radiotv Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2022 12 ώρες πριν, myrsine είπε Γεια σας.. Είμαι σε απόγνωση και χρειάζομαι κάποιον έμπειρο να βοηθήσει.. Παρήγγειλα από το κινεζομαγαζο gshopper ένα κινητό σε πολύ καλή τιμή και για seller έλεγε xiaomi global store, οπότε είπα ότι δε θα έχω θέμα.. Η πληρωμή έγινε χωρίς paypal με χρεωστική... Η αποστολή έπρεπε να γίνει από Γερμανία με DLH. Αντιθέτως βλέπω ένα Hong Kong τώρα κι έχω πάθει απανωτά εγκεφαλικά... Μπορείτε να καταλάβετε από πού το στέλνουν;;; εκτελωνιζεται στο Βέλγιο και θα σου το παραδώσουν τα ΕΛΤΑ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
myrsine Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2022 @sakisgri , @radiotv σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον. Μακάρι, όπως λέτε, να πάει πρώτα Βέλγιο! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ababapanos Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) καλησπερα, ειμαι Κερκυρα και θελω να κανω μια παραγγελια απο ενα καταστημα στην Γερμανια και εχει αυτους τους τροπους με τα ιδια λεφτα περιπου DHL PAKET International Premium Tracking Service! Priority Service! ........ UPS Standard Tracking Service! Delivery time normally max. 3 working days! ποιος ειναι ο ποιο γρηγορος? Επεξ/σία 30 Σεπτεμβρίου 2022 από ababapanos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Walker00 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2022 Kαλησπερα, αν γνωριζει καποιος για αγορα βιβλιων απο Ιαπωνια αξιας 30Ε τι ειναι προτιμοτερο DHL / EMS / AIR SP ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kosutasu22 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2022 6 ώρες πριν, Walker00 είπε Kαλησπερα, αν γνωριζει καποιος για αγορα βιβλιων απο Ιαπωνια αξιας 30Ε τι ειναι προτιμοτερο DHL / EMS / AIR SP ? Παιρνω τακτικα απο Ιαπωνια. Απο τοτε που επανεφεραν την αποστολη αεροπορικου ταχυδρομειου (επιστολικο μεχρι 2 κιλα) παραλαμβανω μεσα σε τρεις βδομαδες. Γενικα αν δεν προκειται για Αμαζον που εχει ειδικες συμφωνιες, δεν αξιζει να επιλεξεις κουριερ γιατι θα σε γδαρουν στο τελωνειο. EMS, αν δεν εχει αλλαξει κατι, συνεργαζεται με τα ελτα οποτε ισχυουν οι τιμοκαταλογοι των ελτα και διαχειριζεται ως αεροπορικο δεμα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
draculias Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2022 Στις 30/9/2022 στις 10:58 ΜΜ, ababapanos είπε καλησπερα, ειμαι Κερκυρα και θελω να κανω μια παραγγελια απο ενα καταστημα στην Γερμανια και εχει αυτους τους τροπους με τα ιδια λεφτα περιπου DHL PAKET International Premium Tracking Service! Priority Service! ........ UPS Standard Tracking Service! Delivery time normally max. 3 working days! ποιος ειναι ο ποιο γρηγορος? Μάλλον τα λέω λάθος αλλά... DHL PAKET αν θυμάμαι καλά είναι τα γερμανικά ελτά, 10-12 ημέρες (αν και δεν έχω ξαναπάρει εντός 2022 παραγγελίες) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ebola75 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2022 https://www.ebay.com/itm/125451969745 Η κλασική και χιλιοειπωμένη ερώτηση , Με το τελωνείο τι γίνεται; Έχω πολύ καιρό να ψωνίσω από eBay. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tilaverboy Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2022 Καλησπέρα σας. Παρήγγειλα σήμερα κάτι από Στουτγκάρδη και μένω Θεσσαλονίκη. Θα μου έρθει με dhl express. Πήρα τηλέφωνο και είδα με βάση το tracking number μου βγάζει παραλαβή 14/10. Υπάρχει πιθανότητα να μου το φέρουν νωρίτερα? Ευχαριστώ πολύ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JimT1991 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2022 Καλημερα τον Ιουνιο εκανα preorder μεσω amazon γερμανιας δυο βιβλια τα οποια ειχαν περιπου μια εβδομαδα διαφορα κυκλοφοριας. To ενα βγηκε πριν δυο ημερες και το επομενο βγαινει στις 11/10. Επειδη τα εκανα μαζι η κοινη λογικη λεει οτι θα τραβηξει ολο το ποσο οταν κυκλοφορησει το δευτερο βιβλιο. Το θεμα ειναι το εξης τι ποσο θα τραβηξει διοτι βλεπω διαφορετικες τιμες στο συνολο. Tι θα με χρεωσει τελικα; Στον λογαριασμο μου (view order details) δειχνει αυτο το ποσο. Order Summary Item(s) Subtotal: EUR 143,83 Postage & Packing: EUR 6,97 Total Before VAT: EUR 150,80 VAT: EUR 9,05 Total: UR 159,85 Grand Total: EUR 159,85 Στο email ομως μου δειχνει αυτο.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Composer Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα. Ήθελα να ρωτήσω, από αγγλικό amazon πληρώνουμε τελωνείο; Γιατί στην τελική τιμή δε μου προσθέτει "Estimated tax to be collected", ούτε τα στέλνουν με AmazonGlobal Shipping όπως από Αμερική που προπληρώνεις τους φόρους. Δε θέλω να με γδάρουν πάλι στο τελωνείο. Επεξ/σία 5 Οκτωβρίου 2022 από Composer Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Epitaph6663 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σε όλους! Είμαι σε δίλημμα. Τα δεδομένα : Θα παραγγείλω κάτι CD/Vinyls από Αμερική (Λογικά New Jersey) και θα πληρώσω μέσω paypal. Ο πωλητής είναι καλλιτέχνης, και έχει επίσημο μαγαζί, αλλά δεν γνωρίζω αν κόβει αποδείξεις. Το δέμα θα έρθει σίγουρα μέσω USPS (το αναφέρει ο πωλητής). Τι μου προτείνετε; a) Να πάρω πράγματα γύρω στα 240 ευρώ ή b) να σπάσω την παραγγελία έτσι ώστε να πάει κάτω απ'τα 150 ευρώ. Ισχύει ακόμα αυτό που είχε πει ο draculias και ο sakisgri ότι αν πάει κάτω από 150 δεν πληρώνεις τελωνείο; Ευχαριστώ προκαταβόλικly. Επεξ/σία 6 Οκτωβρίου 2022 από Epitaph6663 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JimT1991 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2022 15 ώρες πριν, Composer είπε Καλησπέρα. Ήθελα να ρωτήσω, από αγγλικό amazon πληρώνουμε τελωνείο; Γιατί στην τελική τιμή δε μου προσθέτει "Estimated tax to be collected", ούτε τα στέλνουν με AmazonGlobal Shipping όπως από Αμερική που προπληρώνεις τους φόρους. Δε θέλω να με γδάρουν πάλι στο τελωνείο. Εαν ο πωλητης ειναι η ιδια η amazon τοτε με αυτο το ποσο δεν θα εχεις προβλημα απο amazon UK. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
draculias Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2022 1 ώρα πριν, Epitaph6663 είπε Καλησπέρα σε όλους! Είμαι σε δίλημμα. Τα δεδομένα : Θα παραγγείλω κάτι CD/Vinyls από Αμερική (Λογικά New Jersey) και θα πληρώσω μέσω paypal. Ο πωλητής είναι καλλιτέχνης, και έχει επίσημο μαγαζί, αλλά δεν γνωρίζω αν κόβει αποδείξεις. Το δέμα θα έρθει σίγουρα μέσω USPS (το αναφέρει ο πωλητής). Τι μου προτείνετε; a) Να πάρω πράγματα γύρω στα 240 ευρώ ή b) να σπάσω την παραγγελία έτσι ώστε να πάει κάτω απ'τα 150 ευρώ. Ισχύει ακόμα αυτό που είχε πει ο draculias και ο sakisgri ότι αν πάει κάτω από 150 δεν πληρώνεις τελωνείο; Ευχαριστώ προκαταβόλικly. Καλησπέρα, αν πάει κάτω από 150 ευρώ δεν πληρώνεις δασμούς, εκτελωνιστικά έξοδα & φπα κανονικά πληρώνεις 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skiathos7 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2022 https://www.bhphotovideo.com/c/product/1500024-REG/msi_core_frozr_s_cpu.html Καλησπέρα παιδιά θελω αυτη την ψήκτρα είδα οτι απο 50€ περίπου με μεταφορικα παει στα 75 θα εχει και τελωνείο;ειναι καλο το site αξιόπιστο;μπορει να με βοηθήσει καποιος να την παρω την συγκεκριμένη γιατι την θελω πολύ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sakisgri Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2022 7 ώρες πριν, skiathos7 είπε https://www.bhphotovideo.com/c/product/1500024-REG/msi_core_frozr_s_cpu.html Καλησπέρα παιδιά θελω αυτη την ψήκτρα είδα οτι απο 50€ περίπου με μεταφορικα παει στα 75 θα εχει και τελωνείο;ειναι καλο το site αξιόπιστο;μπορει να με βοηθήσει καποιος να την παρω την συγκεκριμένη γιατι την θελω πολύ; Καλημερα. Την έχει σε Ελληνικό κατάστημα κατόπιν παραγγελίας λέει στα 48€ https://e-access.gr/cpu-cooler-ψήκτρες/4703-msi-cooler-core-frozr-s-intelamd-socket.html πάρε τηλ. και ρώτα πότε περίπου θα έρθει αν παραγγείλεις. Γιατί και από το site που έβαλες λέει διαθεσιμότητα σε 2-4 βδομάδες βάλε και το χρόνο για να φτάσει. Είναι και από Αμερική που έχει σίγουρα τελωνείο άρα συμφέρει από Ελλάδα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα