BloodDonor89 Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 @poulinos είπες τη μαγική λέξη που ίσως ευθύνεται για ότι γίνεται. Έχει εγκατάσταση για συναγερμό... Και εξεχουν κάτι καλώδια από πόρτα και παράθυρα. Το οποίο είναι έχει κόκκινο πράσινο κίτρινο άσπρο γκρι και καφέ. Προσπαθώ να βρω κανένα κουτακι πάνω στο τοίχο. Και δεν μπορώ να βρω. Είχε ένα έξω στη εξώπορτα το οποίο και άνοιξα και ένα δίπλα ακριβώς από τον πίνακα με τις ασφάλειες.
poulinos Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 23 minutes ago, BloodDonor89 said: @poulinos είπες τη μαγική λέξη που ίσως ευθύνεται για ότι γίνεται. Έχει εγκατάσταση για συναγερμό... Και εξεχουν κάτι καλώδια από πόρτα και παράθυρα. Το οποίο είναι έχει κόκκινο πράσινο κίτρινο άσπρο γκρι και καφέ. Προσπαθώ να βρω κανένα κουτακι πάνω στο τοίχο. Και δεν μπορώ να βρω. Είχε ένα έξω στη εξώπορτα το οποίο και άνοιξα και ένα δίπλα ακριβώς από τον πίνακα με τις ασφάλειες. αλλο τα καλωδια του συναγερμου που ειναι για τις παγιδες και το πανελ και αλλο τα τηλεφωνικα καλωδια ή τα Utp που τα ενωνεις στον συναγερμο για να μπορει να κανει κληση. τα καλωδια που ειναι παραθυρα και πορτες ειναι αποκλειστικα του συναγερμου και δεν μας ενδιαφερουν.ειναι για τις παγιδες. αλλα αυτα καταληγουν κοντα στο κουτι του συναγερμου αρα εκει ισως να βρεις και τα Utp που ξεκινανε για τα πριζακια σου. Μπορει: α.τα καλωδια τα τηλεφωνικα ή Utp να ειναι σε ενα κουτακι διπλα στο συναγερμο ή να βγαινουν απο ενα σωληνα κοντα στο συναγερμο β.τα καλωδια να ενωνονται με τον συναγερμο μεσα στο κουτι του συναγερμου.δηλαδη τα utp να συναντιουνται εκει μεσα και να τα εχει συνδεσει ήδη στην εισοδο και εξοδο του συναγερμου οποτε και να σου δημιουργει προβλημα .απλα μην τα μπερδεψεις με του συναγερμου.τα Utp ειναι 8 καλωδιακια και ειναι συγκεκριμενα χρωματα.μπλε,πορτοκαλι,καφε,μπλε και τα ασπρα τους. οποτε μπορει να εχεις bridge taps απλα αλλα αν υπαρχει συναγερμος μπορει να μην εχει φιλτρο κτλ οποτε να σου κανει προβληματα και σαν adsl αλλα αλλο τοσο σε vdsl. βεβαια αν υπαρχει συναγερμος δεν θελουμε να βαλεις φιλτρο αλλα σπλιττερ ωστε να μην εχεις bridge taps.
BloodDonor89 Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 Λοιπόν ήταν το κουτάκι δίπλα στον πίνακα. Πριν πω οτιδήποτε από τις λιγοστές γνώσεις που έχω θεωρώ ότι ο ηλεκτρολόγος εδώ έχει κάνει ένα μεγάλο λάθος έχει βάλει δίπλα στον πίνακα όλες τις καταλήξεις της τηλεφωνικής καλωδίωσης του σπιτιού. Απ όσο ξέρω διμιουργουνται μαγνητικά πεδία και έτσι ο θόρυβος είναι μεγαλύτερος. Σωστά;;;; Εν πάση περίπτωση είδα σημαντική βελτίωση απ ότι ήμουν πριν. Τι άλλο μπορώ να κάνω πλέον για να βελτιώσω κι άλλο την σύνδεση μου; Σας παραθέτω τα καινούρια δεδομένα της γραμμής μου.
aGka8l Δημοσ. 5 Μαΐου 2019 Δημοσ. 5 Μαΐου 2019 Για αρχή δοκίμασε να βάλεις στην 2η πρίζα στο δωματιο και δες εκεί τι συγχρονισμό έχεις
poulinos Δημοσ. 7 Μαΐου 2019 Δημοσ. 7 Μαΐου 2019 On 02/05/2019 at 17:03, BloodDonor89 said: Λοιπόν ήταν το κουτάκι δίπλα στον πίνακα. Πριν πω οτιδήποτε από τις λιγοστές γνώσεις που έχω θεωρώ ότι ο ηλεκτρολόγος εδώ έχει κάνει ένα μεγάλο λάθος έχει βάλει δίπλα στον πίνακα όλες τις καταλήξεις της τηλεφωνικής καλωδίωσης του σπιτιού. Απ όσο ξέρω διμιουργουνται μαγνητικά πεδία και έτσι ο θόρυβος είναι μεγαλύτερος. Σωστά;;;; Εν πάση περίπτωση είδα σημαντική βελτίωση απ ότι ήμουν πριν. Τι άλλο μπορώ να κάνω πλέον για να βελτιώσω κι άλλο την σύνδεση μου; Σας παραθέτω τα καινούρια δεδομένα της γραμμής μου. παμε ενα ενα. εχεις 2 πριζακια.τα καλωδια ενωνονται στο κουτακι αυτο και ειναι Utp.στο κουτακι αυτο θα πρεπει να εχεις κανονικα 3 Utp.ενα utp που ερχεται απο τον κατανεμητη,ενα Utp που παει στο πρωτο πριζακι και ενα που παει στο δευτερο πριζακι. εσυ θα ενωσεις αυτο που ερχεται απο τον κατανεμητη με αυτο που παει στο πριζακι που θες.το δευτερο πριζακι το αποσυνδεεις τελειως απο το κουτακι.επισης στο κουτακι δεν θα βαλεις ουτε τηλεφωνο ουτε φιλτρο ουτε τιποτα.απλα θα ενωνονται τα καλωδια.αν θες τωρα να δωσεις τηλεφωνο στο δευτερο πριζακι πες μου το να σου πω πως θα το φτιαξεις.θα χρειαστει σπλιττερ διπλα στο κουτακι. οτι τα καλωδια ειναι διπλα στον πινακα δεν λεει κατι γιατι ΚΑΝΟΝΙΚΑ θα πρεπει να ειναι σε αλλα σπιραλ(πλαστικοι σωληνες) τα τηλεφωικα(utp_) και σε αλλο τα ρευματα. οποτε πες μας ακριβως τι εχεις κανει για να δουμε αν μπορει να βελτιωθει.
BloodDonor89 Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 Αυτά που έχω κάνει είναι να βάλω πρίζα στο κεντρικό utp που έρχεται από τον κατανεμητη. Δοκίμασα να δώσω σήμα μόνο στο ένα πρίζακι στο σαλόνι αλλά δεν είδα καμιά βελτίωση απ ότι ήμουν πριν. Οπότε το σύνδεσα στο κουτάκι δίπλα από τον πίνακα.
poulinos Δημοσ. 20 Μαΐου 2019 Δημοσ. 20 Μαΐου 2019 αρα ειτε το προβλημα ειναι απο κατω μεχρι πανω οποτε θελει δοκιμη σε κατανεμητη/χωνευτη ή ειναι στο χαλκο εξω απο το σπιτι. On 10/05/2019 at 16:49, BloodDonor89 said: Αυτά που έχω κάνει είναι να βάλω πρίζα στο κεντρικό utp που έρχεται από τον κατανεμητη. Δοκίμασα να δώσω σήμα μόνο στο ένα πρίζακι στο σαλόνι αλλά δεν είδα καμιά βελτίωση απ ότι ήμουν πριν. Οπότε το σύνδεσα στο κουτάκι δίπλα από τον πίνακα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα