Προς το περιεχόμενο

Αγορές από το εξωτερικό [part 2]

billdanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 12/11/2019 στις 7:05 ΠΜ, makfil είπε

Άδικα ανησυχείς. Είναι νέα μέθοδος τριγωνικής αποστολής μέσω Αγγλίας/

Και, βέβαια, το ΗΚ στην Κίνα ανήκει.

Σήμερα;βγαίνει ότι πήγε Ολλανδία το πακέτο οπότε ηρέμησα.. Αλλά wtf Κινα-Χονγκ Κονγκ-Η.Β.-Ολλανδία-Ελλάδα.. Τι παίζει...

Στις 12/11/2019 στις 7:05 ΠΜ, makfil είπε

Άδικα ανησυχείς.

Επεξ/σία από enwsiths
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 6,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

8 ώρες πριν, ForeignOffice είπε

Ρε καρντασια ξερει κανεις απο banggood οταν φτασει γερμανια και το αναλάβει η dhl ποσο καιρο θελει να έρθει Ελλάδα και αν το φέρνει η ιδια ή το παραδιδει σε κάποια τοπικη courier;

Τη Δευτερα παρελαβα δεμα απο Γερμανια με dhl.

Αν ακολουθει την ιδια διαδρομη, τοτε απο το Feucht που ειναι το κεντρο εξερχομενων δεματων κανει ενα 10ρι μερες.

Απο οσο γνωριζω απο εκει ερχεται οδικως γιαυτο αργει.

Δεν ημουν εδω οταν το παραδοσαν αλλα νομιζω η dhl το φερνει.

• Like 1

Σήμερα είδα από το 17 track μου βγάζει για ένα δέμα ότι πήγε τελωνείο και μετά να στείλω μια αποδείξει δεν μου έχει ξανά τύχει η τιμή τους είναι 53€ κάτι παπούτσια το θέμα είναι ότι δεν είναι μέσω PayPal από το AliExpress και σε email δεν βρίσκω να δω τιμή μόνο μέσω της εφαρμογής δείχνει σε εικόνα τα παπούτσια και 53€ που πλήρωσα αλλά σιγά μην το δεχτούν επίσης για 53€ πόσο λέτε να είναι τελωνείο αν είναι κάνα 20€ τα δίνω αν είναι παραπάνω τους λέω δεν τα θέλω να τα κρατήσουν για αυτούς. 

55 λεπτά πριν, dinos234 είπε

Σήμερα είδα από το 17 track μου βγάζει για ένα δέμα ότι πήγε τελωνείο και μετά να στείλω μια αποδείξει δεν μου έχει ξανά τύχει η τιμή τους είναι 53€ κάτι παπούτσια το θέμα είναι ότι δεν είναι μέσω PayPal από το AliExpress και σε email δεν βρίσκω να δω τιμή μόνο μέσω της εφαρμογής δείχνει σε εικόνα τα παπούτσια και 53€ που πλήρωσα αλλά σιγά μην το δεχτούν επίσης για 53€ πόσο λέτε να είναι τελωνείο αν είναι κάνα 20€ τα δίνω αν είναι παραπάνω τους λέω δεν τα θέλω να τα κρατήσουν για αυτούς. 

Περιπου 28 ευρω θα βγει το τελωνειο

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
22 λεπτά πριν, kosutasu22 είπε

Περιπου 28 ευρω θα βγει το τελωνειο

25 με 30 Μαξ να πληρώσω μην μου βάλει κι εγώ δεν ξέρω τι άλλο. Γίνεται να πω δεν το δέχομαι πχ κάντε το ότι θέλετε ? 

Επίσης μέσα από την εφαρμογή έστειλα το ποσό που πλήρωσα δεν μου έχει έρθει από AliExpress κανένα email με το ποσό και το έχω πληρώσει με κάρτα άρα ούτε σε PayPal φαίνεται τώρα αν το δεχτούν καλός. 

Επεξ/σία από dinos234

Ειναι 15 εκτελωνισμος συν 24% φπα 

Οποτε αν χρεωσουν συμφωνα με την αποδειξη του Αλι θα πληρωσεις ~28 ευρω

Υποθετω πως μπορεις να αρνηθεις να πληρωσεις αλλα τα λεφτα της αγορας δε θα τα παρεις πισω απο το Αλι.

1 λεπτό πριν, kosutasu22 είπε

Ειναι 15 εκτελωνισμος συν 24% φπα 

Οποτε αν χρεωσουν συμφωνα με την αποδειξη του Αλι θα πληρωσεις ~28 ευρω

Υποθετω πως μπορεις να αρνηθεις να πληρωσεις αλλα τα λεφτα της αγορας δε θα τα παρεις πισω απο το Αλι.

Ναι μετά κάτι ίσως βρω αλλά αν είναι να μου πει τίποτα 50 και 70€ εκεί δεν πληρώνω εννοείται. Περιμένω απάντηση να δω αν το δεχτούν αλλιώς μετά δεν ξέρω τι άλλο μπορώ να κάνω 

1 ώρα πριν, dinos234 είπε

25 με 30 Μαξ να πληρώσω μην μου βάλει κι εγώ δεν ξέρω τι άλλο. Γίνεται να πω δεν το δέχομαι πχ κάντε το ότι θέλετε ? 

Επίσης μέσα από την εφαρμογή έστειλα το ποσό που πλήρωσα δεν μου έχει έρθει από AliExpress κανένα email με το ποσό και το έχω πληρώσει με κάρτα άρα ούτε σε PayPal φαίνεται τώρα αν το δεχτούν καλός. 

Έπρεπε να στείλεις απόδειξη από την πληρωμή με την κάρτα.

Εάν δεχθούν το ποσό που πλήρωσες, θα σε χρεώσουν με 53*24%+15= 12,72+15= 27,52€

52 λεπτά πριν, makfil είπε

Έπρεπε να στείλεις απόδειξη από την πληρωμή με την κάρτα.

Εάν δεχθούν το ποσό που πλήρωσες, θα σε χρεώσουν με 53*24%+15= 12,72+15= 27,52€

Δυστυχώς δεν έχω κάτι να στείλω άλλο ούτε σε email δεν μου ήρθε κάτι ούτε PayPal δεν είναι ούτε και winbank δεν έχω αν το δεχτούν καλός αλλιώς ας το κρατήσουν 

7 ώρες πριν, dinos234 είπε

Δυστυχώς δεν έχω κάτι να στείλω άλλο ούτε σε email δεν μου ήρθε κάτι ούτε PayPal δεν είναι ούτε και winbank δεν έχω αν το δεχτούν καλός αλλιώς ας το κρατήσουν 

Πως γίνεται να μην έχεις αποδείξεις;;;;;

Όταν μπαίνεις στον λογαριασμό σου στο Ali και πηγαίνεις στις αγορές σου δεν μπορείς να εκτυπώσεις την συγκεκριμένη αγορά;;;;

Έστω ότι δεν έχεις e-Banking, δεν μπορούσες να πας στην Τράπεζα σου και να ζητήσεις μια εκτύπωση από την συγκεκριμένη σου συναλλαγή;;;;;

Το PayPal μην το αναφέρεις γιατί έτσι και αλλιώς δεν έγινε από εκεί η αγορά…

12 λεπτά πριν, bromiaris είπε

Πως γίνεται να μην έχεις αποδείξεις;;;;;

Όταν μπαίνεις στον λογαριασμό σου στο Ali και πηγαίνεις στις αγορές σου δεν μπορείς να εκτυπώσεις την συγκεκριμένη αγορά;;;;

Έστω ότι δεν έχεις e-Banking, δεν μπορούσες να πας στην Τράπεζα σου και να ζητήσεις μια εκτύπωση από την συγκεκριμένη σου συναλλαγή;;;;;

Το PayPal μην το αναφέρεις γιατί έτσι και αλλιώς δεν έγινε από εκεί η αγορά…

Θα κοιτάξω να δω αν μπορώ να βρω κάτι ποιο αναλυτικά. Δυστυχώς αν θυμάμαι καλά τα συγκεκριμένα παπούτσια επειδή ειχε μπλοκάρει η δική μου κάρτα για λίγες μέρες μου είχε δώσει ο πατέρας μου την δική του να τα πάρω ως δώρο και δεν έχει χρόνο να πάει στην τράπεζα τον ρώτησα και μου είπε αν περιμένουν μέχρι τα Χριστούγεννα αλλιώς ας τα κάνουν ότι θέλουν. 

9 λεπτά πριν, dinos234 είπε

Θα κοιτάξω να δω αν μπορώ να βρω κάτι ποιο αναλυτικά. Δυστυχώς αν θυμάμαι καλά τα συγκεκριμένα παπούτσια επειδή ειχε μπλοκάρει η δική μου κάρτα για λίγες μέρες μου είχε δώσει ο πατέρας μου την δική του να τα πάρω ως δώρο και δεν έχει χρόνο να πάει στην τράπεζα τον ρώτησα και μου είπε αν περιμένουν μέχρι τα Χριστούγεννα αλλιώς ας τα κάνουν ότι θέλουν. 

Ακόμα και έτσι έχεις την απόδειξη από το ali για το πια αγορά έκανες…

Τώρα για την απόδειξη της τράπεζας αν ο πατέρας μου "αδιαφορούσε", είτε θα δοκίμαζα να πάω εγώ μαζί με την δική του ταυτότητα και να εξηγούσα στον υπάλληλο για ποιο λόγο ζητώ την συγκεκριμένη εκτύπωση, είτε θα αποδεχόμουν ότι δεν μπορώ να κάνω κάτι παραπάνω και θα πλήρωνα όποιο κουστούμι βγήκε από το τελωνείο…

Αλλά  θα είναι από δική σας υπαιτιότητα αν το προϊόν το κοστολογήσουν περισσότερο από όσο πληρώθηκε…

14 λεπτά πριν, bromiaris είπε

Ακόμα και έτσι έχεις την απόδειξη από το ali για το πια αγορά έκανες…

Τώρα για την απόδειξη της τράπεζας αν ο πατέρας μου "αδιαφορούσε", είτε θα δοκίμαζα να πάω εγώ μαζί με την δική του ταυτότητα και να εξηγούσα στον υπάλληλο για ποιο λόγο ζητώ την συγκεκριμένη εκτύπωση, είτε θα αποδεχόμουν ότι δεν μπορώ να κάνω κάτι παραπάνω και θα πλήρωνα όποιο κουστούμι βγήκε από το τελωνείο…

Αλλά  θα είναι από δική σας υπαιτιότητα αν το προϊόν το κοστολογήσουν περισσότερο από όσο πληρώθηκε…

Δεν γίνεται χωρίς να είναι αυτός γιατί μια μέρα είχα πάει για κάτι που ήθελε και δεν δέχονταν. 

Κάτι βρήκα αν το δεχτούν καλός. Λέει τιμή κτλ αλλιώς αν το κοστολογησουν παραπάνω θα αρνηθώ να το πληρώσω και ας το κρατήσουν να το κάνουν ότι θέλουν 

παίδες έχει αγοράσει κανένας πρόσφατα από gearbest με priority Line ; Αγόρασα στις 7 του μηνός κάτι ακουστικά 22 ευρώ και τα μόνα στάδια που μου δείχνει είναι αυτά. Λέει ότι η αποστολή γίνεται από Ολλανδία προς Ελλάδα από αποθήκη της κίνας. Έχει κανένας παρατηρήσει το ίδιο ; 

• 2019-11-07 17:18:41Departure in Location Warehouse Sorting Centre.
  • 2019-11-07 16:20:06Shipping Label Printed.
  • 2019-11-07 15:27:11Order Created.

23 ώρες πριν, calod είπε

παίδες έχει αγοράσει κανένας πρόσφατα από gearbest με priority Line ; Αγόρασα στις 7 του μηνός κάτι ακουστικά 22 ευρώ και τα μόνα στάδια που μου δείχνει είναι αυτά. Λέει ότι η αποστολή γίνεται από Ολλανδία προς Ελλάδα από αποθήκη της κίνας. Έχει κανένας παρατηρήσει το ίδιο ; 

• 2019-11-07 17:18:41Departure in Location Warehouse Sorting Centre.
  • 2019-11-07 16:20:06Shipping Label Printed.
  • 2019-11-07 15:27:11Order Created.

Δοκίμασε να κάνεις tracking με αυτή τη σελίδα μήπως λέει κάτι περισσότερο (http://parcelsapp.com/en)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...