Προς το περιεχόμενο

Αγορές από το εξωτερικό [part 2]

billdanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 6,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

36 λεπτά πριν, bromiaris είπε

Η Πολωνία είναι κράτος μέλος της ΕΕ.

Δεν έχεις Τελωνείο.

Ναι αλλά έχω ακούσει ότι αν ο πωλητής είναι από Κίνα ή η προέλευση του αντικειμένου είναι από Κίνα δεν παίζει ρόλο από που θα σταλεί 

4 ώρες πριν, makfil είπε

Το link δεν οδηγεί σε κάποιο αντικείμενο.

Μήπως εννοείς πωλητές;

Όχι για κατασκευαστές μιλάει, άλλος ο πωλητής. Έχει το όνομα καποιου κατασκευαστή όπως τον ονομάζει στην ανάλυση και κατόπιν το όνομα του original κατασκευαστή  

Screenshot_20191128-030937_Firefox.jpg

6 ώρες πριν, k30taas είπε

Ναι αλλά έχω ακούσει ότι αν ο πωλητής είναι από Κίνα ή η προέλευση του αντικειμένου είναι από Κίνα δεν παίζει ρόλο από που θα σταλεί 

Για το συγκεκριμένο γράφει ότι βρίσκεται στην Πολωνία.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, makfil είπε

Για το συγκεκριμένο γράφει ότι βρίσκεται στην Πολωνία.

Παντως σε ερωτηση μου ο κινεζος στο συγκεκριμενο μου ειπε ότι στελνεται από γερμανια…….τωρα τι παιζει δεν ξερω.

Επεξ/σία από k30taas

Ερώτηση, εάν ένα προϊόν είναι σε promo στο Banggood περνάνε τα εκπτωτικά κουπόνια; δοκίμασα αλλά δεν με άφηνε, έχω καιρό να κάνω παραγγελία από εκεί.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Havik είπε

Ερώτηση, εάν ένα προϊόν είναι σε promo στο Banggood περνάνε τα εκπτωτικά κουπόνια; δοκίμασα αλλά δεν με άφηνε, έχω καιρό να κάνω παραγγελία από εκεί.

Από πρόσφατη εμπειρία μου στο BG, όχι. Υπερισχύει το promo price.

Επεξ/σία από renesismotor
  • Like 1

Παιδια SOS βρηκα κατι gaming headset 25 ευρω στο aliexpress μονο για 2 μερες black friday και καίγομαι να τα αγορασω αλλα απο οσο γνωριζω οταν ενα προιον εκτος E.E υπερβαίνει τα 22 ευρω τρως τελωνείο στη μαπα 😢

Αν χρησιμοποιήσω κουπόνι των 5 ευρω και παει στα 20 θα το γλυτωσω το τελωνείο ή δε πιάνονται τα κουπονια? 

Screenshot_20191202-045709_AliExpress.jpg

Εάν το δέμα σταματήσει στο τελωνείο, θα ζητήσουν απόδειξη από την κάρτα που πλήρωσες και αυτή θα λέει 20€, οπότε, μάλλον, δεν θα έχεις πρόβλημα.

10 ώρες πριν, giorgosmcmc είπε

Παιδια SOS βρηκα κατι gaming headset 25 ευρω στο aliexpress μονο για 2 μερες black friday και καίγομαι να τα αγορασω αλλα απο οσο γνωριζω οταν ενα προιον εκτος E.E υπερβαίνει τα 22 ευρω τρως τελωνείο στη μαπα 😢

Αν χρησιμοποιήσω κουπόνι των 5 ευρω και παει στα 20 θα το γλυτωσω το τελωνείο ή δε πιάνονται τα κουπονια? 

Screenshot_20191202-045709_AliExpress.jpg

Αναλογα τον τελωνειακο, εμενα 1 φορα δεν μου δεχτηκαν κουπονι που ειχα βαλει σε αγορα (εβαλαν φορο στην αρχικη τιμη του προιοντος).

2 λεπτά πριν, Salvation81 είπε

Αναλογα τον τελωνειακο, εμενα 1 φορα δεν μου δεχτηκαν κουπονι που ειχα βαλει σε αγορα (εβαλαν φορο στην αρχικη τιμη του προιοντος).

Καταλαβα οποτε πιθανων να παω σε φθηνοτερα να εχω το εκφαλι μυο ησυχο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
49 λεπτά πριν, giorgosmcmc είπε

Καταλαβα οποτε πιθανων να παω σε φθηνοτερα να εχω το εκφαλι μυο ησυχο.

Καλα στις 200 περιπτωσεις σε 1 μου εγινε, μιλαμε για ενα 0.5% (βεβαια οκ δεν ειχα κουπονια και στις 200).

Επεξ/σία από Salvation81

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Salvation81 είπε

Αυτο κινειτε σε μια γκριζα ζώνη νομιμοτητας....

Ο εφοριακος πρέπει να εκτελωνιζει με βάση τα παραστατικα πληρωμης της τελικής αξίας του προϊόντος συν τον οποίο κόστος μεταφοράς και ασφαλειας έγινε η δαπάνη,

Αυτο αλλωστε σημαίνει και το CIF, αν υπάρχουν εφοριακοι που έχουν βγάλει την ανώτατη μπακαλιστικη οικονομιας αυτο δεν σημαίνει ότι είναι και θεοι.

Επεξ/σία από tornado

34 λεπτά πριν, tornado είπε

Αυτο κινειτε σε μια γκριζα ζώνη νομιμοτητας....

Ο εφοριακος πρέπει να εκτελωνιζει με βάση τα παραστατικα πληρωμης της τελικής αξίας του προϊόντος συν τον οποίο κόστος μεταφοράς και ασφαλειας έγινε η δαπάνη,

Αυτο αλλωστε σημαίνει και το CIF, αν υπάρχουν εφοριακοι που έχουν βγάλει την ανώτατη μπακαλιστικη οικονομιας αυτο δεν σημαίνει ότι είναι και θεοι.

Σχετικα ειναι ολα.

Αν πχ κερδισεις μια καρτα γραφικων το τελωνειο θα σου βαλει φορο στην κανονικη της τιμη, δεν θα σου πει 0 επειδη την κερδισες.

Με την ιδια λογικη ισως να εκλαμβανουν καποιοι τα κουπονια.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

καλημέρα παιδιά...

παραγγελία στο  banggood με μέθοδο priority direct  μου έδωσαν tracking cp******de. ειναι dhl.....

στο order details λέει Shipping Method:EU Priority Line

ton ήπιαμε?? 

Επεξ/σία από procostas1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...