Προς το περιεχόμενο

Αγορές από το εξωτερικό [part 2]

billdanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μόλις τώρα, zurabi είπε

Λογικα θα παει ΚΔ Αττικης ή κατευθειαν προορισμο; Εχει περασει πολυς καιρος που να μου ερχεται κατι μεσω ΕΛΤΑ, και αλλαξαν αρκετα. 

1051B010-AC29-4A6E-BC11-D8ACD1CF9696.jpeg

Οπως τα ειπαμε μεσω ΕΛΤΑ LWxxxxxxxxDE αυτο ενημερωνεται πλεον :)

Θα περασει τελωνειακο ελεγχο που μαλλον τελειωσε κ μετα τα γνωστα κεντρο διαλογης > Μοναδα Διανομης >  κατ/μα ΕΛΤΑ > Παραδοση. Αν εισαι επαρχια μπορει να παρακαμψει το κεντρο διαλογης Αττικης μονο τα υπολοιπα δεν εχουν αλλαξει στα ΕΛΤΑ ;)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 6,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

6 λεπτά πριν, aces είπε

Οπως τα ειπαμε μεσω ΕΛΤΑ LWxxxxxxxxDE αυτο ενημερωνεται πλεον :)

Θα περασει τελωνειακο ελεγχο που μαλλον τελειωσε κ μετα τα γνωστα κεντρο διαλογης > Μοναδα Διανομης >  κατ/μα ΕΛΤΑ > Παραδοση. Αν εισαι επαρχια μπορει να παρακαμψει το κεντρο διαλογης Αττικης μονο τα υπολοιπα δεν εχουν αλλαξει στα ΕΛΤΑ ;)

Ενημερωνεται, αν και με λιγη καθυστερηση και της DHL.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
31 λεπτά πριν, zurabi είπε

Ενημερωνεται, αν και με λιγη καθυστερηση και της DHL.

κατι απο το παρελθόν θυμιζει αυτο :P

οταν παραλαβεις θα εμφανισει με καθυστερηση delivered κ της dhl :)

Ειχε εμφανιστει διπλο-tracking σε order id με track που ξεκινουσε με COxxxxxxxDE κ τελικα ηρθε τότε με ΕΛΤΑ κουριερ οχι ΕΛΤΑ!! (απο κατ/μα με εδρα Γερμανία)

αυτο επειδη ξεκιναει απο Lxxxxxx παει για κανονικά ΕΛΤΑ λογικά.

Επεξ/σία από aces
  • Like 1

Καλησπερα παιδια. Εχει κανει κανεις αγορες απο εδω: https://www.sunsky-online.com/base/doc!view.do?code=dutiesTaxes

Θελω να αγορασω κατι που εχει 240€ και 90€ μεταφορικα με dhl. Οταν παω στο καλαθι δεν αφαιρει το ΦΠΑ. Επισης βλεπω στο παραπανω λινκ εαν τα μεταφραζω σωστα οτι δεν θα πληρωσω υποτιθεται επιπλεον φπα κτλπ?  Με τους δασμους δεν ξερω.

ΥΓ: Εχει και paypal.

36 λεπτά πριν, miltgiorg είπε

Καλησπερα παιδια. Εχει κανει κανεις αγορες απο εδω: https://www.sunsky-online.com/base/doc!view.do?code=dutiesTaxes

Θελω να αγορασω κατι που εχει 240€ και 90€ μεταφορικα με dhl. Οταν παω στο καλαθι δεν αφαιρει το ΦΠΑ. Επισης βλεπω στο παραπανω λινκ εαν τα μεταφραζω σωστα οτι δεν θα πληρωσω υποτιθεται επιπλεον φπα κτλπ?  Με τους δασμους δεν ξερω.

Αφού ειναι πάνω από 150€ (καθαρή αξία) λογικά θα αφαιρεθεί το Φ.Π.Α στο checkout.

Το λέει ξεκάθαρα εφόσον προκύψουν τελωνειακά έξοδα, επιβαρύνουν τον πελάτη.

• All duties and taxes applicable in other countries/areas, if any, are not included in the purchase price of your order or transaction. If they apply and are levied, then you rather than us, the manufacturer or the supplier shall be solely and exclusively liable, and you shall directly pay them to your government or to the designed courier service company on delivery of your items. We (or the manufactuer, or the supplier) shall not be liable for payment of the aforesaid duties, charges and taxes.
  • Όλοι οι δασμοί και οι φόροι που ισχύουν σε άλλες χώρες/περιοχές, εάν υπάρχουν, δεν περιλαμβάνονται στην τιμή αγοράς της παραγγελίας ή της συναλλαγής σας. Εάν ισχύουν και επιβάλλονται, τότε εσείς και όχι εμείς, ο κατασκευαστής ή ο προμηθευτής θα φέρετε την αποκλειστική και αποκλειστική ευθύνη και θα τα καταβάλετε απευθείας στην κυβέρνησή σας ή στην σχεδιασμένη εταιρεία υπηρεσιών ταχυμεταφορών κατά την παράδοση των αντικειμένων σας. Εμείς (ή ο κατασκευαστής ή ο προμηθευτής) δεν φέρουμε ευθύνη για την πληρωμή των προαναφερθέντων δασμών, χρεώσεων και φόρων.

Θα πληρωσεις στην Ελλαδα το Φ.Π.Α + έξοδα εκτελωνισμού + δασμοί και πολλά ακόμα αφού θα έρθει με dhl σε φάση που μπορεί να μη σου συμφέρει. Δες εδώ τι χρεώνει η dhl https://mydhl.express.dhl/gr/el/ship/customs-services.html

Γνώμη μου ειναι να κοιτάξεις στο Aliexpress η banggood από Ευρωπαϊκή αποθήκη η μετά σε κάποιο άλλο Ευρωπαϊκό κατάστημα αν υπάρχει που θα πληρωσεις το Φ.Π.Α (λογικά θα ειναι μέσα στη τιμή) και τπτ παραπάνω.

• Like 1

γραφω την εμπειρια μου αγορας androidbox απο geekbuying

priority line ηρθε σε λιγοτερο απο 4εβδομαδες απο κινα

πηγε ολλανδια μετα θεσσαλονικη και αττικη με acs

oλα καλα

• Thanks 1

17 ώρες πριν, miltgiorg είπε

Έχω αγοράσει. Μου πρόσθεσε κανονικά φόρους στο καλάθι και ήρθε στην πόρτα μου μια βδομάδα μετά με ACS χωρίς να πληρώσω κάτι.

• Like 2

4 ώρες πριν, Finn είπε

Έχω αγοράσει. Μου πρόσθεσε κανονικά φόρους στο καλάθι και ήρθε στην πόρτα μου μια βδομάδα μετά με ACS χωρίς να πληρώσω κάτι.

Πόσο ήταν το κόστος της παραγγελίας σου?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, Finn είπε

Εγω μιλησα μαζι τους και μου ειπαν το εξης: sorry your place requires 100% value declared to ship, and you need to pay taxes and duties according to your local customs rules, at risk to lower the cost:(

Οποτε δεν ξερω τωρα τι να περιμενω. Δεν το εχω παρει ακομα. Μιλησα με DHL και τοςυ ρωτησα εαν παραγγειλω ποσο θα παει. Μου λεει ενας παρα πολυ ευγενικος ανθρωπος οτι εμεις χρεωνουμε το ΦΠΑ κανονικα + 53 κοστος τελωνειου + ενα πολυ μικρο ποσο 1% με 2% περιπου. Εαν θελετε να το αποφυγετε μου λεει ολο αυτο να ζητησετε απο τον πωλητη να σας το στειλει σαν DTP.

ΥΓ: Το προιον ειναι αυτο : https://www.sunsky-online.com/p/CMS1985/Car-Electric-Tailgate-Lift-System-Smart-Electric-Trunk-Opener-for-Nissan-X-Trail-2014-2019.htm

Tο ιδιο προιον το εχω βρει στο aliexpress οπως ειχα αναφερει και λιγο πριν καιρο. https://www.aliexpress.com/item/1005002662335343.html?pdp_npi=2%40dis!USD!US %24700.18!US %24511.13!!!!!%402101f6b916735885053482417e67ec!12000021606391880!im Μιλησα με τον πωλητη και μου ειπε τα εξης:

Dear friends, thank you very much for your message. If you place an order now, we can handle the tariff problem for you. You do not need to pay the tariff.

No problem, you can place an order directly

We will help you deal with the tariff problem. You do not need to pay the tariff when the package arrives.

Ισχυει οτι δεν θα πληρωσω οπως λεει? Αφου μου αφαιρει το φπα δεν πρεπει να το πληρωσω καπου εγω? Οχι οτι θα με χαλαγε αν δεν το πληρωνα :P
Επεξ/σία από miltgiorg

10 λεπτά πριν, miltgiorg είπε

Εγω μιλησα μαζι τους και μου ειπαν το εξης: sorry your place requires 100% value declared to ship, and you need to pay taxes and duties according to your local customs rules, at risk to lower the cost:(

Οποτε δεν ξερω τωρα τι να περιμενω. Δεν το εχω παρει ακομα. Μιλησα με DHL και τοςυ ρωτησα εαν παραγγειλω ποσο θα παει. Μου λεει ενας παρα πολυ ευγενικος ανθρωπος οτι εμεις χρεωνουμε το ΦΠΑ κανονικα + 53 κοστος τελωνειου + ενα πολυ μικρο ποσο 1% με 2% περιπου. Εαν θελετε να το αποφυγετε μου λεει ολο αυτο να ζητησετε απο τον πωλητη να σας το στειλει σαν DTP.

ΥΓ: Το προιον ειναι αυτο : https://www.sunsky-online.com/p/CMS1985/Car-Electric-Tailgate-Lift-System-Smart-Electric-Trunk-Opener-for-Nissan-X-Trail-2014-2019.htm

Ρώτα τον πωλητή αν μπορεί να τα κάνει 2 τα δέματα, μισά στο ένα και μισά στο άλλο δέμα έτσι η τιμή του κάθε δέματος θα ειναι κάτω από τα 150€ (καθαρή αξία) δλδ 186€ με Φ.Π.Α τελική τιμή.

Αλλά και αν μπορεί πάλι ρώτα την DHL αν σου χρεώσει κάτι αφού η τιμή θα έχει πληρωμένο Φ.Π.Α.

ΑΝ και ο φίλος πιο πάνω έγραψε παρέλαβε με ACS χωρίς να πληρώσει κάτι, άρα λογικά θα είσαι οκ έτσι.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τον ρωτησα τωρα στο susky. Το παιδι που εχει παραγγειλει απο susky εγραφε dhl και του ηρθε με acs?

Απλα δεν ξερω αυτος στο ali που λεει οτι δεν θα πληρωσω πιστευω βλακειες θα λεει.

Επεξ/σία από miltgiorg

24 λεπτά πριν, miltgiorg είπε

Tο ιδιο προιον το εχω βρει στο aliexpress οπως ειχα αναφερει και λιγο πριν καιρο. https://www.aliexpress.com/item/1005002662335343.html?pdp_npi=2%40dis!USD!US %24700.18!US %24511.13!!!!!%402101f6b916735885053482417e67ec!12000021606391880!im Μιλησα με τον πωλητη και μου ειπε τα εξης:

Dear friends, thank you very much for your message. If you place an order now, we can handle the tariff problem for you. You do not need to pay the tariff.

No problem, you can place an order directly

We will help you deal with the tariff problem. You do not need to pay the tariff when the package arrives.

Ισχυει οτι δεν θα πληρωσω οπως λεει? Αφου μου αφαιρει το φπα δεν πρεπει να το πληρωσω καπου εγω? Οχι οτι θα με χαλαγε αν δεν το πληρωνα :P

Δεν νομίζω να τα γλυτώσεις το γράφει αυτό για να κάνεις την παραγγελία και μετά θα κάνει τον Κινέζο ο Κινέζος.

2 λεπτά πριν, miltgiorg είπε

Τον ρωτησα τωρα στο susky. Το παιδι που εχει παραγγειλει απο susky εγραφε dhl και του ηρθε με acs?

Απλα δεν ξερω αυτος στο ali που λεει οτι δεν θα πληρωσω πιστευω βλακειες θα λεει.

Ναι η Dhl συνεργάζεται με την ACS στη Ελλαδα και σε όποια πόλη δεν υπάρχει Dhl παραδίδει η ACS.

• Like 1

Στην αθηνα που βρισκομαι εγω λιγο δυσκολο να μην εχει dhl :( :P Αλλα δεν πιστευω οτι ουτε και αυτη απο το sunsky ( Το εγραψα σωστα τωρα ελπιζω ) θα μπορουσε να μου το κανει στα 2. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 λεπτά πριν, miltgiorg είπε

Στην αθηνα που βρισκομαι εγω λιγο δυσκολο να μην εχει dhl :( :P Αλλα δεν πιστευω οτι ουτε και αυτη απο το sunsky ( Το εγραψα σωστα τωρα ελπιζω ) θα μπορουσε να μου το κανει στα 2. 

Λογικά θα μπορεί να το κάνει, το κάνουν πολλές φορές.

Για το θέμα με το Aliexpress βασικά γίνεται να μη πληρωσεις όπως έγραψε αν σου βάλει πιο χαμηλή τιμή στο δέμα.

Αλλά δεν ξέρω με σιγουριά αν πετύχει πρέπει να το συζητήσεις μαζί του τι έχει σκοπό να κάνει για να τα γλυτώσεις.

Θα δεις εδώ μια παρόμοια περίπτωση που το έκανε από μόνος του ο πωλητής. παρακολούθησε την συζήτηση.

σελίδα 283 από  jimmisk1974  αν χαθείς.

Επίσης μήπως να ρωτούσες αυτόν στο sunsky αν δεν μπορεί να τα κάνει 2 τα δέματα αν μπορεί να βάλει πιο χαμηλή τιμή.

Επεξ/σία από sakisgri

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...