bromiaris Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, Dynamics είπε καλησπερα σας αγορασα πριν απο 1,5 χρονο κιτ ξενον για το αμαξι απο ebay ο πωλητης ελεγε 3 Years Warranty οποτε εχει εγγυηση. σωστα?εχω βαλει αξιολογηση για το προιον κανονικα εχω ελπιδες να μ κανει αντικατασταση το μπαλαστ που χαλασε?η να μην ασχοληθω καθολου? ευχαριστω . Ήρθε η ώρα να αγοράσεις ένα καινούργιο και αξιόπιστο αυτή την φορά κιτ xenon… Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgosmcmc Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, NikosKallithea είπε ^^^ 22€ μαζι με τα μεταφορικά Αν παραγγείλω 10 προιοντα πχ των 10 ευρω το καθενα στο ιδιο καλαθι θα μετρησει σαν συνολική παραγγελια δλδ θα χρεωθει σαν 1 δεμα ανω των 22 ευρω και θα με χρεώσει δασμούς ή οχι? Επεξ/σία 18 Δεκεμβρίου 2019 από giorgosmcmc Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makfil Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2019 9 λεπτά πριν, giorgosmcmc είπε Αν παραγγείλω 10 προιοντα πχ των 10 ευρω το καθενα στο ιδιο καλαθι θα μετρησει σαν συνολική παραγγελια δλδ θα χρεωθει σαν 1 δεμα ανω των 22 ευρω και θα με χρεώσει δασμούς ή οχι? Εάν το δέμα που θα φτάσει στο τελωνείο έχει αξία 10Χ10=100€, θα χρεωθείς ΦΠΑ και τέλος ΕΛΤΑ για το ποσό αυτό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgosmcmc Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2019 16 λεπτά πριν, makfil είπε Εάν το δέμα που θα φτάσει στο τελωνείο έχει αξία 10Χ10=100€, θα χρεωθείς ΦΠΑ και τέλος ΕΛΤΑ για το ποσό αυτό. Οποτε οπως το κοβω ειμαστε καταδικασμενοι να παραγγελνουμε ενα δεμα τη φορα για να μη πληρωνουμε τα γ.....κα τους ετσι οπως τα κανανε. Θα δοκιμασω και στο bangood με το τροπο που λενε τουλαχιστον εκει γλυτωνεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makfil Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2019 8 λεπτά πριν, giorgosmcmc είπε Οποτε οπως το κοβω ειμαστε καταδικασμενοι να παραγγελνουμε ενα δεμα τη φορα για να μη πληρωνουμε τα γ.....κα τους ετσι οπως τα κανανε. Θα δοκιμασω και στο bangood με το τροπο που λενε τουλαχιστον εκει γλυτωνεις. Έτσι ήταν πάντα. Απλά, από το καλοκαίρι του 2017 άρχισαν να περνάνε από το τελωνείο όλα τα δέματα, ενώ μέχρι τότε ήταν σπάνιο φαινόμενο. Στο Banggood, μόνο με τη μέθοδο PDM θα παραγγείλεις. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
risingsun Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2019 Παιδια καλησπέρα! Μπηκε δεμα απο AliExpress τελωνείο,αξιας 31.19€ έστειλα screenshot και περιμενω. Ποσα πρέπει να πληρώσω? Ευχαριστω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makfil Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2019 Εάν δεχτούν αυτήν την αξία, 31,19*24%+15= 7.49+15=22,49€ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pel999 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2019 Μετα απο το live chat που εγινε με bangood επειτα απο 38 μερες απο την παραγγελια.Μου ζητησαν συγνώμη που περιμενω τοσο καιρό και οτι υπαρχει τεραστια ζητηση του drone που παρηγγειλα και υπαρχουν αυτες οι καθυστερήσεις και μου προτειναν αν θελω καποιο αλλο προιον στα ιδια χρηματα που ειναι σε στοκ.Εγω δεν το δεχτηκα και ζητησα τα λεφτα μου πισω και μου προτεινε οτι μονο για μενα θα την επισημανει ως επειγον την παραγγελια και θα κανει οσο το δυνατον συντομοτερα.Γινεται αυτο η το εκαναν για να μην παρω τα λεφτα μου πισω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makfil Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2019 Δυστυχώς, το μαγαζί που πιστεύαμε μέχρι πριν ένα χρόνο ότι ήταν το καλλίτερο και πιο αξιόπιστο από όλα τα κινέζικα έχει καταντήσει τώρα κοντά στα χειρότερα. Έχουν αλλεργία στις επιστροφές και μόνο αν μεσολαβήσει το paypal τα παίρνεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pel999 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Εμενα παντως ηταν η δευτερη παραγγελια και ενω η πρωτη που ηταν στοκ εγινε την επομενη μερα αποστολη απο κινα δηλαδη 12/11 απλως μου αργησε λιγο παραπανω η αποστολή για ελλαδα.Τωρα αυτο το πραγμα με εχει εκνευρισει τοσες μερες οποτε προιον εκτος στοκ δεν θα προτεινα σε κανεναν εκτος εαν περιμενει κανενα τριμηνο.Κατι αλλο που δεν ρωτησα γινεται να ζητησω αν υπαρχει διαθεσιμο σε ευρωπαικη αποθηκη να μου το στειλουν ενω η παραγγελια εχει γινει απο κινεζικη; Επεξ/σία 19 Δεκεμβρίου 2019 από Pel999 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makfil Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2019 Μπορείς να το ζητήσεις, αλλά είναι μάλλον δύσκολο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pel999 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Τελικά ήρθε το πολυποθητο μήνυμα για το drone απο το banggood με εκτιμομενη αφιξη σε εμενα 9 Ιανουαριου αν και παλι αμφιβαλω .Παντως απ’ οτι κατάλαβα αν δεν ειχα κανει live chat θα ερχονταν στο τριμηνο.Η αποστολη ειναι απο γερμανια με pdm ελπιζω να μην εχω και αλλα παρατραγουδα.Συμπέρασμα απο εμενα εαν καθυστερει παρα πολυ ενα προϊόν μονοδρομος το live chat. Επεξ/σία 20 Δεκεμβρίου 2019 από Pel999 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pavloa Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Ρε παιδιά για πείτε τι γίνετε εδώ, γιατί λέει επιστροφή? Παραγγελία απο alli αξίας 15 ευρώ 2 προβολάκια αυτοκινήτου. Επεξ/σία 24 Δεκεμβρίου 2019 από pavloa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makfil Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2019 Δεν γράφεις τι είναι μέσα στο δέμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pavloa Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2019 8 λεπτά πριν, makfil είπε Δεν γράφεις τι είναι μέσα στο δέμα. 2 προβολάκια αυτοκινήτου. Δεν είναι κάτι που δεν περνάει ώστε να το γυρίσουν πίσω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα