Προς το περιεχόμενο

Αγορές από το εξωτερικό [part 2]

billdanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα, θα ήθελα να ρωτήσω αν έχει αγοράσει κάποιος από το βελγικό  amazon.com.be , 

Θέλω να αγοράσω την παρακάτω καφετιέρα 

Melitta

Στις επιλογές γράφει ότι δεν είναι δυνατή η παράδοση στην Διεύθυνση μου,αλλά όταν πατάω επόμενο για να μπει καλάθι και να προχωρήσω στην παραγγελία,το προχωράει,βάζει σαν μεταφορικά 0€, και μπορώ να προχωρήσω στην πληρωμή , θα έχω κάποιο πρόβλημα με την παραγγελία/τελωνείο? Σας ευχαριστώ 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 6,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

4 ώρες πριν, scarface5323 είπε

Καλησπέρα, θα ήθελα να ρωτήσω αν έχει αγοράσει κάποιος από το βελγικό  amazon.com.be , 

Θέλω να αγοράσω την παρακάτω καφετιέρα 

Melitta

Στις επιλογές γράφει ότι δεν είναι δυνατή η παράδοση στην Διεύθυνση μου,αλλά όταν πατάω επόμενο για να μπει καλάθι και να προχωρήσω στην παραγγελία,το προχωράει,βάζει σαν μεταφορικά 0€, και μπορώ να προχωρήσω στην πληρωμή , θα έχω κάποιο πρόβλημα με την παραγγελία/τελωνείο? Σας ευχαριστώ 

Το Βέλγιο είναι στην ΕΕ οπότε δεν τίθεται θέμα τελωνείου. 

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, Vasilis 07 είπε

Μετά από αρκετά χρόνια πραγματοποίησα αγορά από amazon.com. Το δέμα (βιβλίο) έρχεται με ARAMEX. Ποιός παραδίδει εδώ ?

courier.gr - θα περασει μια βολτα απο κυπρο να εκτελωνιστει και θα ερθει αεροπορικως

Επεξ/σία από enkjel
  • Thanks 1

Ξέρει κανείς αν αγοράσω από bangood από χώρες εκτός Ευρώπης Κίνα κτλπ ή οπουδήποτε ανεξαρτήτου ποσού θα χρεωθω τέλη εκ τελωνισμου επιλέγοντας αυτό που έχω κυκλωσει ή όχι?  Μπορώ να αγοράσω ότι θέλω ελεύθερα και ας κάνει 50 και 100 ευρώ? Για να μη κλαίω τα λεφτά μου μετά για αυτό ρωτάω 

Screenshot_2023-08-29-19-40-21-391_com.banggood.client-edit.jpg

33 minutes ago, giorgosmcmc said:

Ξέρει κανείς αν αγοράσω από bangood από χώρες εκτός Ευρώπης Κίνα κτλπ ή οπουδήποτε ανεξαρτήτου ποσού θα χρεωθω τέλη εκ τελωνισμου επιλέγοντας αυτό που έχω κυκλωσει ή όχι?  Μπορώ να αγοράσω ότι θέλω ελεύθερα και ας κάνει 50 και 100 ευρώ? Για να μη κλαίω τα λεφτά μου μετά για αυτό ρωτάω 

Screenshot_2023-08-29-19-40-21-391_com.banggood.client-edit.jpg

Ναι το bangood priority shipping είναι ασφαλές έρχεται με dpd-ACS χωρίς έξτρα χρεώσεις. Εγώ πήρα ένα παλμογράφο περίπου 250 ευρώ με αυτή τη μέθοδο και δεν χρεώθηκα τίποτα παραπάνω, οπότε προχώρα άφοβα 

6 λεπτά πριν, omokas είπε

Ναι το bangood priority shipping είναι ασφαλές έρχεται με dpd-ACS χωρίς έξτρα χρεώσεις. Εγώ πήρα ένα παλμογράφο περίπου 250 ευρώ με αυτή τη μέθοδο και δεν χρεώθηκα τίποτα παραπάνω, οπότε προχώρα άφοβα 

Σε ευχαριστώ για την απάντηση φίλε μου, επίσης διάβασα στο παρακάτω άρθρο ότι για αγοράς από china έχει όριο 300 ευρώ και από hong kong έχει απεριόριστο όριο, ξέρεις αν ισχύει και αυτό? 

https://gr.gizchina.com/2023/01/04/banggood-new-shipping-method-available-safe-priority/

2 hours ago, giorgosmcmc said:

Σε ευχαριστώ για την απάντηση φίλε μου, επίσης διάβασα στο παρακάτω άρθρο ότι για αγοράς από china έχει όριο 300 ευρώ και από hong kong έχει απεριόριστο όριο, ξέρεις αν ισχύει και αυτό? 

https://gr.gizchina.com/2023/01/04/banggood-new-shipping-method-available-safe-priority/

Να σαι καλά φίλε μου, πρέπει να ισχύει αυτό που λέει στο site καθώς και εμένα η yanwen το είχε αναλάβει από Κίνα, δίνει ένα τράκινγκ τύπου UH***YP και μέσω parcelsapp βρίσκεις το next tracking number που παίρνει με την dpd-ACS. Χρονικά κάνει κάπου 20 μέρες, όπου κάνα 10ημερο δεν έχει ενημερώσεις μην αγχωθείς

Αυτό με τα 300$ όριο δεν το γνώριζα αλλά είναι αξιόπιστο site λογικά θα ισχύει αυτό που λέει 

16 hours ago, giorgosmcmc said:

Εδώ τι ακριβώς θέλει πει ο ποιητής τι εννοεί δωρεάν? 

Screenshot_2023-08-29-22-13-57-961_com.banggood.client.jpg

Screenshot_2023-08-29-22-14-45-279_com.banggood.client.jpg

Αν πατήσεις θα δεις πως κάπου θα λέει πως πρέπει να στείλεις λινκ εσύ σε άλλους να αγοράσουν κλπ  και ίσως το πάρεις φθηνότερα εως δωρεάν

Οσοι κανετε αγορες απο το εξωτερικο με την καρτα της τραπεζης σας, η εφαρμογη στο κινητο ζηταει επιβεβαιωση για την αγορα ή την περναει αυτοματα; Μολις εκανα παραγγελια 100 ευρω στο iherb και μολις πατησα ολοκληρωση, αμεσως το ποσο αφαιρεθηκε απο την καρτα. Δεν μου ζητηθηκε καποια εγκριση, οπως κανουν ολα τα ελληνικα site.

12 ώρες πριν, Witcher1st είπε

Οσοι κανετε αγορες απο το εξωτερικο με την καρτα της τραπεζης σας, η εφαρμογη στο κινητο ζηταει επιβεβαιωση για την αγορα ή την περναει αυτοματα; Μολις εκανα παραγγελια 100 ευρω στο iherb και μολις πατησα ολοκληρωση, αμεσως το ποσο αφαιρεθηκε απο την καρτα. Δεν μου ζητηθηκε καποια εγκριση, οπως κανουν ολα τα ελληνικα site.

Ειναι θέμα του μαγαζιού να υποστηρίζει 3d secure - αν δεν το κάνουν αναλαμβάνουν πλήρως την ευθύνη για τα chargebacks & fraud cases

Καλημέρα .Σκέφτομαι να πάρω ένα tv box αξίας 230 ευρώ από Κίνα ,μιας και δεν υπάρχει πουθενά από Ευρώπη.Οοως καταλαβαίνω να γλυτώσω τελωνείο δεν γίνεται ;

Πόσο θα μου στοιχίσει τελική τιμή αυτό ;

1 ώρα πριν, DrAndreas είπε

Καλημέρα .Σκέφτομαι να πάρω ένα tv box αξίας 230 ευρώ από Κίνα ,μιας και δεν υπάρχει πουθενά από Ευρώπη.Οοως καταλαβαίνω να γλυτώσω τελωνείο δεν γίνεται ;

Πόσο θα μου στοιχίσει τελική τιμή αυτό ;

Σε ποιο μαγαζί το βρήκες; 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...