makfil Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2020 3 λεπτά πριν, soiramk είπε Σε συνεχεία του παραπάνω... τώρα βλέπω αυτό: Αριθμός: YT*************060 Κατάσταση πακέτου: Καθ' οδόν Χώρα: Κίνα -> Ελλάδα Προορισμός: Αφετηρία: 2020-01-18 13:27, AMSTERDAM - NETHERLANDS, Arrive at international airport to abroad | AMSTERDAM AIRPORT 2020-01-17 21:08, HONG KONG - CHINA, Departure from airport to destination country 2020-01-15 22:00, HONGKONG - CHINA, Arrive at international airport to abroad 2020-01-15 16:58, SHENZHEN, Departed Facility In processing center 2020-01-14 11:39, SHENZHEN, Shipment has been processed in operational center 2020-01-14 00:05, SHENZHEN, Arrived at Sort Facility SHENZHEN 2020-01-08 09:52, Shipment information received ====================================== Powered by www.17track.net Τριγωνική αποστολή; Το γλίτωσα το τελωνείο; Μέχρι αυτό το βήμα δεν φαίνεται αν το δέμα σταματήσει ή όχι στο ελληνικό τλωνείο. Η Αμαζόνα δεν χρησιμοποιεί τριγωνικές αποστολές και εάν θα φαίνεται στο αυτοκόλλητο ότι ο αρχικός αποστολέας είναι στην Κίνα, είναι ενδεχόμενο να σταματήσει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
soiramk Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2020 11 λεπτά πριν, makfil είπε Μέχρι αυτό το βήμα δεν φαίνεται αν το δέμα σταματήσει ή όχι στο ελληνικό τλωνείο. Η Αμαζόνα δεν χρησιμοποιεί τριγωνικές αποστολές και εάν θα φαίνεται στο αυτοκόλλητο ότι ο αρχικός αποστολέας είναι στην Κίνα, είναι ενδεχόμενο να σταματήσει. Κατάλαβα... Και να σταματήσει δεν θα φαίνεται όμως πως χώρα εισαγωγής στην Ευρώπη είναι η Ολλανδία και άρα ό,τι είναι να πληρωθεί θα έπρεπε να πληρωθεί εκεί; Δηλαδή μπαίνει Ολλανδία από Κίνα χωρίς τελωνείο και μετά πληρώνω εγώ εδώ από Ολλανδία; Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makfil Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2020 Μπερδεύεις τη διαδικασία, με τη λεγόμενη τριγωνική αποστολή, κατά την οποία, το δέμα εκτελωνίζεται στην ευρωπαική χώρα (πχ Ολλανδία, Αγγλία, Γερμανία) που έχει αναλάβει τη μεταφορά του δέματος και μετά αυτό στέλνεται στην Ελλάδα, με συσκευασία στην οποία δεν αναφέρεται καθόλου η Κίνα. Το δέμα σου έρχεται από Κίνα και γι' αυτό έγραψα "εάν φαίνεται" ο αρχικός αποστολέας, είναι ενδεχόμενο να σταματήσει και αυτό, λόγω αξίας. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
soiramk Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2020 Μάλιστα..!! Να 'σαι καλά! Ίδωμεν οπότε! Θα ενημερώσω για ό,τι προκύψει τελικά για να το ξέρουν και οι υπόλοιποι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makfil Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Υπάρχει η περίπτωση, λόγω Αμαζόνας και κόστους κοντά στο όριο της ατέλειας (22€), να μην χρεώσουν έξοδα, ακόμη και αν σταματήσει στο τελωνείο. Επεξ/σία 20 Ιανουαρίου 2020 από makfil 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
flogerakos Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2020 Ρε παιδιά θα τρελαθώ τι κουλά ειναι αυτα? Τι γίνεται μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος? https://global.cainiao.com/detail.htm?mailNoList=RP823252993CN&spm=a3708.7860688.0.d01&lang=en& https://www.elta.gr/el-gr/tabid/93/?qc=RP823252993CN Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makfil Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2020 Αυτό που σε ενδιαφέρει είναι ότι χθες (19/1/20) έφυγε από την Κίνα για την Ελλάδα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2020 21 λεπτά πριν, flogerakos είπε Ρε παιδιά θα τρελαθώ τι κουλά ειναι αυτα? Τι γίνεται μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος? https://global.cainiao.com/detail.htm?mailNoList=RP823252993CN&spm=a3708.7860688.0.d01&lang=en& https://www.elta.gr/el-gr/tabid/93/?qc=RP823252993CN Δεν πρόκειται να ερθει ποτέ αυτο, μου εχει συμβεί, κατι παιζει στο τελωνείο της κινας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kosutasu22 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2020 Ειναι παγιδευμενο σε time loop wtf Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dinos234 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2020 Ενδέχεται κάποια να είναι στο τελωνείο και απλά να μην ανοίχτηκαν δέμα που έκανα παραγγελία από Νοέμβριο έφυγε από εκεί Νοέμβριο τέλη και μου το εμφάνισε πριν λίγες μέρες ότι βρίσκεται στην Αθήνα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
djangoz Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2020 Καλησπερα εχει ασχοληθει κανεις με τα ακουστικα MvmtPods; Εχω κανει μια παραγγελια εδω κι αρκετους μηνες κι ελαβα μια επιστολη με προσκομιση παραστατικων. Επειδη λογικα θα πληρωσω καποιο ποσο γνωριζετε τιποτα παραπανω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2020 2 λεπτά πριν, djangoz είπε Καλησπερα εχει ασχοληθει κανεις με τα ακουστικα MvmtPods; Εχω κανει μια παραγγελια εδω κι αρκετους μηνες κι ελαβα μια επιστολη με προσκομιση παραστατικων. Επειδη λογικα θα πληρωσω καποιο ποσο γνωριζετε τιποτα παραπανω; Το λιγότερο είναι 24% φπα + 15 ευρω στα ελτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dinos234 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2020 10 λεπτά πριν, djangoz είπε Καλησπερα εχει ασχοληθει κανεις με τα ακουστικα MvmtPods; Εχω κανει μια παραγγελια εδω κι αρκετους μηνες κι ελαβα μια επιστολη με προσκομιση παραστατικων. Επειδη λογικα θα πληρωσω καποιο ποσο γνωριζετε τιποτα παραπανω; Ανάλογα το ποσό που έχεις πληρώσει αλλά νομίζω κάνα 20 κάτι θα πληρώσεις. Ενδέχεται να σου έρθει και φάκελος που να λέει το ποσό 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
djangoz Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2020 1 ώρα πριν, NikosKallithea είπε Το λιγότερο είναι 24% φπα + 15 ευρω στα ελτα Καταλαβα ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tornado Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, flogerakos είπε Ρε παιδιά θα τρελαθώ τι κουλά ειναι αυτα? Τι γίνεται μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος? https://global.cainiao.com/detail.htm?mailNoList=RP823252993CN&spm=a3708.7860688.0.d01&lang=en& https://www.elta.gr/el-gr/tabid/93/?qc=RP823252993CN ρε φιλε δυναμιτες αγορασες? δες εδω τι παιζει, 100 φορες η λεξη return.... https://postal.ninja/en/track/VA3M4W το πακετο σου γυρναει γυρω γυρω απο το πεκινο απο υπηρεσια σε υπηρεσια, και οχι δεν εφυγε ακομα πεκινο ειναι και παιζει το γυρω γυρω ολοι.... Spoiler και στη μεση ο φλογερος Επεξ/σία 20 Ιανουαρίου 2020 από tornado Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα