Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
5 ώρες πριν, makfil είπε

Το Banggood  δεν είναι ένα μαγαζί με μια αποθήκη σε μια πόλη της αχανούς Κίνας.

Μια παραγγελία με διαφορετικά είδη που βρίσκονται σε διαφορετικές αποθήκες δεν θα μαζευτούν  σε ένα δέμα  αλλά θα  σταλούν από κάθε αποθήκη σε ξεχωριστά δέματα.

Επομένως, ο πελάτης δεν γνωρίζει εκ των προτέρων ποια είδη βρίσκονται σε ποια αποθήκη για να  φύγει όλη η παραγγελία σε ένα δέμα. Έχει παρατηρηθεί πολλές φορές ότι  μικρές παραγγελίες με 2 ή 3 είδη σπάνε σε ξεχωριστά δέματα και επίσης πολλές φορές παραγγελίες με τον Α τρόπο αποστολής φεύγουν με Β. Παραγγελία με ένα μόνο είδος μπορεί να είσαι πιο σίγουρος (όχι 100%) ότι  θα ταξιδέψει  με τον τρόπο που έχεις επιλέξει.

Ήξερα ότι έχει διαφορετικές αποθήκες αλλά νόμιζα πως μαζεύονται όλα σε ένα κέντρο και τα κάνουν ένα πακέτο. Έκανα την παραγγελία και τελικά έσπασε σε 2 δέματα, όλα οκ. Σας ευχαριστώ @NikosKallithea και @makfil. Καλή σας μέρα :) 

• Like 1
  • Απαντ. 6,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα σας και πάλι :) Θέλω μια τελευταία ερώτηση να κάνω. Θα πάρω 2 θήκες και ένα καλώδιο από Gearbest. Το συνολικό κόστος είναι κάτω από 22€ και λογικά θα είναι σε ένα πακέτο καθώς είναι από την ίδια αποθήκη αλλά ίσως και να τα σπάσουν. Έχει 3 επιλογές αποστολής, η μία είναι η Unregistered Air Mail που είναι χωρίς tracking number, η άλλη είναι η Registered Air Mail που έχει tracking number και η τρίτη είναι η Priority Line η οποία είναι ως γνωστόν για αποφυγή τελωνίου. Αν τα παραπάνω τα λέω σωστά και επειδή θέλω να έχω tracking number με την Registered Air Mail είμαι καλυμμένος?

Επεξ/σία από GeorgeR1_700
Δημοσ.

Ναι, μπορείς να το παρακολουθείς και θεωρητικά δεν θα έχεις θέμα με τελωνείο αφού η συνολική αξία με τα μεταφορικά είναι κάτω από τα 22€.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, makfil είπε

Ναι, μπορείς να το παρακολουθείς και θεωρητικά δεν θα έχεις θέμα με τελωνείο αφού η συνολική αξία με τα μεταφορικά είναι κάτω από τα 22€.

Ευχαριστώ πολύ, καλό βράδυ!

Δημοσ.

Να ρωτήσω κάτι ... θέλω να αγοράσω κάτι από Κροατία. Είναι μέλος της ΕΕ αλλά όχι του χώρου Σένγκεν.

Αν κάνω την αγορά από την Κροατία γιατί είναι και πάνω από 100€ θα πληρώσω φπα και εκτελωνισμό ; 

Δημοσ.
8 ώρες πριν, MINDER είπε

Να ρωτήσω κάτι ... θέλω να αγοράσω κάτι από Κροατία. Είναι μέλος της ΕΕ αλλά όχι του χώρου Σένγκεν.

Αν κάνω την αγορά από την Κροατία γιατί είναι και πάνω από 100€ θα πληρώσω φπα και εκτελωνισμό ; 

Η Κροατία είναι μέλος της ΕΕ  από το 2013 και, επομένως,  δεν θα χρεωθείς με έξοδα εκτελωνισμού.

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα 

Αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα σχετικά με μια παραγγελία ....Έκανα μια παραγγελία σε ένα Γερμανικό κατάστημα και έστειλε την παραγγελία με την dpd.de αλλά ενώ εδώ και πολλές μέρες δείχνει ότι είναι Ελλάδα ακόμη δεν έχω καμία ενημέρωση όποτε θέλω να ρωτήσω εάν κάποιος γνωρίζει με ποια εταιρία συνεργάζεται η dpd.....

Επεξ/σία από corsair04
1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, corsair04 είπε

Καλησπέρα 

Αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα σχετικά με μια παραγγελία ....Έκανα μια παραγγελία σε ένα Γερμανικό κατάστημα και έστειλε την παραγγελία με την dpd.de αλλά ενώ εδώ και πολλές μέρες δείχνει ότι είναι Ελλάδα ακόμη δεν έχω καμία ενημέρωση όποτε θέλω να ρωτήσω εάν κάποιος γνωρίζει με ποια εταιρία συνεργάζεται η dpd.....

