου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα