mathewgx Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2019 Να και το τελευταίο μοντέλο. https://www.ebay.com/itm/NEW-Amazon-Fire-TV-Stick-4K-w-Alexa-Voice-Volume-Remote-Latest-2019-Generation/303400213363?epid=23028108608&hash=item46a40fdb73:g:4soAAOSwmENd8ghv Λέτε να είναι απάτη; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makfil Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2019 Οι τιμές είναι πολύ χαμηλές και προκαλούν ερωτηματικά ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mathewgx Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2019 Υπάρχουν τουλάχιστον άλλοι 5 πωλητές από Αμερική που πουλάνε σε αυτή τη τιμή. Ελπίζω να είναι αποθέματα από Black Friday που η Amazon τα έδινε μισοτιμής. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thomason993 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2019 Για αγορές στο διαδίκτυο χρησιμοποιώ κάρτα της Πειραιώς, για την οποία γνωρίζω οτι σε περίπτωση πληρωμής σε άλλο νόμισμα απο € κρατάει προμήθεια 2.3% της αγοράς αλλά με ελάχιστο ποσό προμήθειας το 1€. Οπότε για μικροαγορές αναγκαστικά αφήνω μετατροπή με Paypal/Amazon που κρατάνε ποσοστό μεγαλύτερο από 2.3% της τράπεζας αλλά τουλάχιστον δεν έχουν το ελάχιστο 1€ κράτησης.. Υπάρχει αυτή τη στιγμή κάποια τράπεζα στην Ελλάδα που δεν έχει το ελάχιστο 1€ στη προμήθεια μετατροπής, για να γλιτώνουμε την ακριβότερη μετατροπή του Paypal/Amazon? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spartak1 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2019 45 λεπτά πριν, thomason993 είπε Για αγορές στο διαδίκτυο χρησιμοποιώ κάρτα της Πειραιώς, για την οποία γνωρίζω οτι σε περίπτωση πληρωμής σε άλλο νόμισμα απο € κρατάει προμήθεια 2.3% της αγοράς αλλά με ελάχιστο ποσό προμήθειας το 1€. Οπότε για μικροαγορές αναγκαστικά αφήνω μετατροπή με Paypal/Amazon που κρατάνε ποσοστό μεγαλύτερο από 2.3% της τράπεζας αλλά τουλάχιστον δεν έχουν το ελάχιστο 1€ κράτησης.. Υπάρχει αυτή τη στιγμή κάποια τράπεζα στην Ελλάδα που δεν έχει το ελάχιστο 1€ στη προμήθεια μετατροπής, για να γλιτώνουμε την ακριβότερη μετατροπή του Paypal/Amazon? Ναι. Η Πιστωτική της Εθνικής δε χρεώνει καμία προμήθεια, προς το παρόν 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gatos_spirounatos Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2019 Γεια σας παιδιά! Έχει πάρει κανείς πρόσφατα με banggood και να του έρθει με dhl? Και πόσες μέρες περίπου κάνει; Γιατί έχουν στείλει εδώ και 10 μέρες το πακέτο και δεν έχει εμφανιστεί κανένα update στο tracking της dhl.🥺 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pel999 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2019 Καλησπέρα. 31 μερες σημερα που περιμένω το drone απο banggood να ολοκληρωθεί η αγορά για να ξεκινήσει να έρθει και ακομα τίποτα.Στο στατους μου λεει back order.Αν στειλω email θα κάνω τίποτα η θα μου ριξουν ακυρο;Ελπίζω τουλάχιστον να μην σπασω κανένα ρεκόρ γιατί εχω δει μέχρι και75 μέρες.Το μονο σιγουρο παντως με την κατασταση που επικρατεί τώρα με τις μεταφορικες για τα Χριστούγεννα θα υπαρχουν καθυστερήσεις σε όλους οπότε δεν βλέπω φώς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
procostas1 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) gatos_spirounatos πια μέθοδο αποστολής έβαλες???? και εγώ στα ίδια είμαι..... αποστολή με priority line 2/12 traking dhl και στο σύστημα ακόμα τίποτα..... ελπίζω μόνο μην φάμε καμιά παπάρα και πληρώνουμε τελωνεία... Επεξ/σία 13 Δεκεμβρίου 2019 από procostas1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gatos_spirounatos Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2019 3 ώρες πριν, procostas1 είπε gatos_spirounatos πια μέθοδο αποστολής έβαλες???? και εγώ στα ίδια είμαι..... αποστολή με priority line 2/12 traking dhl και στο σύστημα ακόμα τίποτα..... ελπίζω μόνο μην φάμε καμιά παπάρα και πληρώνουμε τελωνεία... Εγώ με PDM.... Δε νομίζω ότι περνάει από τελωνείο επειδή το έψαξα...αλλά φοβάμαι ότι δε θα το παραλάβουμε μέσα στο 2019 όπως πάει ☹️ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
procostas1 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, gatos_spirounatos είπε Εγώ με PDM.... Δε νομίζω ότι περνάει από τελωνείο επειδή το έψαξα...αλλά φοβάμαι ότι δε θα το παραλάβουμε μέσα στο 2019 όπως πάει ☹️ όταν λες το έψαξες???? δώσε λίγο κουράγιο γιατί μέχρι πρότινος dhl = τελωνείο ...... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gatos_spirounatos Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2019 6 ώρες πριν, procostas1 είπε όταν λες το έψαξες???? δώσε λίγο κουράγιο γιατί μέχρι πρότινος dhl = τελωνείο ...... Διάβασα σε sites ότι άλλαξε ο τρόπος που στέλνει πλέον και κάποια πάνε μέσω dhl χωρίς τελωνείο πάλι...επίσης ένας γνωστός μου μέσω dhl του ήρθε πρόσφατα μια χαρά όλα μέσω Γερμανίας . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lnk Hlk Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2019 Στις 12/12/2019 στις 6:57 ΜΜ, Pel999 είπε Καλησπέρα. 31 μερες σημερα που περιμένω το drone απο banggood να ολοκληρωθεί η αγορά για να ξεκινήσει να έρθει και ακομα τίποτα.Στο στατους μου λεει back order.Αν στειλω email θα κάνω τίποτα η θα μου ριξουν ακυρο;Ελπίζω τουλάχιστον να μην σπασω κανένα ρεκόρ γιατί εχω δει μέχρι και75 μέρες.Το μονο σιγουρο παντως με την κατασταση που επικρατεί τώρα με τις μεταφορικες για τα Χριστούγεννα θα υπαρχουν καθυστερήσεις σε όλους οπότε δεν βλέπω φώς. Back Order σημαίνει πως η παραγγελία σου δεν έχει ακόμη φύγει. Μίλησε στο live chat μαζί τους να σου πουν τον λόγο. Ίσως δεν υπάρχει άμεσα διαθέσιμο το προϊόν που παρήγγειλες. Όταν γίνει αποστολή θα αλλάξει αυτόματα κ το status. 8 ώρες πριν, procostas1 είπε όταν λες το έψαξες???? δώσε λίγο κουράγιο γιατί μέχρι πρότινος dhl = τελωνείο ...... Προφανώς μιλάμε για το Γερμανικό ταχυδρομείο οπότε ίσως δεν έχει τελωνείο κ για αυτό κ η καθυστέρηση παραλαβής δέματος μιας κι ερχετε οδικώς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fingolfingr Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2019 Στις 9/12/2019 στις 4:34 ΜΜ, bromiaris είπε Πια όλα περνούν Τελωνείο.. αν το ψυλλιαστούν και το εκτελωνίσουν είναι άλλο θέμα… Ναι 24% +15 ευρώ. Και τώρα που στο tracking αναφέρει ότι πρέπει να σταλεί απόδειξη ή paypal τι κάνουμε? Εννοώ που στελνουμε? Γράφει μόνο αυτό και τίποτα αλλο. Και δεν μου έχει έρθει πχ κάποιο mail για να ξέρω παρακάτω. Να μιλήσω μαζί τους από Δευτέρα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kosutasu22 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2019 Στειλε αποδειξη/παυπαλ και τρακιν στο [email protected] Μην περιμενεις να σου απαντησουν και αμεσως, μπορει αυριο μεθαυριο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makfil Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, fingolfingr είπε Και τώρα που στο tracking αναφέρει ότι πρέπει να σταλεί απόδειξη ή paypal τι κάνουμε? Εννοώ που στελνουμε? Γράφει μόνο αυτό και τίποτα αλλο. Και δεν μου έχει έρθει πχ κάποιο mail για να ξέρω παρακάτω. Να μιλήσω μαζί τους από Δευτέρα? [email protected] Να στείλεις τώρα την απόδειξη. Δουλεύουν και ΣΚ. ΥΓ Δεν είχα διαβάσει την παραπάνω απάντηση που ήταν στην επόμενη σελίδα Επεξ/σία 14 Δεκεμβρίου 2019 από makfil Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα