HypnZ Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2020 Γλυτώσαμε τον πέλεκυς δηλαδή; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makfil Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2020 Ναι, σίγουρα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dinos234 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Συνήθως όταν φτάνει Θεσσαλονίκη από ότι έχω παρατηρήσει αν δεν προκύψει κάτι 1-3 μέρες κάνει να σου έρθει στα χέρια. Εμένα ακόμη τίποτα σε όλα τα δέματα αναμονή παρουσίασης στο τελωνείο να το καταλάβω για κάποια που έχουν καμία βδομάδα που ήρθαν αλλά τώρα σε κάποια που πάνε και ξεπέρασαν μήνα παρά είναι πολυ αν δω ότι αργούν και άλλο κάποια θα πάρω τηλ. Επεξ/σία 19 Ιανουαρίου 2020 από dinos234 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makfil Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2020 Θα παραλάβεις, μην αγχώνεσαι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dinos234 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Ελπίζω να δω τίποτα αυτές τις μέρες να κινείται αν φτάσει Θεσσαλονίκη ξέρω ότι από μέρα σε μέρα θα μου έρθει. Μου κάνει εντύπωση που τα Χριστούγεννα μου είχε έρθει ένα δέμα είχα κάνει παραγγελία δύο δέματα από άλλον πωλητή στο eBay και είχαν ταξιδέψει μαζί από ότι είχα δει στο 17 track δυστυχώς έβγαζε ενημέρωση μέχρι την πτήση που έφυγε από Κίνα και ποια ήταν το ένα το παρέλαβα αλλά πάει 20 μέρες και το άλλο δεν ήρθε ακόμη τώρα η χάθηκε η βρίσκεται ακόμη Αθήνα παραγγελία από Οκτώβριο Επεξ/σία 19 Ιανουαρίου 2020 από dinos234 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HypnZ Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2020 Ρε παιδιά γιατί στο 1tracking βγάζει "alert"? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giannisww Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2020 Για δέματα που δεν έχουν tracking να υποθέσω το μαθαίνεις όταν φτάνει Ελλάδα από εξωτερικό όταν πάει στο ταχυδρομείο ε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
villasg Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2020 Εαν ο διανομεας δεν το πεταξει στην εισοδο σου και χαθει . Εχει παρατηρηθει παντως οτι μερικες φορες untracked εοσερχομενα στο αεροδρομιο αποκτουν ελληνικο τρακινγ απο τα ελτα για υποβοηθηση της διανομης , τωρα τελευταα ομως εχει χαλαρωσει αυτο . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HypnZ Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2020 Παραγγελία από gearbest. Πιο πάνω έκανα paste τι μου βγάζει το ΕΛΤΑ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spartak1 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2020 58 λεπτά πριν, HypnZ είπε Παραγγελία από gearbest. Πιο πάνω έκανα paste τι μου βγάζει το ΕΛΤΑ. Τι παρηγγειλες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HypnZ Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2020 Ένα κινητό τηλέφωνο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makfil Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2020 21 λεπτά πριν, HypnZ είπε Ένα κινητό τηλέφωνο Με το καλό να παραλάβεις, αλλά γιατί τόση αγωνία; Παρήγγειλες από Gearbest με τριγωνική μέσω του Ολλανδικού ταχυδρομείου και το δέμα σου ταξιδεύει για παράδοση, σύμφωνα με τα βήματα των ΕΛΤΑ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Panos_G2 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Παιδια μολις γραψει το tracking number "The shipment has arrived in the destination country/destination area" παιρνω τηλεφωνο dhl hellas για να ενημερωθω με ποια εταιρια θα γινει η παραδοση σε εμενα; Παραγγελια με PDM Banggood και αποστολη με dhl και γερμανικο ταχυδρομειο. Επεξ/σία 19 Ιανουαρίου 2020 από Panos_G2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HypnZ Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2020 3 ώρες πριν, makfil είπε Με το καλό να παραλάβεις, αλλά γιατί τόση αγωνία; Παρήγγειλες από Gearbest με τριγωνική μέσω του Ολλανδικού ταχυδρομείου και το δέμα σου ταξιδεύει για παράδοση, σύμφωνα με τα βήματα των ΕΛΤΑ. Ευχαριστώ πολύ φίλε μου. Απλά είναι η πρώτη μου παραγγελία από gearbest, διάβασα και κάτι πράγματα που με θορυβησαν για αυτό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
soiramk Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2020 Στις 10/1/2020 στις 4:18 ΜΜ, soiramk είπε Έκανα μια παραγγελία από το Αγγλικό Amazon, μια θήκη και ένα keyboard cover για laptop συνολικής αξίας £22 και κάτι ψιλά δλδ €27 και κάτι ψιλά. Δεν έγραφε ή δεν πρόσεξα ότι το πακέτο/μαγαζί είναι στη Κίνα και δεν μου έγραψε πουθενά να προπληρώσω τελωνείο κλπ. Δεν είναι fullfiled από Amazon. Το φάγαμε το τελωνείο ή στέλνουν πρώτα Αγγλία και μετά εδώ; Ευχαριστώ όποιον απαντήσει και είχε ανάλογη εμπειρία. Σε συνεχεία του παραπάνω... τώρα βλέπω αυτό: Αριθμός: YT*************060 Κατάσταση πακέτου: Καθ' οδόν Χώρα: Κίνα -> Ελλάδα Προορισμός: Αφετηρία: 2020-01-18 13:27, AMSTERDAM - NETHERLANDS, Arrive at international airport to abroad | AMSTERDAM AIRPORT 2020-01-17 21:08, HONG KONG - CHINA, Departure from airport to destination country 2020-01-15 22:00, HONGKONG - CHINA, Arrive at international airport to abroad 2020-01-15 16:58, SHENZHEN, Departed Facility In processing center 2020-01-14 11:39, SHENZHEN, Shipment has been processed in operational center 2020-01-14 00:05, SHENZHEN, Arrived at Sort Facility SHENZHEN 2020-01-08 09:52, Shipment information received ====================================== Powered by www.17track.net Τριγωνική αποστολή; Το γλίτωσα το τελωνείο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα