Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 251
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 λεπτά πριν, panoskatos είπε

Εσύ ξέρεις καλύτερα απ όλες τις αυτοκινητοβιομηχανίες. 

Κουβαλα εσύ φυσικό αέριο σε μπιτονι 

Όχι μόνο γράφεις για πράγματα που δεν έχεις την παραμικρή ιδέα, αλλά επίσης άλλα διαβάζεις και άλλα καταλαβαίνεις.

Οι κινητήρες υγραερίου/φυσικού αερίου - σε αντίθεση με ότι πιστεύεις/ξέρεις - καίνε ΚΑΙ βενζίνη, συνεπώς αν μείνω από καύσιμο με κάποιο αυτοκίνητο υγραερίου/φυσικού αερίου βενζίνη θα βάλω στο μπιτόνι.

Επεξ/σία από Joshua21
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Joshua21 είπε

Όχι μόνο γράφεις για πράγματα που δεν έχεις την παραμικρή ιδέα, αλλά επίσης άλλα διαβάζεις και άλλα καταλαβαίνεις.

Οι κινητήρες υγραερίου/φυσικού αερίου - σε αντίθεση με ότι πιστεύεις/ξέρεις - καίνε ΚΑΙ βενζίνη, συνεπώς αν μείνω από καύσιμο με κάποιο αυτοκίνητο υγραερίου/φυσικού αερίου βενζίνη θα βάλω στο μπιτόνι.

Εσύ διαβάζεις ότι θέλεις.. 

Έχω γράψει ότι όλα τα υβριδικά είναι μαζί με κινητήρα που καίνε υγρό καύσιμο, για τους λόγους που αναφέρω. 

Τώρα που έβγαλες το συμπέρασμα ότι δεν ξέρω ότι υπάρχουν με lpg  cng και συσσορευτες που καίνε και βενζίνη ένας θεός ξέρει. 

Και γράφω ξανά ότι δεν υπάρχει περίπτωση να έβγαινε υβριδικό χωρίς να καίει υγρό καύσιμο! 

Τι δεν καταλαβαίνεις; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
44 λεπτά πριν, panoskatos είπε

Τώρα που έβγαλες το συμπέρασμα ότι δεν ξέρω ότι υπάρχουν με lpg  cng και συσσορευτες που καίνε και βενζίνη ένας θεός ξέρει. 

Το συμπέρασμα αυτό το έβγαλα επειδή όταν σου είπα ότι τα lpg/cng καίνε ΚΑΙ βενζίνη οπότε μια χαρά μπορείς να κουβαλήσεις καύσιμη ύλη σε μπιτόνι, η απάντηση σου ήταν "Κουβαλα εσύ φυσικό αέριο σε μπιτονι".

Είτε γράφεις για πράγματα που δεν έχεις την παραμικρή ιδέα, είτε τρολάρεις.

Edit

Σίγουρα τρολάρεις, δεν ασχολούμαι άλλο μαζί σου.

Επεξ/σία από Joshua21
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Joshua21 είπε

Το συμπέρασμα αυτό το έβγαλα επειδή όταν σου είπα ότι τα lpg/cng καίνε ΚΑΙ βενζίνη οπότε μια χαρά μπορείς να κουβαλήσεις καύσιμη ύλη σε μπιτόνι, η απάντηση σου ήταν "Κουβαλα εσύ φυσικό αέριο σε μπιτονι".

Είτε γράφεις για πράγματα που δεν έχεις την παραμικρή ιδέα, είτε τρολάρεις.

Καλά βρέξε με κρύο νερό λίγο το κεφάλι σου.

Μάλλον εσύ είσαι τίγκα στην ημιμάθεια. 

Εγώ δεν έγραψα πουθενά αυτά που ισχυρίζεσαι. Μου έγραψες ότι και lpg βρίσκεις παντού. 

Πιστεύεις ότι είναι εφικτό να φτιάξεις ένα chr με lpg και μπαταρίες;  

Εκεί κόλλαγε το κουβαλα lpg / cng με μπιτονι! 

Μάθε τις διαφορές που έχει ένας βενζινοκινητηρας από έναν πετρελαιοκινητηρα και μετά θα σου λυθούν οι απορίες για ποιόν λόγο προτιμούν τους πρώτους στα υβριδικά 

Τέλος από εμένα γιατί διακρίνω ότι υπάρχει πρόβλημα συνεννόησης !

Δημοσ.

στο δικο μου παντως εχω και LPG , civic μπαταριες , βενζινη και υγραεριο (συνηθως και σχεδον μονιμα κινειται με υγραεριο).

Αρα φανταζομαι και στο chr θα γινεται με ενα πιο συγχρονο συστημα υγραεριου , ισως οχι τοσο ευκολα οσο το δικο μου 

Δημοσ.
Στις 27/4/2019 στις 9:02 ΠΜ, petasis είπε

Στην Ελλάδα υπάρχει ελάχιστη ταχύτητα σε αυτοκινητόδρομους 70 χλμ την ώρα. Το πρόστιμο είναι 80 ευρώ.

Είναι το άρθρο 29: https://www.glavopoulos.com/el/kok-029/

Μάλιστα, αν το όχημα δεν πιάνει τα 70, απαγορεύεται να μπει στον αυτοκινητόδρομο.

Αφορά όλη την Ευρώπη αυτό με τους αυτοκινητόδρομους εάν θέλεις να πηγαίνεις με 70 να πας από.το επαρχιακό δυκτιο να απολαμβάνεις και την διαδρομή 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Mhlogiatros είπε

Οι μικρές γουρούνες  τότε είναι παράνομο να  μπει στον αυτοκινητόδρομο σωστά ;

Οι μικρές γουρούνες (έως 125cc) δεν επιτρέπεται όχι μόνο να κινούνται σε αυτοκινητόδρομους, αλλά ούτε καν σε ασφαλτοστρωμένες οδούς!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ελα να δεις τι γίνεται εδώ στις κ@λοτουριστικες περιοχές τα παίρνουν και τους αφήνουν ;; Είχανε μαζευτεί υποτίθεται με τα νέα μέτρα μετά από 100 ατυχήματα  .

Επεξ/σία από Mhlogiatros
Δημοσ.
27 λεπτά πριν, NT1G είπε

Αν παω αύριο στην Citroen να το αγοράσω θα υπάρχει; Γιατί το άρθρο είναι 7 χρονών..

Μέχρι πρόσφατα υπήρχε, τώρα δεν βλέπω καν DS5 στο site της DS.

Πάντως γεγονός είναι ότι οι κινητήρες πετρελαίου εξαφανίζονται σιγά σιγά.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, tempes είπε

στο δικο μου παντως εχω και LPG , civic μπαταριες , βενζινη και υγραεριο (συνηθως και σχεδον μονιμα κινειται με υγραεριο).

Αρα φανταζομαι και στο chr θα γινεται με ενα πιο συγχρονο συστημα υγραεριου , ισως οχι τοσο ευκολα οσο το δικο μου 

Εσυ εχεις κάνει μια μετατροπή στο αυτοκίνητό σου. εχεις βάλει LPG . Το αυτοκίνητο βγήκε απο το εργοστάσιο με μπαταρίες και βενζινοκινητήρα.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, panoskatos είπε

Εσυ εχεις κάνει μια μετατροπή στο αυτοκίνητό σου. εχεις βάλει LPG . Το αυτοκίνητο βγήκε απο το εργοστάσιο με μπαταρίες και βενζινοκινητήρα.

δεν ειπα το αντιθετο , εξαλλου τα περισσοτερα οχηματα με lpg , ειναι μετατροπη

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, tempes είπε

δεν ειπα το αντιθετο , εξαλλου τα περισσοτερα οχηματα με lpg , ειναι μετατροπη

Υπάρχουν και εργοστασιακά, πχ το Toyota JPN Taxi βγαίνει από το εργοστάσιο ως υβριδικό με κινητήρα υγραερίου (LPG).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...