BloodDonor89 Δημοσ. 25 Απριλίου 2019 Δημοσ. 25 Απριλίου 2019 Καλησπέρα. Σήμερα ολοκληρώθηκε η αναβάθμιση απο adsl σε vdsl. Και το μόνο που άλλαξε ήταν η ταχύτητα του upload. Τι μπορεί να φταίει; έχω απογοητευτεί στο φουλ. Υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω εγώ; Σας παραθέτω φώτο από τις ενδείξεις του router.
jerry banana Δημοσ. 25 Απριλίου 2019 Δημοσ. 25 Απριλίου 2019 8 λεπτά πριν, BloodDonor89 είπε Καλησπέρα. Σήμερα ολοκληρώθηκε η αναβάθμιση απο adsl σε vdsl. Και το μόνο που άλλαξε ήταν η ταχύτητα του upload. Τι μπορεί να φταίει; έχω απογοητευτεί στο φουλ. Υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω εγώ; Σας παραθέτω φώτο από τις ενδείξεις του router. To noise καλεσε τεχνικο τμήμα.
BloodDonor89 Δημοσ. 25 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 25 Απριλίου 2019 Κάλεσα. Και το προώθησαν σε τέχνη Κουν να ελέγξουν...τωρα τι θα γίνει δεν ξέρω....
achilles_g_ Δημοσ. 25 Απριλίου 2019 Δημοσ. 25 Απριλίου 2019 Η καλωδίωση σου ειναι εντάξει; Πόσες πρίζες τηλεφώνου έχει το διαμέρισμα σου; σε ποια έχεις συνδέσει το μοντεμ;
BloodDonor89 Δημοσ. 25 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 25 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, achilles_g_ είπε Η καλωδίωση σου ειναι εντάξει; Πόσες πρίζες τηλεφώνου έχει το διαμέρισμα σου; σε ποια έχεις συνδέσει το μοντεμ; Το ρουτερ απευθείας πάνω στη πρίζα και το τηλέφωνο απευθείας πάνω στο ρουτερ. Δεν έχω άλλη τηλεφωνική συσκευή. Έχει 2 πρίζες. Μια στη κρεβατοκαμαρα και μια στο σαλόνι. Στο σαλόνι το έχω. Επεξ/σία 25 Απριλίου 2019 από BloodDonor89 ...
achilles_g_ Δημοσ. 25 Απριλίου 2019 Δημοσ. 25 Απριλίου 2019 Αν η κυρία σου είναι στο σαλόνι πρέπει να αποσυνδέσεις την άλλη που πάει στην κρεβατοκάμαρα κ αν θέλεις να τη λειτουργείς να κάνεις επιστροφή από το ρουτερ.
PETROS13 Δημοσ. 25 Απριλίου 2019 Δημοσ. 25 Απριλίου 2019 Μίλα με την τεχνική υποστήριξη, πρέπει να σε έχουν καταλάθος σε χαμηλότερο profile.
poulinos Δημοσ. 27 Απριλίου 2019 Δημοσ. 27 Απριλίου 2019 On 25/04/2019 at 22:28, PETROS13 said: Μίλα με την τεχνική υποστήριξη, πρέπει να σε έχουν καταλάθος σε χαμηλότερο profile. δεν ειναι παραξενο το profile.17a.με νορμαλ margin και απλα συγχρονιζει χαμηλα On 25/04/2019 at 18:47, BloodDonor89 said: Το ρουτερ απευθείας πάνω στη πρίζα και το τηλέφωνο απευθείας πάνω στο ρουτερ. Δεν έχω άλλη τηλεφωνική συσκευή. Έχει 2 πρίζες. Μια στη κρεβατοκαμαρα και μια στο σαλόνι. Στο σαλόνι το έχω. ανοιξε πριζα σαλονι και ασε μονο το ενα ζευγαρι που φερνει το ιντερνετ.αποσυνδεσε αυτο που παει στο δωματικ και το αναπληρωματικο αν το εχουν συνδεδεμενο. https://www.cyta.com.cy/mp/informational/support/files/wiring-guide-for-broadband_GR.pdf
BloodDonor89 Δημοσ. 29 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 29 Απριλίου 2019 Στις 27/4/2019 στις 11:01 ΠΜ, poulinos είπε δεν ειναι παραξενο το profile.17a.με νορμαλ margin και απλα συγχρονιζει χαμηλα ανοιξε πριζα σαλονι και ασε μονο το ενα ζευγαρι που φερνει το ιντερνετ.αποσυνδεσε αυτο που παει στο δωματικ και το αναπληρωματικο αν το εχουν συνδεδεμενο. https://www.cyta.com.cy/mp/informational/support/files/wiring-guide-for-broadband_GR.pdf Καλημέρα χρονια πολλά Χριστός Ανέστη. Θα το δοκιμάσω το απόγευμα η αύριο. Πως θα καταλάβω ποιο ζεύγος φέρνει το ίντερνετ; βασικά δεν ξέρω πόσα καλώδια θα έχει πολύ πιθανό να έχει 2 ζευγοι από κόκκινο και μπλε.
BloodDonor89 Δημοσ. 29 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 29 Απριλίου 2019 Λοιπόν άνοιξα και τις 2 πρίζες αλλά και οι δύο πρίζες είχαν utp καλώδιο και είχα συνδεδεμένο μόνο 2 καλωδια το μπλε-ασπρι και μπλε. Και οι μπριζες αυτά τα καλώδια είχαν. Οι πρίζες είναι legard. Άλλαξα πρίζα πάλι legard (αυτή είχα) και καμιά διαφορά.
Moderators Inuyasha Δημοσ. 29 Απριλίου 2019 Moderators Δημοσ. 29 Απριλίου 2019 1 ώρα πριν, BloodDonor89 είπε Λοιπόν άνοιξα και τις 2 πρίζες αλλά και οι δύο πρίζες είχαν utp καλώδιο και είχα συνδεδεμένο μόνο 2 καλωδια το μπλε-ασπρι και μπλε. Και οι μπριζες αυτά τα καλώδια είχαν. Οι πρίζες είναι legard. Άλλαξα πρίζα πάλι legard (αυτή είχα) και καμιά διαφορά. Μήπως έχει και αλλού καμιά μπριζα? Πίσω από τίποτα έπιπλα κτλ και δεν την θυμάσαι?
BloodDonor89 Δημοσ. 30 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 30 Απριλίου 2019 Οχι δεν εχει αλλη πριζα και δεν μπορω να καταλαβω τι γινεται....
giorgos1486 Δημοσ. 1 Μαΐου 2019 Δημοσ. 1 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Στις 25/4/2019 στις 4:18 ΜΜ, BloodDonor89 είπε Καλησπέρα. Σήμερα ολοκληρώθηκε η αναβάθμιση απο adsl σε vdsl. Και το μόνο που άλλαξε ήταν η ταχύτητα του upload. Τι μπορεί να φταίει; έχω απογοητευτεί στο φουλ. Υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω εγώ; Σας παραθέτω φώτο από τις ενδείξεις του router. Καλησπέρα φίλε μου, το θέμα ειναι πολύ απλό, έχεις πρόβλημα χαμηλού συγχρονισμού, τι καλώδια τι πρίζες ψάχνεις(εκτός και εαν είσαι ηλεκρογος)..... άντε να βάλεις το ρουτερ μόνο του στην πριζα και δεν νωμιζο να αλαξη κατι, τι εταιρεία εισαι?και που το προώθησαν σε τεχνικο τμήμα για ελεγχο η σε τεχνικό να έρθει για ελεγχο? Επεξ/σία 1 Μαΐου 2019 από giorgos1486
savvas15 Δημοσ. 1 Μαΐου 2019 Δημοσ. 1 Μαΐου 2019 Mια εκδοχή είναι να μην υποστηρίζει vdsl η περιοχή σου
poulinos Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 On 29/04/2019 at 09:15, BloodDonor89 said: Καλημέρα χρονια πολλά Χριστός Ανέστη. Θα το δοκιμάσω το απόγευμα η αύριο. Πως θα καταλάβω ποιο ζεύγος φέρνει το ίντερνετ; βασικά δεν ξέρω πόσα καλώδια θα έχει πολύ πιθανό να έχει 2 ζευγοι από κόκκινο και μπλε. το φερνει αυτο που θα σου δωσει σωστο συγχρονισμο.αν βαλεις λαθος ζευγαρι δεν θα συγχρονισει καν.αν βαλεις ενα σωστο καλωδιο ενα λαθος τοτε απο 25mbit που εισαι τωρα θα παει στα 12 και αμα.αν τα βαλεις σωστα θα εχεις μεγαλυτερο ή ισο του 25 που εισαι τωρα. On 29/04/2019 at 19:54, BloodDonor89 said: Λοιπόν άνοιξα και τις 2 πρίζες αλλά και οι δύο πρίζες είχαν utp καλώδιο και είχα συνδεδεμένο μόνο 2 καλωδια το μπλε-ασπρι και μπλε. Και οι μπριζες αυτά τα καλώδια είχαν. Οι πρίζες είναι legard. Άλλαξα πρίζα πάλι legard (αυτή είχα) και καμιά διαφορά. αν βλεπεις σε καθε πριζακι μονο μπλε/μπλε ασπρο τοτε ενα απο τα παρακατω γινεται. α.υπαρχει και αλλο πριζακι καπου στο σπιτι που εκει θα βρεις παραπανω απο ενα ζευγαρια .το ενα φερνει την γραμμη απο κατω το αλλο παει στο επομενο πριζακι. β.γινεται καπου ενωση πχ σε καποιο κουτι σε κανα ντουλαπι ή πουθενα που εχει προβλεφθει να μπει συναγερμος. γ.να εχει γινει ενωση πισω απο τον τοιχο που εκει την ...εκατσες. On 30/04/2019 at 18:20, BloodDonor89 said: Οχι δεν εχει αλλη πριζα και δεν μπορω να καταλαβω τι γινεται.... τσεκαρε τα παραπανω. On 01/05/2019 at 01:04, giorgos1486 said: Καλησπέρα φίλε μου, το θέμα ειναι πολύ απλό, έχεις πρόβλημα χαμηλού συγχρονισμού, τι καλώδια τι πρίζες ψάχνεις(εκτός και εαν είσαι ηλεκρογος)..... άντε να βάλεις το ρουτερ μόνο του στην πριζα και δεν νωμιζο να αλαξη κατι, τι εταιρεία εισαι?και που το προώθησαν σε τεχνικο τμήμα για ελεγχο η σε τεχνικό να έρθει για ελεγχο? α.δεν χρειαζεται να ειναι ηλεκτρολογος καποιος για να καταργησει τα bridge taps.ενα κατσαβιδι να ξερει να πιανει και να ανοιγει ενα πριζακι το φτιαχνει στις περισσοτερες περιπτωσεις. β.το να βαλεις μονο του το ρουτερ δεν θα βοηθησει γιατι αν εχεις bridge taps παραμενουν και χανεις σε ταχυτητα ειδικα στο vdsl. γ.μπορει το θεμα να ειναι στο σπιτι του μπορει να ειναι στο καλωδιο του οτε αλλα μπορει να ειναι και απλα μεγαλη αποσταση ειτε απο το kv ειτε απο το αστικο κεντρο αν δεν υπαρχει Kv. η σωστη καλωδιωση στο vdsl ειναι : https://www.cyta.com.cy/mp/informational/support/files/wiring-guide-for-broadband_GR.pdf και εδω τι ειναι τα bridge taps και τι προβλημα κανουν. https://en.wikipedia.org/wiki/Bridge_tap
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα