makfil Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 32 λεπτά πριν, procostas1 είπε καλημέρα παιδιά... παραγγελία στο banggood με μέθοδο priority direct μου έδωσαν tracking cp******de. ειναι dhl..... στο order details λέει Shipping Method:EU Priority Line ton ήπιαμε?? Όχι, μάλλον, γιατί τελευταία το μαγαζί εφαρμόζει αποστολή με το γερμανικό ταχυδρομείο (Deustche Post DHL). 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
moutsa Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2019 Παραγγελία από Πολωνία έχουν περάσει δύο βδομάδες και ακόμη δεν έχει εμφανιστεί που σε φυσιολογικές συνθήκες θα έπρεπε να είχα παραλάβει μέσα σε 8 ημέρες το πολύ. Ειλικρινά ανησυχώ διότι είναι πολλές ημέρες και αναρωτιέμαι αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα στα ελτα ώστε να περιμένω λίγο ακόμη η να ξεκινήσω διαδικασίες dispute. Ημερομηνία & Ώρα Περιοχή Κατάσταση 21/11/2019, 06:26:00 ΠΟΛΩΝΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ 20/11/2019, 08:43:00 ΠΟΛΩΝΙΑ ΑΦΙΞΗ ΣΕ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ 18/11/2019, 14:52:00 ΠΟΛΩΝΙΑ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΠΕΛΑΤΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makfil Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2019 Σκέφτεσαι να ανοίξεις dispute στις (9+4=) 13 ημερολογιακές ημέρες από τότε που λέει ότι έφυγε από Πολωνία; Μήπως αγχώνεσαι πολύ; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
moutsa Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2019 Μπορεί να είναι υπερβολή το dispute αλλά τόση καθυστέρηση σιγουρα δεν είναι φυσιολογική για το συγκεκριμένο πακέτο. Ελπίζω να μην χάθηκε λόγο της κακοκαιρίας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gatos_spirounatos Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2019 Παιδιά μέχρι πόσο καιρό μπορεί να κάτσει ένα δέμα στο κέντρο διαλογής Αττικής; Ένα δικό μου πάει για πέμπτη μέρα τώρα...ελπίζω να το παραλάβω πριν τα Χριστούγεννα 🤯 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kosutasu22 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2019 1 λεπτό πριν, gatos_spirounatos είπε Παιδιά μέχρι πόσο καιρό μπορεί να κάτσει ένα δέμα στο κέντρο διαλογής Αττικής; Ένα δικό μου πάει για πέμπτη μέρα τώρα...ελπίζω να το παραλάβω πριν τα Χριστούγεννα 🤯 Τους τελευταιους μηνες υπαρχουν πολλες καθυστερησεις στο ΚΔ Αττικης, πανω απο μια βδομαδα νομιζω συνηθως δεν αργει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tigreos Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2019 Έχω δέμα αναμονή παρουσίασης στο τελωνείο από 28/11/19 περίπου ποσό είναι οι χρόνοι που κάνουν αυτό τον καιρό τα δέματα να περάσουν από τελωνείο ;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makfil Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2019 Δεν υπάρχει συγκεκριμένος χρόνος, πολύ περισσότερο μετά το φόρτο από τις αγορές λόγω BF και των επερχόμενων γιορτών. Χρειάζεται υπομονή ... 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
simeva Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2019 Καλημέρα και συγνώμη προκαταβολικά αν έχει δοθεί ήδη απάντηση σε παρεμφερές ερώτημα. Θέλω να αγοράσω ένα παιχνίδι με κάρτες από US με αξία 29$ και μεταφορικά 15$. Δε γνωρίζω αν θα αποσταλεί με USPS ή με κούριερ. Σε αυτά τα ποσά (29+15) τι ισχύει? Ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pel999 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2019 Καλησπέρα παιδιά.Παραγγελία απο banggood 11/11 ενα drone δεν υπηρχε στοκ και μου εγραφε 17 μερες εργασιμες.Μεχρι σημερα τιποτα ουτε email.Ειναι φυσιολογική η καθυστέρηση τοσο καιρό,να κανω κάποια ενέργεια; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makfil Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2019 Εάν έχεις πληρώσει, συζήτησε μαζί τους και αν δεν το έχουν ακόμη, ακύρωσε την παραγγελία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pel999 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2019 Το εχω πληρώσει με paypal. Το θεμα ειναι οτι το θελω και σε περίπτωση που το ακυρώσω πρεπει να περιμένω πάλι καιρό για να το ξαναβρω σε αυτα τα χρήματα.Λογικα θα αργησει κι αλλο γιατί πέρασε και bf και θα γίνεται ο κακός χαμος με τις παραγγελίες συν τις μερες που θελει να ερθει με pdm .Κάποιος άλλος που να του εχει τυχει κατι αντίστοιχο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makfil Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2019 Αυτό συμβαίνει στις προαγορές και στις περιπτώσεις που δεν έχει stock κάποιο μαγαζί το αντικείμενο που θέλουμε. Αφού το θέλεις, θα πρέπει να περιμένεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pel999 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2019 Ευχαριστώ για την απάντηση.Παντως στο email που ελαβα όταν έκανα την παραγγελία έγραφε για καποιο λόγο 28/11 αν και δεν υπηρχε περίπτωση γιατί δεν ηταν και οι 17 μερες εργασιμες.Καποιος εκτιμωμενος χρονος σε αυτές τις περιπτώσεις στις προαγορες;Πάντως το συγκεκριμένο drone δεν εχει βγει σε στοκ στο banggood αν δεν κάνω λαθος από 10 Νοεμβρίου.Λέτε να μην έρθει μέχρι τα Χριστούγεννα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tornado Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2019 Μου έχει τύχει από το ίδιο μαγαζί να έχω παραγγείλει κατι μπαταρίες λιθίου 12v... Με είχαν συνέχεια στο περίμενε, και τους λέω ειτε τα στέλνεται σε 48 ώρες είτε ακυρώνεται η παραγγελία. Τελικά ακυρώθηκε η παραγγελία και μου έστειλαν όλα τα λεφτά πίσω. Τωρα το θα κάνεις εσύ, αυτό εσύ θα το ζυγίσεις, απλά περιμένεις να τους δώσει στοκ το εργοστάσιο, το πότε είναι άγνωστο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα