miltgiorg Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα και ευχαριστώ πάρα πολύ για την βοήθεια. Όντως το είχα δει και εγώ αυτό το θέμα. Έχω στείλει και στους δύο και περιμένω απάντηση. Μόλις έχω νεότερα θα επιστρέψω. YΓ: Το εχω βρει και στην ελλαδα: https://olla.gr/car-electric-tailgate-lift-system-smart-electric-trunk-opener-for-nissan-x-trail-2014-2019/ . Νομιζω πως πρεπει να το φερνουν απο το sunsky. Μαλλον θα καταληξω στο olla που φαινονται και καλη και σε μια συνομιλια που τους ρωτησα για το προιον ηταν πολυ ευγενικοι. Επεξ/σία 2 Φεβρουαρίου 2023 από miltgiorg 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Finn Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2023 1 ώρα πριν, miltgiorg είπε Τον ρωτησα τωρα στο susky. Το παιδι που εχει παραγγειλει απο susky εγραφε dhl και του ηρθε με acs? Απλα δεν ξερω αυτος στο ali που λεει οτι δεν θα πληρωσω πιστευω βλακειες θα λεει. Βλέπω ότι μιλάμε για πιο ακριβό προϊόν από αυτό που πήρα εγώ. Εμένα στο shipping μου έβγαζε και πιο φθηνές επιλογές, ενδεχομένως λόγω βάρους και όγκου. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
miltgiorg Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Ααα αρα μηπως για αυτο στο εστειλαν με acs. Ευχαριστω πολυ και παλι. Επεξ/σία 2 Φεβρουαρίου 2023 από miltgiorg Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fanisp27 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2023 Γεια χαρά σε όλους Θέλω να λάβω ένα δέμα (ηχείο) από την Αγγλία αξίας γύρω στα 100 (90 pounds) - και μου δινουν δυντατοτητα για ups, Fedex και Dhl - διαφορους τροπους πιο αργα και πιο γρηγορα. Επειδή πρόσφατα μεατακομισα Ελλάδα, διαβάζω ότι μέχρι 150 ευρώ πληρωνω μόνο ΦΠΑ. Θα πρέπει να πληρώσω το ιδιωτικό courier και τελωνειακα? Και αν ναι εχει διαφορα πια εταιρεια μεταφορας θα επιλεξω? Καποια προταση? Ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sakisgri Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2023 8 ώρες πριν, fanisp27 είπε Γεια χαρά σε όλους Θέλω να λάβω ένα δέμα (ηχείο) από την Αγγλία αξίας γύρω στα 100 (90 pounds) - και μου δινουν δυντατοτητα για ups, Fedex και Dhl - διαφορους τροπους πιο αργα και πιο γρηγορα. Επειδή πρόσφατα μεατακομισα Ελλάδα, διαβάζω ότι μέχρι 150 ευρώ πληρωνω μόνο ΦΠΑ. Θα πρέπει να πληρώσω το ιδιωτικό courier και τελωνειακα? Και αν ναι εχει διαφορα πια εταιρεια μεταφορας θα επιλεξω? Καποια προταση? Ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας. Κανονικά δεν θα έπρεπε αλλά ναι θα πληρωσεις επειδή ζούμε στην Ελλαδα και κάνουμε ότι μας συμφέρει και όχι το σωστό. Και αν έρθει με courier όπως λες θα ειναι αρκετά, χρεώνουν ότι θέλουν. Θα έλεγα να δεις αν υπάρχει το προϊόν σε κάποιο Ευρωπαϊκό κατάστημα η Aliexpress/Banggood Ευρωπαϊκή αποθήκη. Η και από Aliexpress/Banggood Κίνα που ειναι σίγουρο δεν θα πληρωσεις κάτι παραπάνω και δεν θα περάσει τελωνείο αφού στέλνουν πρώτα το δέμα σε άλλη Ευρωπαικη χωρά (Ουγγαρία/Ολλανδία) και γίνετε εκεί ο εκτελωνισμός. Για Aliexpress αν θες δες σελίδα 372 έχω λίστα με ασφαλή τρόποι αποστολής και άλλες πληροφορίες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fanisp27 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2023 3 ώρες πριν, sakisgri είπε Κανονικά δεν θα έπρεπε αλλά ναι θα πληρωσεις επειδή ζούμε στην Ελλαδα και κάνουμε ότι μας συμφέρει και όχι το σωστό. Και αν έρθει με courier όπως λες θα ειναι αρκετά, χρεώνουν ότι θέλουν. Θα έλεγα να δεις αν υπάρχει το προϊόν σε κάποιο Ευρωπαϊκό κατάστημα η Aliexpress/Banggood Ευρωπαϊκή αποθήκη. Η και από Aliexpress/Banggood Κίνα που ειναι σίγουρο δεν θα πληρωσεις κάτι παραπάνω και δεν θα περάσει τελωνείο αφού στέλνουν πρώτα το δέμα σε άλλη Ευρωπαικη χωρά (Ουγγαρία/Ολλανδία) και γίνετε εκεί ο εκτελωνισμός. Για Aliexpress αν θες δες σελίδα 372 έχω λίστα με ασφαλή τρόποι αποστολής και άλλες πληροφορίες. Eυχαριστω πολύ - τα παραπάνω για το aliexpress είναι για μέχρι 150 ευρώ? Δυστηχως το συγκεκριμένο προϊόν δεν βρίσκεται άλλου και αναγκαστικά θα το λάβω με ένα από τα παραπάνω courier (Fedex, ups, Dhl) οποτε για αυτο ρωταω αν υπαρχει εκτελονισμος που βαζει το courier και αν εχουν διαφορες το ενα απο το αλλο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sakisgri Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 59 λεπτά πριν, fanisp27 είπε Eυχαριστω πολύ - τα παραπάνω για το aliexpress είναι για μέχρι 150 ευρώ? Δυστηχως το συγκεκριμένο προϊόν δεν βρίσκεται άλλου και αναγκαστικά θα το λάβω με ένα από τα παραπάνω courier (Fedex, ups, Dhl) οποτε για αυτο ρωταω αν υπαρχει εκτελονισμος που βαζει το courier και αν εχουν διαφορες το ενα απο το αλλο. Ναι μεχρι 150€ (Καθαρή αξία) 186€ τελική τιμή, μετά τα 186€ αφαιρείται το Φ.Π.Α και πλέον περνάει τελωνείο στην Ελλαδα.(για αγορά από Κίνα αυτά) Από Ευρωπαικη αποθήκη δεν υπάρχει όριο, το Φ.Π.Α ειναι μέσα στη τιμή (VAT included) και δεν πληρώνεις τπτ παραπάνω από την αρχική τιμή. Δεν έχω κάποια εμπειρία με courier από τρίτη χώρα. Ίσως κάποιος άλλος θα μπορούσε να βοηθήσει. Ρώτα και εδώ Επεξ/σία 4 Φεβρουαρίου 2023 από sakisgri Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mindreader Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Υπαρχει εδω στο insomnia, μεγαλο αναλυτικο νημα (δεν λεω μονοσελιδα, με μια ερωτηση/απαντηση), ειδικα για το bangood; Η διαφορα aliexpress και bangood απο το ebay, ειναι οτι πουλανε τα ιδια, και οχι οπως στο ebay που πουλανε ανεξαρτητοι πωλητες; Γι'αυτο και καταφεραν και παρεκαμψαν το ελληνικο τελωνειο; Επεξ/σία 4 Φεβρουαρίου 2023 από mindreader Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sakisgri Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2023 1 ώρα πριν, mindreader είπε Υπαρχει εδω στο insomnia, μεγαλο αναλυτικο νημα (δεν λεω μονοσελιδα, με μια ερωτηση/απαντηση), ειδικα για το bangood; Η διαφορα aliexpress και bangood απο το ebay, ειναι οτι πουλανε τα ιδια, και οχι οπως στο ebay που πουλανε ανεξαρτητοι πωλητες; Γι'αυτο και καταφεραν και παρεκαμψαν το ελληνικο τελωνειο; Δεν νομίζω να υπάρχει νήμα για το Banggood. Όχι δεν πουλάει τπτ το Aliexpress. Όλα τα καταστήματα ειναι ανεξάρτητοι πωλητές. Η διαφορά ειναι τα διαχειρίζεται όλα το ίδιο το Aliexpress. Οι πωλητές στέλνουν το δέματα στις αποθήκες του Aliexpress και το Aliexpress διαχειρίζεται την αποστολή και τα χρήματα. Μετά η Cainiao που κάνει τις μεταφορές ειναι ίδια εταιρία με το Aliexpress (Alibaba group) Και το Banggood κάπως έτσι λειτουργεί. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SabotazNic Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2023 Εχει κανεις εμπειρια με την packeta? Βρισκεται Πραγα το δεμα και εχω παρει ηδη tracking acs. Αλλα θα ερθε οδικως ή αεροπορικως? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Phoenix7 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2023 Θέλω να προχωρήσω σε μια αγορά από eBay και το προϊόν βρίσκεται στην Αγγλία στο σημείο παρακάτω βγάζει το μήνυμα αυτό (σημαίνει ότι είναι πληρωμένο ΦΠΑ κλπ); Φαντάζομαι δεν θα με χρεώσουν τα Ελληνικά ΕΛΤΑ κάτι έξτρα; Το δέμα έχει αξία μαζί με τα μεταφορικά 12€ VAT added to prices based on delivery address. No additional customs charges will apply. Learn more. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aces Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Στις 7/2/2023 στις 8:03 ΜΜ, SabotazNic είπε Εχει κανεις εμπειρια με την packeta? Βρισκεται Πραγα το δεμα και εχω παρει ηδη tracking acs. Αλλα θα ερθε οδικως ή αεροπορικως? Απο Τσεχία ερχονται πολλες φορες (τις περισσοτερες βασικα) και απο τοπικα κατ/ματα ή απο ευρωπ.αποθηκες που εχουν κατ/ματα και ερχονται παντα με την Czech Post που ειναι το τοπικο ταχ/μειο αντιστοιχο με τα ΕΛΤΑ Αυτη δειχνει οδικα μαλλον να ερχεται ετσι και αλλιως χρεωσεις δεν εχει 100% απο CZ (εντος ΕΕ) Μπορει και να εχει ερθει ηδη εδω καμια βδομαδα κανει μεσο ορο 8-9 μερες για παραδοση. Επεξ/σία 15 Φεβρουαρίου 2023 από aces 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SabotazNic Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 51 λεπτά πριν, aces είπε Απο Τσεχία ερχονται πολλες φορες (τις περισσοτερες βασικα) και απο τοπικα κατ/ματα ή απο ευρωπ.αποθηκες που εχουν κατ/ματα και ερχονται παντα με την Czech Post που ειναι το τοπικο ταχ/μειο αντιστοιχο με τα ΕΛΤΑ Αυτη δειχνει οδικα μαλλον να ερχεται ετσι και αλλιως χρεωσεις δεν εχει 100% απο CZ (εντος ΕΕ) Μπορει και να εχει ερθει ηδη εδω καμια βδομαδα κανει μεσο ορο 8-9 μερες για παραδοση. Ήρθε με acs εντός 4-5 ημερών από την αποστολή από Τσεχία Επεξ/σία 15 Φεβρουαρίου 2023 από SabotazNic 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geomalliv Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2023 καλησπέρα παιδια αγόρασα από geekbuying ενα δεματακι το οποιο ηρθε ελλάδα με yunexpress. συγκεκριμένα σημερα 15/02 ειναι στην κατασταση που βλεπετε στη παρακατω φωτο παρόλα αυτά δεν έχω ενημερωθεί με sms η μειλ από καποια ελληνικη κουριερ... τι γινεται; να περιμένω άλλες 2-3 μέρες; συνήθως ποια μεταφορική ανλαμβάνει για να παω να το ψάξωωω. δεν έχω αλλο tracking πέραν αυτου.. ευχαριστώ πολυ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sakisgri Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 27 λεπτά πριν, geomalliv είπε καλησπέρα παιδια αγόρασα από geekbuying ενα δεματακι το οποιο ηρθε ελλάδα με yunexpress. συγκεκριμένα σημερα 15/02 ειναι στην κατασταση που βλεπετε στη παρακατω φωτο παρόλα αυτά δεν έχω ενημερωθεί με sms η μειλ από καποια ελληνικη κουριερ... τι γινεται; να περιμένω άλλες 2-3 μέρες; συνήθως ποια μεταφορική ανλαμβάνει για να παω να το ψάξωωω. δεν έχω αλλο tracking πέραν αυτου.. ευχαριστώ πολυ Καλησπέρα, Έχει εδώ next tracking number https://parcelsapp.com/en/tracking/YT2303421266039170 , Η Dpd θα σου το παραδώσει η όποιο άλλο courier συνεργάζεται αν δεν υπαρχει Dpd στην πολη σου, αν δεν κανω λαθος ACS. Επεξ/σία 15 Φεβρουαρίου 2023 από sakisgri Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα