makfil Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 43 λεπτά πριν, gkasta είπε Ωχ, αλήθεια? Σου επισυνάπτω και από flyt express γιατί μπερδεύτηκα. Οπότε τώρα παραδόθηκαν στο ολλανδικό ταχυδρομείο στην Κίνα? Ναι, σε λίγες μέρες θα το δεις στο PostNL 36 λεπτά πριν, niodadd είπε Παιδιά γιατί αργεί τόσο; Από amazon.it είναι η παραγγελία Από τα στοιχεία, δεν φαίνεται να έρχεται από Ιταλία, αλλά από Αγγλία με την i-parcel. Για μην τα ξαναγράφω, παραλαμβάνεται εδώ από την ISS, η οποία το στέλνει στον παραλήπτη μέσω ELTA Courier. Για περισσότερα στοιχεία, ψάξε λίγα posts πίσω (έχω διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ) Επεξ/σία 30 Ιανουαρίου 2020 από makfil 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
niodadd Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2020 8 λεπτά πριν, makfil είπε Ναι, σε λίγες μέρες θα το δεις στο PostNL Από τα στοιχεία, δεν φαίνεται να έρχεται από Ιταλία, αλλά από Αγγλία με την i-parcel. Για μην τα ξαναγράφω, παραλαμβάνεται εδώ από την ISS, η οποία το στέλνει στον παραλήπτη μέσω ELTA Courier. Για περισσότερα στοιχεία, ψάξε λίγα posts πίσω (έχω διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ) Σε ευχαριστώ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gkasta Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2020 Κι εγώ σε ευχαριστώ! Αν και τα βλέπω και τα 2 στο site της Postnl Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsanakalykos Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2020 Ξέρει κανείς για την CAINIAO; Συνέχεια αυτή μου βγάζει για εντός Κίνας διαδρομές! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makfil Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2020 6 ώρες πριν, tsanakalykos είπε Ξέρει κανείς για την CAINIAO; Συνέχεια αυτή μου βγάζει για εντός Κίνας διαδρομές! Τι άλλο πρέπει να ξέρουμε, εκτός από το ότι είναι μια από τις πολλές κινέζικες μεταφορικές; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsanakalykos Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2020 δεν αφήνει να επικοινωνήσεις μαζί τους! δεν σε βάζει στη σελίδα τους! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PanagiotisPC Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2020 Καλησπέρα σε όλους και πάλι. Είχα παραγγείλει στις 28/1 ένα αντικείμενο αξίας 50 περίπου ευρώ από Γερμανία (ebay) και επιβεβαίωσα ότι έρχεται από εκεί, στέλνοντας mail στον πωλητή και εξηγώντας του τι παίζει με τα τελωνεία, ώστε να είμαι σίγουρος ότι δε θα χτυπήσει. Με διαβεβαίωσε ότι θα σταλθεί από Γερμανία και έπειτα τον ρωτάω τρόπους αποστολής και επειδή το θέλω πιο γρήγορα, ρώτησα για DHL Paket International. Μου είπε για 10-15 μέρες και σε επόμενο mail απαντάει: ''Dear customer, thank you for contacting us. Yes, the goods are shipped from Germany. As soon as the package leaves our warehouse, you will receive an email with the tracking number. I hope that I could help you. '' Στο ebay δεν έχει αλλάξει σε shipped το αντικείμενο και βάσει του mail που έλαβα πριν 3 μέρες, δεν έχει σταλθεί μέχρι στιγμής. Λέτε να ξαναστείλω mail? Είναι η 4η μέρα μετά από τη παραγγελία και όχι σε 10-15, ούτε σε 20 μέρες δε θα το έχω πιστεύω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giannisww Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2020 Τίποτα ακόμα για καμιά ειδοποίηση για το πακέτο από την Ιαπωνία,χωρίς tracking number δεν μπορώ να ενημερωθώ αλλιώς ε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ekkli Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2020 Αυτό έχει αργήσει λίγο, ε; 😀 Ξαδέλφου είναι, όχι δικό μου και μου το έστειλε σήμερα σαν περίεργο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
deadlyO Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2020 Καλησπέρα, αγόρασα ένα ρολόι απο creationswatches, κόστιζε 72ε. Υπήρχαν δυο επιλογές για την αποστολή, dhl με το ορίτζιναλ κουτί του ρολογιού ή σε ένα pouch (χωρίς κουτί), σαν φάκελος. Με Dhl(2-4), δεν υπήρχε περίπτωση να γλιτώσω τελωνείο όποτε δοκίμασα την τύχη μου με την αργή αποστολή(10-12 μερες υποτίθεται) μεσώ signpost και ΕΛΤΑ, υποτίθεται ότι εκείνοι το έστειλαν στις 6/1, στις 22/1 έφτασε στο αεροδρόμιο ΚΑΤ, και έχει να κάνει update από τότε. Το πιο πιθανόν είναι να εκτελωνιστεί κανονικά, το θέμα είναι σε πόσο καιρό θα φύγει από εκεί; Άλλα άτομα που είχαν αγοράσει με αυτή τη μέθοδο δεν χρειάστηκε να πληρώσουν τελωνείο, επίσης, χωρίς να γνωρίζω αν έχει σημασία, γράφουν άλλη τιμή και αλλο αντικείμενο απο το περιεχόμενο όταν το στελνουν με pouch π.χ 20ε calculator. Το προηγούμενο δέμα που παρέλαβα και χρειαζόταν τα πληρώσω εκτελωνισμό κάθισε 9 μέρες (7 εργάσιμες) στο ΚΑΤ. Κάλεσα στην υπηρεσία εξυπηρέτησης πελατών και μου είπαν τουλάχιστον 20 μέρες. Εχετε αλλα παραδείγματα/εμπειρίες με το ποσες μερες μπορουν να καθησουν στο ΚΑΤ; βαρέθηκα να περιμένω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makfil Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2020 2 ώρες πριν, tsanakalykos είπε δεν αφήνει να επικοινωνήσεις μαζί τους! δεν σε βάζει στη σελίδα τους! https://global.cainiao.com/ 32 λεπτά πριν, ekkli είπε Αυτό έχει αργήσει λίγο, ε; 😀 Ξαδέλφου είναι, όχι δικό μου και μου το έστειλε σήμερα σαν περίεργο. Δεν έχει αργήσει, μόνο, αλλά και έχει χαθεί, μάλλον. Το περίεργο είναι ότι, για πρώτη φορά βλέπω να γράφει και την πτήση της Lufthansa, με την οποία θα έφευγε την 20/11/19. 26 λεπτά πριν, deadlyO είπε Καλησπέρα, αγόρασα ένα ρολόι απο creationswatches, κόστιζε 72ε. Υπήρχαν δυο επιλογές για την αποστολή, dhl με το ορίτζιναλ κουτί του ρολογιού ή σε ένα pouch (χωρίς κουτί), σαν φάκελος. Με Dhl(2-4), δεν υπήρχε περίπτωση να γλιτώσω τελωνείο όποτε δοκίμασα την τύχη μου με την αργή αποστολή(10-12 μερες υποτίθεται) μεσώ signpost και ΕΛΤΑ, υποτίθεται ότι εκείνοι το έστειλαν στις 6/1, στις 22/1 έφτασε στο αεροδρόμιο ΚΑΤ, και έχει να κάνει update από τότε. Το πιο πιθανόν είναι να εκτελωνιστεί κανονικά, το θέμα είναι σε πόσο καιρό θα φύγει από εκεί; Άλλα άτομα που είχαν αγοράσει με αυτή τη μέθοδο δεν χρειάστηκε να πληρώσουν τελωνείο, επίσης, χωρίς να γνωρίζω αν έχει σημασία, γράφουν άλλη τιμή και αλλο αντικείμενο απο το περιεχόμενο όταν το στελνουν με pouch π.χ 20ε calculator. Το προηγούμενο δέμα που παρέλαβα και χρειαζόταν τα πληρώσω εκτελωνισμό κάθισε 9 μέρες (7 εργάσιμες) στο ΚΑΤ. Κάλεσα στην υπηρεσία εξυπηρέτησης πελατών και μου είπαν τουλάχιστον 20 μέρες. Εχετε αλλα παραδείγματα/εμπειρίες με το ποσες μερες μπορουν να καθησουν στο ΚΑΤ; βαρέθηκα να περιμένω. Τα δέματα καθυστερούν να περάσουν από το τελωνείο γύρω στις 10-15 μέρες, τον τελευταίο καιρό, μάλλον, λόγω μεγάλου αριθμού στην περίοδο των εορτών. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
deadlyO Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2020 καθυστερούν όλα τα δέματα ή μονο οσα θα εκτελωνιστουν; υπάρχει περίπτωση να μην χρειαστεί να πληρώσω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsanakalykos Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2020 το ξέρω αυτό για το tracking. να τους στείλεις mail δεν βρίσκω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makfil Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2020 2 λεπτά πριν, deadlyO είπε καθυστερούν όλα τα δέματα ή μονο οσα θα εκτελωνιστουν; υπάρχει περίπτωση να μην χρειαστεί να πληρώσω; Καθυστερούν όλα. Προσφατο δέμα μου ήταν στην ίδια κατάσταση 29/12/19 και ξεκόλλησε 15/1/20 12 λεπτά πριν, tsanakalykos είπε το ξέρω αυτό για το tracking. να τους στείλεις mail δεν βρίσκω. Φαίνεται ότι υπάρχει δυσκολία επικοινωνίας 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Salvation81 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2020 Σημερα παρελαβα 2 ομπρελες που ειχα παραγγειλει 20/11 οποτε υπομονη παιδες. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα