aces Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, mindreader είπε Ρε παιδια, περιμενω ενα δεματακι απο Αγγλια, μεγεθους πακετου τσιγαρων. Η παραγγελια εγινε και απεσταλη, πριν 3 εβδομαδες. Ποσους....μηνες θα κανει, απο Αγγλια για Ελλαδα, για να μπορεσω να παραλαβω; Ξερω...τελωνειο και για τις τριχες ακομη αν ειναι εκτος ΕΕ, αλλα ποσο καιρο παιρνει ολο αυτο; Απο την εισαγωγη στο τελωνειο το μινιμουμ ειναι 1 εβδομαδα μεχρι να γινει εκκαθαριση μεχρι 20 μερες. Πρεπει να προστεθουν κ αλλες μερες στο κεντρο διαλογης κ εν συνεχεια να δωθει στην Μοναδα Διανομης. Επειδη δεν υπαρχει σειρα κατα ημ/νια αλλα οι ελεγχοι γινονται τυχαια/δειγματοληπτικά. Συνηθως τα ογκωδη τα ελεγχουν πρωτα λογω μη διαθεσιμου χωρου (για να καθονται) οποτε αν ειναι μικρο θα καθυστερησει...Πακετα που εχουν αφιξη αργοτερα μπορει να βγουν απο το τελωνειο νωριτερα κ.ο.κ Υπομονή Επεξ/σία 12 Φεβρουαρίου από aces 2
Vasilis 07 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου Έχω πάρει μια μητρική από το amazon από το καλοκαίρι την οποία δεν έχω ανοίξει και σκέφτομαι να την γυρίσω σφραγισμένη αλλά θα γράψω και καλά ότι έχει κάποιο θέμα και δεν θέλω να την χρησιμοποιήσω.Θα την δεχτούν ή θα μου την γυρίσουν πίσω καθώς έχει παρέλθει το χρον. διάστημα της αλλαγής ? Έχω μιλήσει αρκετά στο chat και άλλος μου έχει πει θα την δεχτούμε και άλλος όχι...
aces Δημοσ. Σάββατο στις 12:19 πμ Δημοσ. Σάββατο στις 12:19 πμ (επεξεργασμένο) Στις 13/2/2025 στις 12:11 ΜΜ, Vasilis 07 είπε Έχω πάρει μια μητρική από το amazon από το καλοκαίρι την οποία δεν έχω ανοίξει και σκέφτομαι να την γυρίσω σφραγισμένη αλλά θα γράψω και καλά ότι έχει κάποιο θέμα και δεν θέλω να την χρησιμοποιήσω.Θα την δεχτούν ή θα μου την γυρίσουν πίσω καθώς έχει παρέλθει το χρον. διάστημα της αλλαγής ? Έχω μιλήσει αρκετά στο chat και άλλος μου έχει πει θα την δεχτούμε και άλλος όχι... Αναγκαστικά θα ακολουθήσεις τη συνομιλία του Amazon που εξυπηρετεί την επιστροφή προϊόντος αν κ εφόσον γίνει δεκτό από το Amazon που έχει κ χρονικό περιθώριο για κάθε παραγγελία. Αν παρέλθει το όριο που έχουν δεν θα το δεχτούν. Αν έχει περάσει καιρός μιλήσε γραπτά με εμαιλ σε Amazon support αναφέροντας τον αριθμό παραγγελίας για να μην την στείλεις πίσω άσκοπα. Επεξ/σία Σάββατο στις 12:32 πμ από aces 1
mindreader Δημοσ. Δευτέρα στις 12:26 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 12:26 μμ Μικρο δεματακι απο Ρουμανία (EE!), που ταχυδρομηθηκε με PostNL, απο 1η Φεβρουαριου, 17 μερες μετα, ακομη ερχεται! Το tracking κολημενο απο 3/2. Τι γινεται ρε παιδια; PostNL ποιος θα το φερει στην Ελλαδα; Τι στην ευχη τοσες βδομαδες, ουτε τελωνειο, τι γινεται;
sakisgri Δημοσ. Δευτέρα στις 05:39 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 05:39 μμ 5 ώρες πριν, mindreader είπε 17 μερες μετα, ακομη ερχεται! Το tracking κολημενο απο 3/2. Εδώ https://parcelsapp.com/ το κοίταξες μήπως άλλαξε κανένα tracking number? 5 ώρες πριν, mindreader είπε PostNL ποιος θα το φερει στην Ελλαδα; Τι στην ευχη τοσες βδομαδες, ουτε τελωνειο, τι γινεται; PostNL = Κρατικό ταχυδρομείο. Πολύ πιθανό με τα ΕΛΤΑ, αλλά όχι απαραίτητα. Και αυτό εδώ https://parcelsapp.com/ θα το δεις. Έχω καταλάβει ότι από Ευρωπαϊκές χώρες που δεν διακινούν πολλά δέματα στην Ελλάδα να υπάρχει καθυστέρηση. Συνήθως κάνουν βόλτες στην Ευρώπη τα δέματα πριν επιτέλους φτάσουν Ελλάδα. 1
mindreader Δημοσ. Δευτέρα στις 07:50 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 07:50 μμ 2 hours ago, sakisgri said: Εδώ https://parcelsapp.com/ το κοίταξες μήπως άλλαξε κανένα tracking number? PostNL = Κρατικό ταχυδρομείο. Πολύ πιθανό με τα ΕΛΤΑ, αλλά όχι απαραίτητα. Και αυτό εδώ https://parcelsapp.com/ θα το δεις. Έχω καταλάβει ότι από Ευρωπαϊκές χώρες που δεν διακινούν πολλά δέματα στην Ελλάδα να υπάρχει καθυστέρηση. Συνήθως κάνουν βόλτες στην Ευρώπη τα δέματα πριν επιτέλους φτάσουν Ελλάδα. Ναι, και στο parcelapp δειχνει οτι και στο 17track, δεν δειχνει νεο tracking, μονο το αρχικο απο postNL και κολημενο απο 3/2, απο Ρουμανία. Δηλαδη ενταξει, απο Κινα με shein ερχονται σε 14 μερες, και εντος ΕΕ και χωρις τελωνειο, 20μερο και βαλε. Μετα φταιω εγω, που αγοραζω οτι μπορει να αγοραστει απο shein, τα παντα ολα, μονο απο shein. Τι να πω, με τα χαλια, ΕΕ, ταχυδρομικων, Ελλαδας κλπ κλπ κλπ. Δεν παραγουμε που δεν παραγουμε τιποτε, ουτε να τα μεταφερουν δεν μπορουνε. Για τιποτε ομως, μα για τιποτε! 1
sakisgri Δημοσ. Δευτέρα στις 09:11 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 09:11 μμ 1 ώρα πριν, mindreader είπε Δεν παραγουμε που δεν παραγουμε τιποτε, ουτε να τα μεταφερουν δεν μπορουνε. Για τιποτε ομως, μα για τιποτε! Δεν παράγουμε αλλά σε πολλές περιπτώσεις έχουμε καταφέρει να βγάζουμε περισσότερα χρήματα (εις βάρος τον καταναλωτών) από τον ίδιο τον κατασκευαστή χωρίς να κάνουμε τπτ 😄 1
mindreader Δημοσ. Τρίτη στις 08:39 πμ Δημοσ. Τρίτη στις 08:39 πμ Τελικα, το δεμα εμφανιστηκε χτες, ισως επαιξε ρολο που εστειλα μηνυμα στο seller, εμφανιστηκε χτες, στην Ολλανδια! Παραγγελια, 1 Φεβρουαριου, απο Ρουμανια για Ελλαδα, και το δεμα εμφανιστηκε μετα απο 17 μερες Ολλανδια. Δηλαδη, οτι και να σχολιάσει κανεις, ειναι λιγο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ALXIOA Δημοσ. πριν από 13 ώρες Δημοσ. πριν από 13 ώρες Στις 4/7/2022 στις 5:21 ΜΜ, jerry007 είπε Καλημέρα, Περιμένω ένα δέμα από Ρωσία με EMS το οποίο έχει κολλήσει στο τελωνείο εδώ και δύο μήνες και δεν έχω καμία ενημέρωση. Το πακέτο είναι κομμάτι μεγαλύτερης παραγγελίας που έχω ήδη λάβει τα υπόλοιπα δέματα τα οποία πέρασαν κανονικά, πλήρωσα τους απαραίτητους δασμούς και τα παρέλαβα. Είναι δηλωμένο με την πραγματική αξία όχι με χαμηλότερη τιμή. 5/7/22 07:15 - Άφιξη σε ΚΔΑ (EMS), ΚΔΑ (EMS) 5/13/22 07:23 - Άφιξη σε Γ.Ε.Τ.Α. Αθήνας (Κ.Α.Τ.), Γ.Ε.Τ.Α. Αθήνας (Κ.Α.Τ.) Έχω στείλει τρία mail στο [email protected] χωρίς να λάβω απάντηση και δεν σηκώνει κανείς το τηλέφωνο στο 2103538103-4. Δοκίμασα σήμερα να στείλω το ίδιο mail στο [email protected] Υπάρχει άλλος τρόπος να έρθω σε επικοινωνία μαζί τους; Με έχουν φτάσει στο αμήν... μετα απο ποσες ημερες σου ηρθε το δεμα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα