makfil Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2019 Δεν ξέρω τι λέει το itracking, το άνοιξα με τον κωδικό σου και δεν βγάζει τίποτε. Από την άλλη, και το 17track δεν γράφει χώρα προορισμού. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jemadux Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2019 ευχαριστώ ... σε ποσες ημερες θα εναι περιπου στα χερια μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makfil Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2019 Εάν είναι πράγματι αυτό, έρχεται οδικώς και θα το έχεις σε μια βδομάδα περίπου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giannisww Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Φαίνεται θα περιμένω λίγο για αυτό, στο Μαρκόπουλου ε δεν έχω ξαναδεί να πηγαίνει δέμα εκεί. Επεξ/σία 27 Δεκεμβρίου 2019 από giannisww Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pel999 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2019 Σημερα μετα απο 6 μερες που μου ηρθε η πρωτη ειδοποίηση μου ηρθε αυτο. The international shipment has been processed in the parcel center of origin απο dhl και ειναι στο ottendorf-okrilla .Απ’ οτι καταλαβα ηταν σε αποθηκη στην γερμανια γιατι δυσκολα θα ερχοταν μεσα στις γιορτες τοσο συντομα.Γνωριζει καποιος αν ειναι αυτη η περιοχη τελικος σταθμος για την αποστολη απο γερμανια η θα εχω και αλλη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makfil Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, giannisww είπε Φαίνεται θα περιμένω λίγο για αυτό, στο Μαρκόπουλου ε δεν έχω ξαναδεί να πηγαίνει δέμα εκεί. Στο Μαρκόπουλο, εκτός από το αεροδρόμιο, βρίσκονται και μεταφορικές εταιρείες. 1 ώρα πριν, Pel999 είπε Σημερα μετα απο 6 μερες που μου ηρθε η πρωτη ειδοποίηση μου ηρθε αυτο. The international shipment has been processed in the parcel center of origin απο dhl και ειναι στο ottendorf-okrilla .Απ’ οτι καταλαβα ηταν σε αποθηκη στην γερμανια γιατι δυσκολα θα ερχοταν μεσα στις γιορτες τοσο συντομα.Γνωριζει καποιος αν ειναι αυτη η περιοχη τελικος σταθμος για την αποστολη απο γερμανια η θα εχω και αλλη. Δεν γράφεις από που αγόρασες και αν το δέμα ταξιδεύει με την DHL (courier) ή με το γερμανικό ταχυδρομείο (Deustche Post DHL). Επεξ/σία 27 Δεκεμβρίου 2019 από makfil Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pel999 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Ειναι απο banggood ενα drone DHLpost δεν πιστευω να υπαρχει θεμα με τελωνειο Επεξ/σία 27 Δεκεμβρίου 2019 από Pel999 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makfil Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2019 Εάν το στείλανε από ευρωπαική αποθήκη, σίγουρα δεν έχει τελωνείο. Με ποιο τρόπο έγινε η αποστολή; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pel999 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2019 Με pdm εγινε αγορα απο κινα αλλα παιχτηκε μεγαλη καθυστερηση απο11/11 και τοτε που εκανα την παραγγελια εστελναν απο ολλανδια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makfil Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Είναι δύσκολο να τα βγάζουμε με το σταγονόμετρο, αντί από την αρχή με όλες τις λεπτομέρειες. Έδωσες την παραγγελία 11/11 και πότε έστειλαν το δέμα; Το έστειλαν με το ολλανδικό ταχυδρομείο ή το γερμανικό (Deustche Post DHL); Επεξ/σία 27 Δεκεμβρίου 2019 από makfil Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pel999 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2019 Απο το tracking ειδα οτι στις 20δεκεμβριου μου εστειλαν αυτο The shipment has been processed by the sender. You will receive further information as soon as the shipment is received by DHL και σημερα αυτο που εγραψα πιο πανω.Οσο για το ταχυδρομείο η παραγγελια τοτε θα γινοταν μεσω Ολλανδίας αλλα απο οσο ξερω τωρα στελνουν με dhl και μαλλον τωρα γινεται μονο μεσω γερμανιας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makfil Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2019 To Banggood δεν χρησιμοποιεί την DHL (courier) για την τριγωνική αποστολή από Κίνα, αλλά το γερμανικό ταχυδρομείο. Θα περιμένεις επόμενο στάδιο της διαδρομής και αν δεις ότι φεύγει από Feucht, τότε έρχεται οδικώς στην Ελλάδα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jemadux Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2019 Στις 25/12/2019 στις 11:34 ΜΜ, makfil είπε Εάν είναι πράγματι αυτό, έρχεται οδικώς και θα το έχεις σε μια βδομάδα περίπου. πιστευεις οτι παρασκευη θα το εχω ;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makfil Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2019 Μάλλον, όχι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pel999 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2019 Σήμερα ηρθε αυτο The international shipment has been processed in the export parcel center και ειναι απο Feucht αρα οπως ειπες οδικώς θα έρθει γιατι ομως τοση ταλαιπωρια αντι να ερθει οπως το εστειλναν απο ολλανδια;Περιπου ποσες μερες κάνει να ερθει ελλαδα γιατι το banggood γραφει για 9/1 δεν ειναι πολυ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα