Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα.

έχω δυο φώτα στην κουζίνα που οι διακόπτες τους είναι αρκετά μακριά και δεν βολεύει για να τα πατάς.

οπότε αγόρασα https://www.banggood.com/2pcs-KTNNKG-Wireless-Light-Switch-Kit-KTNNKG-433MHz-Universal-Wireless-Remote-Control-86-Wall-Panel-RF-Transmitter-With-2-Buttons-p-1423891.html?rmmds=myorder&cur_warehouse=CN

με σκοπό να ανοίγουν με αυτό τον διακόπτη.

το πρόβλημα είναι όταν πάω να τα κλείσω ότι αυτά δεν κλείνουν τον ρελε και αναβοσβήνουν. τα κλείνω είτε από τον ενσωματωμένο διακόπτη είτε ασύρματο και το αποτέλεσμα είναι το ίδιο. επίσης το ίδιο κάνει και στην λάμπα που τα έχω συνδέσει οπότε δεν είναι γίνεται να είναι προβληματικά και τα 2 που έχω πάρει.

έχω στείλει και στο banggood και περιμένω.

Επεξ/σία από karaLRS
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

΄΄Καλημερα.

Δοκιμαζεις με λαμπες πυρακτωσεως πανω απο 100w/150w και βλεπεις την συμπεριφορα του.

Πιθανον δεν υποστηριζει την τεχνολογια LED ή ακομα και αν την υποστηριζει η καταναλωση ειναι πολυ μικρη για να δουλεψει σωστα.

΄΄Αναφερει τα 1000watt ανωτατο φορτιο...Λεω πως δεν ειναι για Led.

΄΄Συμπληρωνω'' Θελουν Button μηχανισμο και οχι απλο διακοπτη...

Επεξ/σία από Lshow
Δημοσ.
10 ώρες πριν, Lshow είπε

΄΄Καλημερα.

Δοκιμαζεις με λαμπες πυρακτωσεως πανω απο 100w/150w και βλεπεις την συμπεριφορα του.

Πιθανον δεν υποστηριζει την τεχνολογια LED ή ακομα και αν την υποστηριζει η καταναλωση ειναι πολυ μικρη για να δουλεψει σωστα.

΄΄Αναφερει τα 1000watt ανωτατο φορτιο...Λεω πως δεν ειναι για Led.

΄΄Συμπληρωνω'' Θελουν Button μηχανισμο και οχι απλο διακοπτη...

και εγώ κάτι τέτοιο σκέφτηκα. θα βάλω στην λάμπα οροφής μια πυρακτώσεως και βλέπουμε

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...