tasos9494 Δημοσ. 27 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2019 Εμένα απο Παρασκευή έχει μείνει στάσιμο στο ίδιο στάδιο όπως το δικό σου.Ακόμα περιμένω να φτάσει..μάλλον το έστειλαν με τα πόδια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
risingsun Δημοσ. 27 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2019 1 ώρα πριν, tasos9494 είπε Εμένα απο Παρασκευή έχει μείνει στάσιμο στο ίδιο στάδιο όπως το δικό σου.Ακόμα περιμένω να φτάσει..μάλλον το έστειλαν με τα πόδια. Αφου ξεκολλησε σε 2-3 μερες θα ρθει! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anaximandros Δημοσ. 27 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2019 Καλησπέρα, μικρό πακέτο από Γερμανία συστημένο. Ξέρει κάποιος εαν είναι λογικό να έχει κολλήσει τότες ημέρες Γερμανία; 15 MAY 2019 Export processing Feucht, Middle Franconia, Bavaria, Germany 4:21 AM 14 MAY 2019 At sorting center Rüdersdorf, Brandenburg, Germany 6:13 PM Pick-up successful 12:31 PM 11 MAY 2019 Shipment information sent to last mile service provider Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makfil Δημοσ. 27 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2019 Η διαδρομή δείχνει ότι ταξιδεύει οδικώς Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pavloa Δημοσ. 27 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2019 10 ώρες πριν, tasos9494 είπε Εμένα απο Παρασκευή έχει μείνει στάσιμο στο ίδιο στάδιο όπως το δικό σου.Ακόμα περιμένω να φτάσει..μάλλον το έστειλαν με τα πόδια. Εμένα προχώρησε παίζει και αύριο να το παραλάβω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marmagia Δημοσ. 27 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2019 Το ίδιο κ σε εμένα, παραμονή ρεκόρ αυτή τη φορά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
imazehost Δημοσ. 28 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2019 Πίστεψε με είσαι τυχερός. Στο ξεκόλλησαν στο τσακ μπαμ. Μου έχει τύχη περίπτωση να κάνει και 50+ ημέρες για να αλλάξει από το ΑΦΙΞΗ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anaximandros Δημοσ. 28 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2019 18 ώρες πριν, makfil είπε Η διαδρομή δείχνει ότι ταξιδεύει οδικώς Που σημαίνει ότι θα αργήσει κι άλλο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spartak1 Δημοσ. 28 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2019 21 λεπτά πριν, anaximandros είπε Που σημαίνει ότι θα αργήσει κι άλλο; Σημαίνει ότι πρέπει να κάνεις υπομονή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
infini Δημοσ. 4 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2019 Δέμα DPD απόλ Ολλανδία με 14ψήφιο tracking number, ξέρουμε με ποια εταιρεία courier έρχεται Ελλάδα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnt Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) 12 ώρες πριν, infini είπε Δέμα DPD απόλ Ολλανδία με 14ψήφιο tracking number, ξέρουμε με ποια εταιρεία courier έρχεται Ελλάδα; Καλημέρα νομίζω acs Επεξ/σία 5 Ιουνίου 2019 από johnt Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kosutasu22 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) Πλεον οι καθυστερησεις εχουν μεταφερθει και στο ΚΔ Αττικης που παλια δεν γινοταν ποτε. Μαλλον εχει να κανει με ελλειψη προσωπικου. Επεξ/σία 5 Ιουνίου 2019 από kosutasu22 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
infini Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 Τελικά ήρθε με Speedex. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
risingsun Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 Ebay αγορα απο αγγλια,εχουν περασει 3.50 βδομαδες και τπτ ακομη.Καθυστερουν περισσοτερο η απλα ειμαι ατυχος? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aces Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, risingsun είπε Ebay αγορα απο αγγλια,εχουν περασει 3.50 βδομαδες και τπτ ακομη.Καθυστερουν περισσοτερο η απλα ειμαι ατυχος? Απο Αγγλια τελευταια παραγγελια ηρθε τον απριλιο κοντα στο δικο μας Πασχα μεσα σε 9 μερες (συνολο) αλλα πληρωσα εξτρα tracked & signed (ηρθε σφαιρα με acs). Τα απλα κανουν περισσοτερο αλλα συνηθως στις 20 μερες (3 βδομαδες ερχονται) Επεξ/σία 5 Ιουνίου 2019 από aces Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα