skiathos7 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2022 25 λεπτά πριν, sakisgri είπε Καλημερα. Την έχει σε Ελληνικό κατάστημα κατόπιν παραγγελίας λέει στα 48€ https://e-access.gr/cpu-cooler-ψήκτρες/4703-msi-cooler-core-frozr-s-intelamd-socket.html πάρε τηλ. και ρώτα πότε περίπου θα έρθει αν παραγγείλεις. Γιατί και από το site που έβαλες λέει διαθεσιμότητα σε 2-4 βδομάδες βάλε και το χρόνο για να φτάσει. Είναι και από Αμερική που έχει σίγουρα τελωνείο άρα συμφέρει από Ελλάδα. Οχι δεν το έχει ο προμηθευτής μου ειπαν απο το site εδω Ελλάδα.ας κανει οσο θέλει αρκει να την βρω.το θεμα ειναι το τελωνείο ποσο θα πληρώσουμε γνωρίζεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sakisgri Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 9 ώρες πριν, skiathos7 είπε Οχι δεν το έχει ο προμηθευτής μου ειπαν απο το site εδω Ελλάδα.ας κανει οσο θέλει αρκει να την βρω.το θεμα ειναι το τελωνείο ποσο θα πληρώσουμε γνωρίζεις; Κανονικά μέχρι τα 150€ αγορά από τρίτες χώρες. Αν το δέμα σου έρθει με USPS (Αμερικάνικο Ταχυδρομείο) και ειναι το Φ.Π.Α στην τιμή (θα γράφει VAT included) και ενημερώσει το σύστημα IOSS ο πωλητής (ότι ειναι πληρωμένος ο Φ.Π.Α) τότε στην Ελλάδα θα το παραλάβουν τα ΕΛΤΑ και θα στο περάσουν τελωνείο, το κόστος εκτελωνισμού για άνω τον 50€ έως και τα 100€ ειναι 10€, Τα ΕΛΤΑ έχουν τιμοκατάλογο όπως θα δεις και εδώ(δες τον τιμοκατάλογο και διάβασε από εκεί και κάτω) https://www.angroid.gr/android-tutorials/allages-apo-1i-ioylioy-kai-katargisi-tis-ateleias-agores-ektos-e-e-kai-teloneio-pos-tha-kano-agores-apo-kina-kai-agglia-posa-tha-pliroso-sto-teloneio Αν δεν πληρωσεις τον Φ.Π.Α στο κατάστημα (VAT excluded) η τον πληρωσεις αλλά ο πωλητής δεν ενημερώσει το σύστημα IOSS στην Ελλάδα θα πληρωσεις τα 10€ για τον εκτελωνισμό και το Φ.Π.Α 24%. (στην δεύτερη περίπτωση θα έχεις πληρώσει τον Φ.Π.Α δυο φορές) Αν έρθει με ιδιωτική εταιρία courier από Αμερική και αναλάβει στην Ελλάδα πάλι ιδιωτική εταιρία courier δεν ξέρουμε πόσα ακριβώς θα πληρωσεις αλλά υπολόγισε κανένα 50€ στην καλύτερη. Χρεώνουν ότι θέλουν οι ιδιωτικές γιαυτό κοίτα να σταλεί με USPS. Και μίλα με τον πωλητή με ποιον τρόπο θα σταλεί και για το Φ.Π.Α αν το πληρωσεις σε αυτόν να ενημερώσει το σύστημα IOSS. Και καλά ειναι να πληρωσεις με PayPal, γιατί η PayPal ειναι εγγύηση ότι και να γίνει θα πάρεις τα χρήματα σου πίσω, επίσης με PayPal δεν χρειάζεται να πληρωσεις καμία ασφάλεια μεταφοράς ειναι η ίδια η PayPal ασφάλεια. Επεξ/σία 7 Οκτωβρίου 2022 από sakisgri 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasilissouvlaki Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2022 Την γνώμη σας για κάτι. Αγόρασα ένα κινητό από το ebay που ανέφερε ότι όλα δουλεύουν εκτός την μητρική και τον ρώτησα αν η οθόνη όντως δουλεύει και μου είπε ναι. Τελικά όταν ήρθε συνδεδα την δική μου μητρική και εικόνα δεν είχα παρά μόνο ήχο και του έστειλα και μου είπε ότι και αυτουνου το ίδιο έκανε και του είπαν σε μαγαζί ότι φταίει η μητρική και όταν του είπα ότι το κινητό τώρα δεν έχει κάποια χρήση μου λέει και τι θες από μένα. Τέλος πάντων μου λέει να του στείλω το κινητό πίσω δηλαδή 25€+ ενώ το πλήρωσα 23. Να ανοίξω θέμα στο ebay η paypal? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
prefuse Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Θα ήθελα να αγοράσω κάποια ογκώδη πράγματα (υπολογιστές/οθόνες κτλ) από ευρωπαϊκά μαγαζιά, (μάλλον Amazon) για την επιχείρηση αλλά δεν έχω καταλάβει αν το Amazon business προσφέρει δωρεάν μεταφορικά για Ελλάδα? Βασικά θα ήθελα να μειώσω τα μεταφορικά αφού μια δοκιμαστική αγορά από amazon.de που έκανα τα μεταφορικά βγαίνουν 70+€ για ένα μόνο κουτί υπολογιστή. https://www.amazon.de/businessprime/deliverybenefits?ref_=ab_bps_bizdex_acq_learn Από τον σύνδεσμο παραπάνω αναφέρει για δωρεάν μεταφορικά γενικα αλλά απο κάτω αναφέρει FREE Premium Shipping Unlimited FREE delivery on millions of items delivered the next day in Germany and within 1-2 days to Austria. Γνωρίζετε αν μπορούμε να μειώσουμε τα μεταφορικά με κάποιο τρόπο στο Amazon business ή στο prime ή οποίο άλλο τρόπο/συνδρομή έχει; Υπάρχει κάποιο άλλο μαγαζί από Γερμανία που να έχει φθηνά μεταφορικά για PC parts/cases? Επεξ/σία 10 Οκτωβρίου 2022 από prefuse Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PrettyNose Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα, Θέλω να παραγγείλω κάτι από Ιαπωνία και ο αποστολέας στέλνει μόνο με DHL. Το συνολικό κόστος μαζί με τα μεταφορικά είναι 98 ευρώ, γνωρίζετε πόσο περίπου βαράει η DHL στον εκτελωνισμό? Παλιά που τους είχα ρωτήσει θέλαν 45 ευρώ για την δουλειά τους + 24% ΦΠΑ. Επεξ/σία 10 Οκτωβρίου 2022 από PrettyNose Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spartak1 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2022 2 ώρες πριν, PrettyNose είπε Καλησπέρα, Θέλω να παραγγείλω κάτι από Ιαπωνία και ο αποστολέας στέλνει μόνο με DHL. Το συνολικό κόστος μαζί με τα μεταφορικά είναι 98 ευρώ, γνωρίζετε πόσο περίπου βαράει η DHL στον εκτελωνισμό? Παλιά που τους είχα ρωτήσει θέλαν 45 ευρώ για την δουλειά τους + 24% ΦΠΑ. Βαραει πολύ. Αλλα τοσα υπολογισε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PrettyNose Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 18 ώρες πριν, spartak1 είπε Βαραει πολύ. Αλλα τοσα υπολογισε Ρώτησα σήμερα και μου είπαν 50 εύρω για την δουλειά τους συν ΦΠΑ... την προηγούμενη φορά που αγόρασα από το ίδιο κατάστημα τα έστειλα στον ξάδερφο μου στην Γερμανία με DHL και πλήρωσε 18 ευρώ ΦΠΑ συν 2.5 ευρώ έξοδα εκτελωνισμού. Μάλλον εδώ στην Ελλάδα έχουνε τόσο έμπειρους και εξειδικευμένους ανθρώπους για αυτό και θέλουν 50 ευρώ. Επεξ/σία 11 Οκτωβρίου 2022 από PrettyNose 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ekrepali Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2022 Μού έτυχε καινούργιο φρούτο σε Aliexpress Standard Shipping... αντί για HU το tracking έχει τη μορφή 5UGR00001xxxx Προς το παρών δεν το έχει παραδώσει ο πωλητής... δε ξέρω αν θα το διαχειριστεί η Cainiao ή China Post, αν θα πάει Ουγγαρία ή θα έρθει απευθείας μέσω Κίνας... πάντως έχω κακό προαίσθημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tryfos Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, ekrepali είπε Μού έτυχε καινούργιο φρούτο σε Aliexpress Standard Shipping... αντί για HU το tracking έχει τη μορφή 5UGR00001xxxx Προς το παρών δεν το έχει παραδώσει ο πωλητής... δε ξέρω αν θα το διαχειριστεί η Cainiao ή China Post, αν θα πάει Ουγγαρία ή θα έρθει απευθείας μέσω Κίνας... πάντως έχω κακό προαίσθημα. Μην ανησυχείς, έτυχε και σε μένα, είναι όντως καινούριο φρούτο το 5UGR.... Το αναφέρω σε διπλανό θρεντ. Δε νομίζω να έχουμε πρόβλημα, το δικό μου έγινε και consolidated σε αποθήκη με απλά saver. Αυτό δεν μπορεί να γίνει αν δεν είναι επίσημος τρόπος αποστολής Ali. Εξάλλου, κι εσύ βλέπω Standard Shipping είχες διαλέξει, είναι ο πιο ασφαλής τρόπος. Εγώ είχα διαλέξει Aliexpress Selection Standard, που είναι σχεδόν ίδιος (αν όχι ίδιος) τρόπος με τον κλασσικό Standard. Διαχειρίζεται μέσω Cainiao και πιστεύω θα έρθει κανονικά μέσω Ουγγαρίας (είναι ακόμα Κίνα τα δικά μου). Επεξ/σία 18 Οκτωβρίου 2022 από tryfos 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ekrepali Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2022 12 ώρες πριν, tryfos είπε Μην ανησυχείς, έτυχε και σε μένα, είναι όντως καινούριο φρούτο το 5UGR.... Το αναφέρω σε διπλανό θρεντ. Δε νομίζω να έχουμε πρόβλημα, το δικό μου έγινε και consolidated σε αποθήκη με απλά saver. Αυτό δεν μπορεί να γίνει αν δεν είναι επίσημος τρόπος αποστολής Ali. Εξάλλου, κι εσύ βλέπω Standard Shipping είχες διαλέξει, είναι ο πιο ασφαλής τρόπος. Εγώ είχα διαλέξει Aliexpress Selection Standard, που είναι σχεδόν ίδιος (αν όχι ίδιος) τρόπος με τον κλασσικό Standard. Διαχειρίζεται μέσω Cainiao και πιστεύω θα έρθει κανονικά μέσω Ουγγαρίας (είναι ακόμα Κίνα τα δικά μου). Moυ έκανε εντύπωση ότι το προϊόν το έχουν 5 διαφορετικοί πωλητές, όλοι με Αliexpress Standard Shipping... οι 4 το έχουν περίπου 20 + 20 μεταφορικά ενώ ο 5ος 20 + δωρεάν μεταφορικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tryfos Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2022 1 λεπτό πριν, ekrepali είπε Moυ έκανε εντύπωση ότι το προϊόν το έχουν 5 διαφορετικοί πωλητές, όλοι με Αliexpress Standard Shipping... οι 4 το έχουν περίπου 20 + 20 μεταφορικά ενώ ο 5ος 20 + δωρεάν μεταφορικά. Και φαντάζομαι το πήρες απ' αυτόν με τα δωρεάν, ε; Τί να πω, δεν ξέρω, είναι πράγματι νέο φρούτο αυτό το 5UGR... Κάποιος ίσως πιο αργός τρόπος από το HU... και για αυτό πιο οικονομικός;;; Αλλά φαντάζομαι μας καλύπτει που προέρχεται ουσιαστικά από το Aliexpress Standard, που είναι πολύ ασφαλές. Ποιος δεν μας λέει ότι το UGR δεν προέρχεται από το Η(U)N(G)A(R)Y πάντως; Δεν νομίζω να υπάρξει θέμα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sebu Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Στις 11/10/2022 στις 3:08 ΜΜ, PrettyNose είπε Ρώτησα σήμερα και μου είπαν 50 εύρω για την δουλειά τους συν ΦΠΑ... την προηγούμενη φορά που αγόρασα από το ίδιο κατάστημα τα έστειλα στον ξάδερφο μου στην Γερμανία με DHL και πλήρωσε 18 ευρώ ΦΠΑ συν 2.5 ευρώ έξοδα εκτελωνισμού. Μάλλον εδώ στην Ελλάδα έχουνε τόσο έμπειρους και εξειδικευμένους ανθρώπους για αυτό και θέλουν 50 ευρώ. οχι απλα οι της DHL στο ΕλΒελ ειναι πιο εξειδικευμενα λ@μογια εν Ελλαδι. 2-3 φορες στο παρελθον που πωλητης μου εστειλε με DHL ενω ειχα επιλεξει αλλη μεταφορικη τα πραγματα ηρθαν εδω οι τυποι της DHL ενημερώνουν μονοι τους το τελωνειο (παιζει κολεγια και αλισβερισι μαλλον και μοιραζονται μιζουλες απο την εκτιμηση της αξιας που κανει ο τελωνειακος κατα το δοκουν πολλες φορες) και σου ζηταγαν 50 ευρω εκτελωνισμο+δασμους+φορους και καθε μερα που καθυστερεις αποθηκευτικα στην αποθηκη της DHL στο αεροδρομιο. Και ειχαν και υφακι Καλαχαν/εποπτη. Ολες τις φορες δεν αποδεχτηκα την παραλαβη, το δεμα επεστρεψε πισω και ο πωλητης το εστειλε με αλλο παροχο και ολα καλα. Επεξ/σία 18 Οκτωβρίου 2022 από Sebu 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tryfos Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Λάθος Επεξ/σία 21 Οκτωβρίου 2022 από tryfos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
darkdog Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Στις 23/9/2022 στις 4:33 ΜΜ, hasiotis_john είπε Συγνώμη αν έχει απαντηθεί ξανά, αλλά το Zavvi σταμάτησε να στέλνει Ελλάδα? Έχω κάνει άπειρες παραγγελίες από αυτούς, αλλά τώρα που μπήκα να κάνω κάποια, δεν βρίσκω καν την Ελλάδα γι' αποστολή! Edit, θ' απαντήσω μόνος μου 😛 μιας και μίλησα με το Chat τους! This is due to the importation laws of Greece and global supply line issues We are working on opening this up currently and promise to be able to deliver to Greece again as soon as we can ! ναι ξέρεις γιατί? γιατί είμαστε χειρότεροι και απο zimbamwe που μέχρι και εκεί στέλνουν . Το έξυπνο το ελληνικό το κράτος κλέβει σωρηδόν και θα σου φέρω πρόσφατο παράδειγμα με άλλο μαγαζί θυγατρική του Zavvi που ακόμη στέλνει Ελλάδα. Παρέγγειλα 3 ίδια αντικείμενα που αυτοι για κάποιο λόγο τα σπάσαν σε 2 αποστολές μια ήρθε με γενική (τα 2 από τα 3) και μια με ΕΛΤΑ. Το μαγαζί από την μεριά του αν τα αντικείμενα που πρέπει να στείλει βρίσκονται σε αποθηκη Αγγλία προπληρώνει τους φορους για σένα και δεν έχεις καμία υποχρεωση να πληρώσεις κάτι εξτρά. Ε λοιπόν με την Γενική μου ηρθαν χωρίς καμία εξτρά χρέωση και στα Ελτά μου ζητησαν 18 ευρώ τελωνείο παρόλο που παραπονέθηκα ότι ήταν ηδη πληρωμένα. Για να καταλάβεις για τι κλέφτες μιλάμε γι αυτό αυτή η χώρα δεν θα πάει ποτέ μπροστα. Ανγκάστηκε το μαγαζι μετά απο επικοινωνία μαζί τους να μου γυρίσουν αυτοι το ποσό κοινώς πληρώσανε διπλά γιατί το ίδιο το Ελληνικό κράτος κλέβει.Έτσι οπως το πάνε σε λίγο καιρό θα μας κοψουν ολοι Επεξ/σία 21 Οκτωβρίου 2022 από darkdog 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hasiotis_john Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2022 Πόσο δίκιο έχεις ρε φίλε ..... και πόσο τραγικοί είμαστε! Εντωμεταξύ το Zavvi βγάζει προσφοράρες και μου έρχονται κάθε μέρα με mails και τρελαίνομαι που δεν μπορώ να πάρω. Αν μπει κάποιος και δει τις χώρες που στέλνουν (και όχι σε μας) θα φρίξει, μιλάμε για Τανζανία, Αρούμπα, Αιθιοπία, Γουινέα, Νησιά Κόκος, Κιριμπάτι, Γκάμπια, Τουβαλού, κτλ κτλ 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα