Niiikoc Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2024 Στις 2/12/2024 στις 1:38 ΜΜ, donganos είπε Καλησπέρα σε όλους, Έχω κάνει μια αγορά 60+ ευρώ απ' το gshopper και το tracking μου λέει από Κίνα > Ελλάδα Θα έχω τελωνείο ή θα πάει μέσω Βελγίου πχ? Δεν θα πληρώσεις τίποτα. Τα στέλνουν με τριγωνική ή κάτι τέτοιο. Στις 5/12/2024 στις 9:15 ΜΜ, giwrgosp90 είπε Καλησπέρα. Για αγορά από Ηνωμένο Βασίλειο μέσω ebay, αξίας 13 κάτι ευρώ μαζί με μεταφορικά και vat(φόρο) θα πληρώσω και τελωνείο; Ήξερα ότι τελωνείο πληρώνεις για αγορές από 20 κάτι ευρώ και πάνω μαζί με τα μεταφορικά και vat, ισχύει ακόμα; Γνωρίζει κάποιος ακριβώς; Μπορεί ναι, μπορεί και όχι. Αν είναι μικρό το ποσό λογικά δεν θα πληρώσεις και πολλά για τελωνείο, I think...
Oceanic Dream Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα & χρόνια πολλά απορία για αγορά απο το αμερικανικό amazon (amazon.com) εμφανίζει κατα το check out τις ακόλουθες χρεώσεις θα πληρώσω κάτι extra εδώ?? Επίσης συνήθως ποιά Courier χρησιμοποιούν για νομό Αττικής?? Έχω επιλέξει ως μέθοδο Amazon Global Shipping Ευχαριστώ προκαταβολικά Place your order Items: EUR 14,41 Shipping & handling: EUR 10,62 Your Coupon Savings: -EUR 1,44 Total before VAT: EUR 23,59 Estimated VAT: EUR 5,67 Exchange rate guarantee fee: EUR 0,51 Order total: EUR 29,77 Επεξ/σία 26 Δεκεμβρίου 2024 από Oceanic Dream
kalotina75 Δημοσ. Κυριακή στις 08:50 πμ Δημοσ. Κυριακή στις 08:50 πμ καλη χρονια σε ολους θελω να κανω μια αγορα 1600 ευρω απο amazon.co.uk. πωλητης ειναι το ιδιο το αμαζον και ειναι και ο ιδιος ο αποστολεας.στο ckeckout βγαζει impoet fees 90 ευρω.Οταν ερθει ελλαδα πληρωνω κα;τι αλλο ? ευχαριστω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα