spartak1 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, pavloa είπε 2 προβολάκια αυτοκινήτου. Δεν είναι κάτι που δεν περνάει ώστε να το γυρίσουν πίσω. Μίλα με τον πωλητή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makfil Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, pavloa είπε 2 προβολάκια αυτοκινήτου. Δεν είναι κάτι που δεν περνάει ώστε να το γυρίσουν πίσω. Ίσως να συνέβη κάτι με τη συσκευασία, αν το status είναι σωστό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pavloa Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2019 Του έχω στείλει απο απο χθες το πρωί αλλά απάντηση δεν παίρνω. Σήμερα του ξανα έστειλα. Αν δεν απαντήσει τι να κάνω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makfil Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2019 Πλήρωσες με paypal ή με κάρτα; Είναι επώνυμο μαγαζί ή τυχαίος κινέζος; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pavloa Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 λεπτό πριν, makfil είπε Πλήρωσες με paypal ή με κάρτα; Είναι επώνυμο μαγαζί ή τυχαίος κινέζος; Πάντα με paypal πληρώνω για να έχω την ασφάλεια αν πάει κάτι στραβά. Το μαγαζί είναι αυτό https://www.aliexpress.com/store/2788143?spm=a2g0s.9042311.0.0.5c9b4c4dVZ26qz Επεξ/σία 24 Δεκεμβρίου 2019 από pavloa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makfil Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2019 Δεν έχει τις καλλίτερες κριτικές τώρα τελευταία. Τις διάβασες πριν παραγγείλεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pavloa Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2019 2 λεπτά πριν, makfil είπε Δεν έχει τις καλλίτερες κριτικές τώρα τελευταία. Τις διάβασες πριν παραγγείλεις; Δεν τα είδα, έχω αγοράσει άλλη μια φορά απο αυτόν και μέσα σε 25 μέρες παρέλαβα. Μάλλον τώρα τον πήρε η κατηφόρα. Το θέμα είναι να περιμένω λίγες μέρες να δω αν θα αλλάξει κάτι ή να ζητήσω τώρα τα λεφτά πίσω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makfil Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2019 δεν ξέρω τι estimated delivery έχεις, αλλά δεν μπορείς να κάνεις τίποτε πριν από το τέλος της προθεσμίας. Αναγκαστικά θα περιμένεις την εξέλιξη, συνεχίζοντας την προσπάθεια επικοινωνίας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pavloa Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2019 11 λεπτά πριν, makfil είπε δεν ξέρω τι estimated delivery έχεις, αλλά δεν μπορείς να κάνεις τίποτε πριν από το τέλος της προθεσμίας. Αναγκαστικά θα περιμένεις την εξέλιξη, συνεχίζοντας την προσπάθεια επικοινωνίας. Μέχρι της 20-02-2020 μου βγάζει οπότε αναγκαστικά θα περιμένω και αν είναι ζητάω τότε τα λεφτά πίσω. Ευχαριστώ για τον χρόνο σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makfil Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2019 Καλές γιορτές και μακάρι να μην γυρίσει περιπέτεια, αλλά να παραλάβεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tornado Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2019 Δεν καταλαβαίνω τι βόλτες κάνει αυτό το πακέτο... Πάει μέσα έξω και όλο στην Κίνα είναι... Μήπως είναι λόγω γιορτών? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pavloa Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2019 3 ώρες πριν, makfil είπε Καλές γιορτές και μακάρι να μην γυρίσει περιπέτεια, αλλά να παραλάβεις. Και εγώ αυτό ελπίζω. Καλές γιορτές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jemadux Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2019  που ειναι το δέμα μου ;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makfil Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2019 Σύμφωνα με το 17track και το trackitonline βρίσκεται στο Feucht της Γερμανίας, που είναι το τελευταίο σημείο αναχώρησης των δεμάτων που ταξιδεύουν με το γερμανικό ταχυδρομείο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jemadux Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2019 10 λεπτά πριν, makfil είπε Σύμφωνα με το 17track και το trackitonline βρίσκεται στο Feucht της Γερμανίας, που είναι το τελευταίο σημείο αναχώρησης των δεμάτων που ταξιδεύουν με το γερμανικό ταχυδρομείο. και γιατι λέει για τσεχια;;; ενω μενω ελλάδα;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα