Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

έχω κάνει και με αυτή η μόνη διαφορά είναι ότι αυτή μου έδειξε ποτέ περίπου αναμένεται να φτάσει με βάση τα στοιχεία από το πότε έφτασαν άλλα πακέτα τις τελευταίες 60 μέρες.Ελπίζω να ισχύει

• Απαντ. 6,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Στις 13/11/2019 στις 2:32 ΜΜ, pananton είπε

ξέρει κανείς αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα με china post τους τελευταίους μήνες? έχω παραγγείλει 2 πράγματα μικρής αξίας, το 1ο δεν ήρθε ποτέ και πήρα τα χρήματα πίσω, και το 2ο ακόμα το περιμένω και μου "βρωμάει" πως ούτε αυτό θα το παραλάβω...αγορά από ebay. γνωρίζει κανείς κάτι? αν είναι μην περιμένω άδικα και το πάρω από εδώ Ελλάδα να τελειώνω... 

ειναι θεμα τυχης και φορτου εργασιας..στα δικα μου αντικειμενα κανουν απο 20 μερες εως 2 μηνες

Απο μπανγκουντ μου ηρθε χτες κατι και εκανε να ερθει 15 ημερολογιακες  ημερες με πραιοριτυ (καθολου ασχημα).

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εχω δεματακι απο κινα που περιμενω. Περασαν 2 μηνες!
Ο κινεζος seller κανει τον...κινεζο, και λεει οτι το tracking δειχνει οτι εφτασε Ελλαδα πριν ενα μηνα. Φυσικα δεν περιμενα ακριβο tracking για πακετακι κατω των 10 ευρω.
Δεν υπαρχει λοιπον περεταιρω tracking εντος ελλαδας.
Το τρομπας κινεζος λοιπον μου λεει οτι δειχνει οτι ηρθε....και οτι εχω παραλαβει λεει!
Του λεω, δειχνει οτι κατι εφτασε ως ελλαδα, αλλα εγω ποτε δεν παρελαβα τιποτε.

Θα ανοιξω ebay case σημερα.
Εχω πληρωσει, δεν παρελαβα τιποτε, τελος.
Απλα περιμενα αδικα, και στο τελος τζιφος.

Επεξ/σία από mindreader
Δημοσ.
1 ώρα πριν, mindreader είπε

Το τρομπας κινεζος λοιπον μου λεει οτι δειχνει οτι ηρθε....και οτι εχω παραλαβει λεει!

δεν υπαρχει ολιγον εγγυος,

αν το τρακινγκ λεει οτι παρελαβες δεν παιρνεις φραγκο.

Αν δεν λεει κατι τετοιο, κανεις refund.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, tornado είπε

δεν υπαρχει ολιγον εγγυος,

αν το τρακινγκ λεει οτι παρελαβες δεν παιρνεις φραγκο.

Αν δεν λεει κατι τετοιο, κανεις refund.

Αγαπητε, το εν λογω tracking λεει οτι τελη Σεπτεμβρη, ενα δεμα εφτασε Ελλαδα. Εκτοτε ουδεν! Δεν παρελαβα ποτε! Αρα ζητω refund!

• Like 1
Δημοσ.

Μηπως πρεπει να το τσεκαρεις σε διαφορετικο τρακιν σαϊτ?

Ισως να φαινεται αν εχει παραδοθει σε τελειως διαφορετικο μερος οποτε να μπορεις ανετα να ζητησεις τα χρηματα σου πισω.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, kosutasu22 είπε

Μηπως πρεπει να το τσεκαρεις σε διαφορετικο τρακιν σαϊτ?

Ισως να φαινεται αν εχει παραδοθει σε τελειως διαφορετικο μερος οποτε να μπορεις ανετα να ζητησεις τα χρηματα σου πισω.

Οπου κι αν δοκιμασα, τα ιδια λεει...

Δεν μπορω να ξερω, τι εφτασε στην χωρα, αν δεν παραλαβω, δεν πηρα ποτε τιποτε στα χερια μου...φαινεται οτι ηρθε Ελλαδα, αλλα εγω δεν παρελαβα τιποτε.

Ναι, δεν εχουν ελεγχο των ταχυδρομικων υπηρεσιων. Αλλα αν δεν παραλαβεις, ποιος σου λεει οτι δεν ειναι πχ και ενα ψευτικο tracking....αλλα και παλι, οπως και να χει, πληρωσες, και δεν παρελαβες.

Επεξ/σία από mindreader
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, mindreader είπε

Οπου κι αν δοκιμασα, τα ιδια λεει...

Δεν μπορω να ξερω, τι εφτασε στην χωρα, αν δεν παραλαβω, δεν πηρα ποτε τιποτε στα χερια μου...φαινεται οτι ηρθε Ελλαδα, αλλα εγω δεν παρελαβα τιποτε.

Ναι, δεν εχουν ελεγχο των ταχυδρομικων υπηρεσιων. Αλλα αν δεν παραλαβεις, ποιος σου λεει οτι δεν ειναι πχ και ενα ψευτικο tracking....αλλα και παλι, οπως και να χει, πληρωσες, και δεν παρελαβες.

Αν ειναι ψευτικο νουμερο και ενω μενεις Αθηνα εχει παραδοθει στο Κουφονησι, γινεται ξεκαθαρο οτι σου εδωσαν μουφα τρακιν.

Αυτο λεω.

Ρωταω για τα σαϊτ γιατι μπορει φευγοντας απο Κινα να ανιχνευεται με διαφορετικο νουμερο κλπ

Η Yanwen πχ εχει αριθμο που δεν ανιχνευεται εδω, σταματαει στην Κινα και εδω αν θυμαμαι καλα φτανει με αλλο νουμερο.

Δημοσ.
36 λεπτά πριν, kosutasu22 είπε

Αν ειναι ψευτικο νουμερο και ενω μενεις Αθηνα εχει παραδοθει στο Κουφονησι, γινεται ξεκαθαρο οτι σου εδωσαν μουφα τρακιν.

Αυτο λεω.

Ρωταω για τα σαϊτ γιατι μπορει φευγοντας απο Κινα να ανιχνευεται με διαφορετικο νουμερο κλπ

Η Yanwen πχ εχει αριθμο που δεν ανιχνευεται εδω, σταματαει στην Κινα και εδω αν θυμαμαι καλα φτανει με αλλο νουμερο.

Ειναι tracking, που δειχνει μεχρι τοτε που εφτασε το δεματακι Ελλαδα. Δεν παραδοθηκε ποτε πουθενα!

Δημοσ.
2 ώρες πριν, mindreader είπε

,ποιος σου λεει οτι δεν ειναι πχ και ενα ψευτικο tracking....αλλα και παλι, οπως και να χει, πληρωσες, και δεν παρελαβες.

Το ψεύτικο τρακινγκ παίζει πολύ,  μου έχει δώσει πωλητής ψεύτικο τρακινγκ και έβλεπα το δέμα να πηγαίνει Βόρειο Ελλάδα....  

Α καλα λέω,  refund και να μας γράφεις. 

Δημοσ.
3 ώρες πριν, fernw_thn_souvla είπε

Καλημέρα,

image.png.62c8e13510bb551636c6f0196a647132.png

Έχει απο τις 13/11.Τι μπορεί να μου πεί κάποιος τι παίζει και τι κάνω;

Ευχαριστώ

Ειναι νωρίς. Θα περιμένεις

• Thanks 1
Δημοσ.

Καλησπέρα, έχω παραγγείλει ενα δέμα απο Γερμανία και λεει πως στέλνεται με Amazon Fulfillment. Εχω ενα tracking στο site swiships.de αλλα λεει μόνο πως στάλθηκε και καμια άλλη ενημέρωση, εδώ και μια εβδομάδα.

Έχει κανείς παρόμοια εμπειρία, τουλάχιστον ποιος το αναλαμβάνει Ελλάδα ώστε να το αναζητήσω εκεί με καποιο τρόπο;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, SkiLopSaRo είπε

Καλησπέρα, έχω παραγγείλει ενα δέμα απο Γερμανία και λεει πως στέλνεται με Amazon Fulfillment. Εχω ενα tracking στο site swiships.de αλλα λεει μόνο πως στάλθηκε και καμια άλλη ενημέρωση, εδώ και μια εβδομάδα.

Έχει κανείς παρόμοια εμπειρία, τουλάχιστον ποιος το αναλαμβάνει Ελλάδα ώστε να το αναζητήσω εκεί με καποιο τρόπο;

Αν πλήρωσες τη φτηνη αποστολή θα παραλαβεις πιθανότατα απο ΕΛΤΑ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...