Προς το περιεχόμενο

Αγορές από το εξωτερικό [part 2]

billdanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

καλησπερα, εχει δοκιμασει κανεις απο aliexpress μετα απο συφωνια με τον πωλητη να δηλωσει το προιον που θελουμε 20 ευρω για αποφυγη τελωνειου?

αλλα και να γινουν δυο πληρωμες προς αυτον (ακομα δεν ξερω εαν μπορει να γινει αυτο) ετσι ωστε εαν ζητηθει απο το τελεωνειο print screen να δειξουμε αυτη με τα 20 ευρω.

συγκεκριμενα μιλαω για μικρο δεμα των 40-50 ευρω κανονικα.

(κατι τετοιο βασικα θελω https://www.aliexpress.com/item/4000221934214.html?spm=a2g0o.productlist.0.0.3735673dPqg2iI&algo_pvid=f46ee564-67d4-42d2-b573-416cd7622d49&algo_expid=f46ee564-67d4-42d2-b573-416cd7622d49-49&btsid=c35dcdff-761f-44f7-af85-1c791f1d6283&ws_ab_test=searchweb0_0,searchweb201602_6,searchweb201603_53

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 6,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

1. Το να δηλώσει ο κινέζος τιμή χαμηλότερη των 22€, είναι το μόνο εύκολο και τις περισσότερες φορές δεν χρειάζεται να του το ζητήσεις γιατί το κάνει μόνος του.

2. Θεωρώ σχεδόν αδύνατο να συμφωνήσει ο κινέζος σε  πληρωμή με τον τρόπο που περιγράφεις και αν το καταφέρεις, ίσως θα είσαι ο πρώτος.

• Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, navger είπε

καλησπερα, εχει δοκιμασει κανεις απο aliexpress μετα απο συφωνια με τον πωλητη να δηλωσει το προιον που θελουμε 20 ευρω για αποφυγη τελωνειου?

αλλα και να γινουν δυο πληρωμες προς αυτον (ακομα δεν ξερω εαν μπορει να γινει αυτο) ετσι ωστε εαν ζητηθει απο το τελεωνειο print screen να δειξουμε αυτη με τα 20 ευρω.

συγκεκριμενα μιλαω για μικρο δεμα των 40-50 ευρω κανονικα.

(κατι τετοιο βασικα θελω https://www.aliexpress.com/item/4000221934214.html?spm=a2g0o.productlist.0.0.3735673dPqg2iI&algo_pvid=f46ee564-67d4-42d2-b573-416cd7622d49&algo_expid=f46ee564-67d4-42d2-b573-416cd7622d49-49&btsid=c35dcdff-761f-44f7-af85-1c791f1d6283&ws_ab_test=searchweb0_0,searchweb201602_6,searchweb201603_53

Πλεον τα ΕΛΤΑ ζητανε screenshot απο την αγορα στο Aliexpress και οχι μονο κινηση καρτας οποτε δυσκολο αυτο που περιγραφεις αφου εκει θα γραφει την κανονικη τιμη.

ΥΓ: Πληρωμη σε 2 μερη δεν ειναι δυσκολο αφου το προιον δεν στο στελνει αν δεν πληρωσεις και τις 2 φορες (ατομα και απο εδω μεσα το εχουν κανει αυτο), το θεμα ειναι το απο πανω που σου ειπα.

Επεξ/σία από Salvation81
  • Thanks 1

Στις 14/12/2019 στις 9:10 ΠΜ, kosutasu22 είπε

Στειλε αποδειξη/παυπαλ και τρακιν στο [email protected] 

Μην περιμενεις να σου απαντησουν και αμεσως, μπορει αυριο μεθαυριο

23 ώρες πριν, makfil είπε

[email protected]

Να στείλεις τώρα την απόδειξη. Δουλεύουν και ΣΚ.

ΥΓ

Δεν είχα διαβάσει την παραπάνω απάντηση που ήταν στην επόμενη σελίδα

Σε ποιο από τα 2 mail? 😛

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
52 λεπτά πριν, fingolfingr είπε

Σε ποιο από τα 2 mail? 😛

Στην ιστοσελίδα των ΕΛΤΑ αναφέρεται [email protected]

Επεξ/σία από makfil
  • Thanks 1

2 ώρες πριν, kosutasu22 είπε

Αχα, δεν ηξερα οτι εχουν αλλο εμαηλ

Οσα εχω στειλει τα εστειλα σε αυτο που εγραψα στο προηγουμενο μου ποστ.

Μπορεί να λειτουργεί και αυτό που έγραψες και ήταν το παλαιότερο.

Γεια σας.

Έκανα 3 παραγγελίες από την adidas και οι δύο φαίνεται να προχωρούν κανονικά.

Δηλαδή είναι σε στάτους:"The international shipment has been processed in the export parcel center" από τις 9-12.

Η τρίτη είναι σε στάτους:"The instruction data for this shipment have been provided by the sender to DHL electronically" από τις 9-12.

Ερωτήσεις:

1)Τι πρόβλημα μπορεί να υπάρχει,αν υπάρχει, με την τρίτη και 

2)Οι 2 που προχωρούν κανονικά θα μου έρθουν με ελτα courier?Πότε θα αλλάξει το τράκινγκ κ πως θα το καταλάβω?

Ευχαριστώ πολύ

Συνεχιζεται το μαρτυριο με την banggood.Επειτα απο 36 μερες  στο στατους της παραγγελιας απο back order σημερα μου λεει out of stock.Εχει ξανασυμβει σε καποιον αλλο κατι αναλογο?Εμαιλ εστειλα χθες ακομα απαντηση δεν εχω παρει παντως

καλησπερα σας

αγορασα πριν απο 1,5 χρονο κιτ ξενον για το αμαξι απο ebay ο πωλητης ελεγε 3 Years Warranty οποτε εχει εγγυηση. σωστα?εχω βαλει αξιολογηση για το προιον κανονικα εχω ελπιδες να μ κανει αντικατασταση το μπαλαστ που χαλασε?η να μην ασχοληθω καθολου?

ευχαριστω .

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα και καλες γιορτες, εχει παραγγειλει κανεις απο το wish? Παρήγγειλα κατι πολυ φθηνο ετσι δοκιμαστικα να δω ποτε θα ερθει, γενικα ποσο καιρο κανουν οι παραγγελίες να ερθουν, περνανε τελωνείο πανω απο 22 ευρω δλδ σε χρεωνει δασμούς? Έρχονται απο Κινα?

Ας μου δωσει καποιος τα φωτα του γιατι ειδα πολλα που με ενδιαφέρουν και θελω να παραγγείλω αρκετα αν αξιζει.

Επεξ/σία από giorgosmcmc

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε

Όλα περνανε τελωνείο και χρεώνονται, εκτός απο συγκεκριμένα μαγαζια, και συγκεκριμένο τρόπο αποστολής

Λογικα αναφέρεσαι στο bangood και σε μερικα αλλα. Παντως με 3 ευρω παραγγελια που εκανα δε νομιζω να με χρεωσει τιποτα, και γενικα εως 22 ευρω, σωστα?

Επεξ/σία από giorgosmcmc

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...