Θα μιλήσεις με τη dpd Ελλάδας κα θα σου πουν ποια Ελληνική εταιρία παρέλαβε το δέμα σου και θα σου δώσουν το νέο αριθμό αναζήτησης

Δημοσ.

Παιδιά καλησπέρα , αν ξέρει κάποιος, για αγορές κάτω από 20 ευρώ στο banggood που έχει δωρεάν μεταφορικά το Tariff insurance χρειάζεται ? 

Δημοσ.

Για σας παιδιά ο πατέρας μου αγόρασε ένα Kindle paperwhite καινούριο από φυσικό κατάστημα bestbuy.comστην Αμερική πριν ένα μήνα καινούριο έχω και την απόδειξη αγοράς(Οκτώβριος 19).

Το θέμα είναι ότι μάλλον πρόκειται για ελαττωματική συσκευή.Δούλεψε 5 μέρες και τώρα δεν φορτίζει ανοίγει...

Να επικοινωνήσω με amazon.com πρώτα; bestbuy.com; λέω μπας και μπορεί να γλιτώσω την αποστολή στην US και με παραπέμψουν στο Ευρωπαϊκό amazon.

Tα έξοδα αποστολής τα χρεώνομαι εγώ σε τέτοιες περιπτώσεις; Πόσο είναι;

(Βάρος συσκευής 200 gr περίπου αν παίζει κάποιο ρόλο)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 31/10/2019 στις 8:17 ΜΜ, NikosKallithea είπε

Με καμια εχει εδώ υποκαταστήματα

https://www.dpd.com/gr/

H DPD δεν εχει παρουσια στην Ελλαδα εδω και αρκετα χρονια (εχουν κεντρικα ναι αλλα ως εκει).
Τα πακετα τους τα παραδιδουν τριτες εταιρειες κουριερ οπως η Easy Mail και αλλες (με λιγα λογια μπορει καποιος να φαει τρεξιμο σε καποια παραλαβη).

Στις 4/11/2019 στις 3:19 ΜΜ, Periklitos25 είπε

Για σας παιδιά ο πατέρας μου αγόρασε ένα Kindle paperwhite καινούριο από φυσικό κατάστημα bestbuy.comστην Αμερική πριν ένα μήνα καινούριο έχω και την απόδειξη αγοράς(Οκτώβριος 19).

Το θέμα είναι ότι μάλλον πρόκειται για ελαττωματική συσκευή.Δούλεψε 5 μέρες και τώρα δεν φορτίζει ανοίγει...

Να επικοινωνήσω με amazon.com πρώτα; bestbuy.com; λέω μπας και μπορεί να γλιτώσω την αποστολή στην US και με παραπέμψουν στο Ευρωπαϊκό amazon.

Tα έξοδα αποστολής τα χρεώνομαι εγώ σε τέτοιες περιπτώσεις; Πόσο είναι;

(Βάρος συσκευής 200 gr περίπου αν παίζει κάποιο ρόλο)

Αγορασες απο Αμαζον Αμερικης η Best Buy; Δεν θυμαμαι να πουλαει το δευτερο μεσω τις σελιδας του πρωτου. Οπως και να εχει ακομα και απο Αμαζον να το αγορασες δεν θα σε παραπεμψουν σε Ευρωπαικο Αμαζον γιατι εχουν διαφορετικα συστηματα (εκτος αν το κανουν με δικα τους προιοντα οπως το Kindle).

Επεξ/σία από Salvation81
Δημοσ.
Στις 31/10/2019 στις 5:32 ΜΜ, corsair04 είπε

Καλησπέρα 

Αν και αργοπορημενα,παρε ενα τηλ στο 2107777279 και θα σε εξυπηρετησουν αμεσως.Εμενα πακετο απο Εσθονια το εφερε Επαρχια η Speedex,με το που εφτασε Ελλαδα,την επομενη μερα το ειχα στα χερια μου.Αν βλεπεις οτι περνανε 2-3 μερες και δεν εχεις ειδοποιηση,ενοχλεις εσυ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για οσους εχουν θεμα με DPD (Easy Mail τουλαχιστον στην Αθηνα)

Δεμα απο Γερμανια εχει ερθει απο τις 4 του μηνα Ελλαδα και ενω στο σαιτ της DPD η Easy Mail δινει πως ειναι out for delivery ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΡΘΕΙ ΑΚΟΜΑ.

Δυστυχως αυτο γινεται συνεχεια οποτε να το εχετε στο νου σας.

07.11.2019

06:12

ATHENS

Out for delivery.

06.11.2019

09:44

ATHENS

Out for delivery.

05.11.2019

09:12

ATHENS

Out for delivery.

04.11.2019

17:13

We're sorry but your parcel couldn't be delivered as arranged.

Επεξ/σία από Salvation81

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...