scarface5323 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2023 Καλησπέρα, θα ήθελα να ρωτήσω αν έχει αγοράσει κάποιος από το βελγικό amazon.com.be , Θέλω να αγοράσω την παρακάτω καφετιέρα Melitta Στις επιλογές γράφει ότι δεν είναι δυνατή η παράδοση στην Διεύθυνση μου,αλλά όταν πατάω επόμενο για να μπει καλάθι και να προχωρήσω στην παραγγελία,το προχωράει,βάζει σαν μεταφορικά 0€, και μπορώ να προχωρήσω στην πληρωμή , θα έχω κάποιο πρόβλημα με την παραγγελία/τελωνείο? Σας ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nnoutas Δημοσ. 28 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2023 4 ώρες πριν, scarface5323 είπε Καλησπέρα, θα ήθελα να ρωτήσω αν έχει αγοράσει κάποιος από το βελγικό amazon.com.be , Θέλω να αγοράσω την παρακάτω καφετιέρα Melitta Στις επιλογές γράφει ότι δεν είναι δυνατή η παράδοση στην Διεύθυνση μου,αλλά όταν πατάω επόμενο για να μπει καλάθι και να προχωρήσω στην παραγγελία,το προχωράει,βάζει σαν μεταφορικά 0€, και μπορώ να προχωρήσω στην πληρωμή , θα έχω κάποιο πρόβλημα με την παραγγελία/τελωνείο? Σας ευχαριστώ Το Βέλγιο είναι στην ΕΕ οπότε δεν τίθεται θέμα τελωνείου. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vasilis 07 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2023 Μετά από αρκετά χρόνια πραγματοποίησα αγορά από amazon.com. Το δέμα (βιβλίο) έρχεται με ARAMEX. Ποιός παραδίδει εδώ ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
enkjel Δημοσ. 29 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2023 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Vasilis 07 είπε Μετά από αρκετά χρόνια πραγματοποίησα αγορά από amazon.com. Το δέμα (βιβλίο) έρχεται με ARAMEX. Ποιός παραδίδει εδώ ? courier.gr - θα περασει μια βολτα απο κυπρο να εκτελωνιστει και θα ερθει αεροπορικως Επεξ/σία 29 Αυγούστου 2023 από enkjel 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgosmcmc Δημοσ. 29 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2023 Ξέρει κανείς αν αγοράσω από bangood από χώρες εκτός Ευρώπης Κίνα κτλπ ή οπουδήποτε ανεξαρτήτου ποσού θα χρεωθω τέλη εκ τελωνισμου επιλέγοντας αυτό που έχω κυκλωσει ή όχι? Μπορώ να αγοράσω ότι θέλω ελεύθερα και ας κάνει 50 και 100 ευρώ? Για να μη κλαίω τα λεφτά μου μετά για αυτό ρωτάω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
omokas Δημοσ. 29 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2023 33 minutes ago, giorgosmcmc said: Ξέρει κανείς αν αγοράσω από bangood από χώρες εκτός Ευρώπης Κίνα κτλπ ή οπουδήποτε ανεξαρτήτου ποσού θα χρεωθω τέλη εκ τελωνισμου επιλέγοντας αυτό που έχω κυκλωσει ή όχι? Μπορώ να αγοράσω ότι θέλω ελεύθερα και ας κάνει 50 και 100 ευρώ? Για να μη κλαίω τα λεφτά μου μετά για αυτό ρωτάω Ναι το bangood priority shipping είναι ασφαλές έρχεται με dpd-ACS χωρίς έξτρα χρεώσεις. Εγώ πήρα ένα παλμογράφο περίπου 250 ευρώ με αυτή τη μέθοδο και δεν χρεώθηκα τίποτα παραπάνω, οπότε προχώρα άφοβα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgosmcmc Δημοσ. 29 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2023 6 λεπτά πριν, omokas είπε Ναι το bangood priority shipping είναι ασφαλές έρχεται με dpd-ACS χωρίς έξτρα χρεώσεις. Εγώ πήρα ένα παλμογράφο περίπου 250 ευρώ με αυτή τη μέθοδο και δεν χρεώθηκα τίποτα παραπάνω, οπότε προχώρα άφοβα Σε ευχαριστώ για την απάντηση φίλε μου, επίσης διάβασα στο παρακάτω άρθρο ότι για αγοράς από china έχει όριο 300 ευρώ και από hong kong έχει απεριόριστο όριο, ξέρεις αν ισχύει και αυτό? https://gr.gizchina.com/2023/01/04/banggood-new-shipping-method-available-safe-priority/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgosmcmc Δημοσ. 29 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2023 Εδώ τι ακριβώς θέλει πει ο ποιητής τι εννοεί δωρεάν? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
omokas Δημοσ. 29 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2023 2 hours ago, giorgosmcmc said: Σε ευχαριστώ για την απάντηση φίλε μου, επίσης διάβασα στο παρακάτω άρθρο ότι για αγοράς από china έχει όριο 300 ευρώ και από hong kong έχει απεριόριστο όριο, ξέρεις αν ισχύει και αυτό? https://gr.gizchina.com/2023/01/04/banggood-new-shipping-method-available-safe-priority/ Να σαι καλά φίλε μου, πρέπει να ισχύει αυτό που λέει στο site καθώς και εμένα η yanwen το είχε αναλάβει από Κίνα, δίνει ένα τράκινγκ τύπου UH***YP και μέσω parcelsapp βρίσκεις το next tracking number που παίρνει με την dpd-ACS. Χρονικά κάνει κάπου 20 μέρες, όπου κάνα 10ημερο δεν έχει ενημερώσεις μην αγχωθείς Αυτό με τα 300$ όριο δεν το γνώριζα αλλά είναι αξιόπιστο site λογικά θα ισχύει αυτό που λέει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sdikr Δημοσ. 30 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2023 16 hours ago, giorgosmcmc said: Εδώ τι ακριβώς θέλει πει ο ποιητής τι εννοεί δωρεάν? Αν πατήσεις θα δεις πως κάπου θα λέει πως πρέπει να στείλεις λινκ εσύ σε άλλους να αγοράσουν κλπ και ίσως το πάρεις φθηνότερα εως δωρεάν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Witcher1st Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2023 Οσοι κανετε αγορες απο το εξωτερικο με την καρτα της τραπεζης σας, η εφαρμογη στο κινητο ζηταει επιβεβαιωση για την αγορα ή την περναει αυτοματα; Μολις εκανα παραγγελια 100 ευρω στο iherb και μολις πατησα ολοκληρωση, αμεσως το ποσο αφαιρεθηκε απο την καρτα. Δεν μου ζητηθηκε καποια εγκριση, οπως κανουν ολα τα ελληνικα site. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
enkjel Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2023 12 ώρες πριν, Witcher1st είπε Οσοι κανετε αγορες απο το εξωτερικο με την καρτα της τραπεζης σας, η εφαρμογη στο κινητο ζηταει επιβεβαιωση για την αγορα ή την περναει αυτοματα; Μολις εκανα παραγγελια 100 ευρω στο iherb και μολις πατησα ολοκληρωση, αμεσως το ποσο αφαιρεθηκε απο την καρτα. Δεν μου ζητηθηκε καποια εγκριση, οπως κανουν ολα τα ελληνικα site. Ειναι θέμα του μαγαζιού να υποστηρίζει 3d secure - αν δεν το κάνουν αναλαμβάνουν πλήρως την ευθύνη για τα chargebacks & fraud cases Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DrAndreas Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2023 Καλημέρα .Σκέφτομαι να πάρω ένα tv box αξίας 230 ευρώ από Κίνα ,μιας και δεν υπάρχει πουθενά από Ευρώπη.Οοως καταλαβαίνω να γλυτώσω τελωνείο δεν γίνεται ; Πόσο θα μου στοιχίσει τελική τιμή αυτό ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nnoutas Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, DrAndreas είπε Καλημέρα .Σκέφτομαι να πάρω ένα tv box αξίας 230 ευρώ από Κίνα ,μιας και δεν υπάρχει πουθενά από Ευρώπη.Οοως καταλαβαίνω να γλυτώσω τελωνείο δεν γίνεται ; Πόσο θα μου στοιχίσει τελική τιμή αυτό ; Σε ποιο μαγαζί το βρήκες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DrAndreas Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2023 2 ώρες πριν, Nnoutas είπε Σε ποιο μαγαζί το βρήκες; Στο Ali Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα