Προς το περιεχόμενο

Αγορές από το εξωτερικό [part 2]

billdanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Στις 6/8/2022 στις 9:08 ΜΜ, bilis1234 είπε

Με τα δέματα μας που τα έχει η comet τι μπορεί να γίνει μέχρι κ αν τα βρουν? 

Μόλις μίλησα με Comet Hellas.Λύθηκε το θέμα μου είπαν με  Banggood και ξεκινούν να παραδίδουν όσα έχουν μαζευτεί στην αποθήκη τους. Το δικό μου δέμα που είναι εκεί από  27/7 θα φύγει μαλλον Τρίτη 16/8.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 6,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

9 ώρες πριν, aggalitsas είπε

Μόλις μίλησα με Comet Hellas.Λύθηκε το θέμα μου είπαν με  Banggood και ξεκινούν να παραδίδουν όσα έχουν μαζευτεί στην αποθήκη τους. Το δικό μου δέμα που είναι εκεί από  27/7 θα φύγει μαλλον Τρίτη 16/8

Προσωπικά δεν μπορώ να εμπιστευτώ τα λόγια αυτής της εταιρίας. Απλά περιμένω υπομονετικά πότε θα γίνουν και πάλι εφικτές οι παραγγελίες των κινητών προς Ελλάδα με την γνωστή μέθοδο από την αποθήκη του Χονγκ Κονγκ. Όταν το δω αυτό στην σελίδα του  Bangood τότε θα προχωρήσουν και όλα τα υπόλοιπα.

Στις 17/5/2022 στις 10:16 ΜΜ, YannisMorfos είπε

Έχω παραργγείλει ένα προϊόν που περιμένω Οκτώβρη, και έρχεται από Κίνα. Συμφωνα με το παρακάτω, θα χρειαστεί να πληρώσω 131 ευρώ που είναι ο ΦΠΑ του, και από όσο καταλαβαίνω μεταξύ 25-40 ευρώ που είναι ο εκτελωνισμός (που υποθέτω γίνεται από τα ΕΛΤΑ;). Πέρα από αυτά, υπάρχει κάτι που πρέπει να ξέρω ή θα χρειαστεί να πληρώσω;

unknown.png

Εδω γιατι σου βγάζει 2 φορές το ΦΠΑ; Φαντάζομαι αν το εχεις ηδη πληρωσει, δεν το ξαναπληρώνεις ετσι;

2 λεπτά πριν, mindreader είπε

Αγορασα κατι απο amazon.de.

Γραφει

Delivery By ACRPI
Tracking ID: PW...(αριθμοι)..GR

Τι tracking ειναι αυτο; Το 17track δεν το αναγνωριζει. Ποιος διανεμει στην Ελλαδα;

Εάν ενδιάμεσα έχει 9 αριθμούς, ίσως τα ΕΛΤΑ.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θέλω να ψωνίσω από ένα site που εδρεύει Καναδά. Θα κάνω παραγγελία κάτω από 22 ευρώ. Γνωρίζουμε κόστος εκτελωνισμού; Αυτοί στέλνουν με dhl και fedex

Επεξ/σία από Donmitsos10

4 ώρες πριν, Donmitsos10 είπε

Θέλω να ψωνίσω από ένα site που εδρεύει Καναδά. Θα κάνω παραγγελία κάτω από 22 ευρώ. Γνωρίζουμε κόστος εκτελωνισμού; Αυτοί στέλνουν με dhl και fedex

Tα δίπλα και παραπάνω 

22 ώρες πριν, NikosKallithea είπε

Tα δίπλα και παραπάνω 

Είχα την εντύπωση ότι το κοστος εκτελωνισμού δεν μπορεί να είναι παραπάνω από το κοστος του προϊόντος… έχει αλλάξει κάτι;

3 λεπτά πριν, cycomiko είπε

Είχα την εντύπωση ότι το κοστος εκτελωνισμού δεν μπορεί να είναι παραπάνω από το κοστος του προϊόντος… έχει αλλάξει κάτι;

Δεν ειναι ο εκτελωνισμος μονο ειναι και τα έξοδα εκτελωνιστή που χρεώνουν οι παραπάνω εταιρείες που ανέφερες, ...συν αποθηκευτρα κλπ 

• Like 1

Τι ακριβώς γίνεται με τη συνεργασία της comet hellas με banggood ? Εγκλωβισμένα δέματα από 27/7 ,μιλησα και στο τηλ μαζί τους διαβεβαιώσεις αλλά δεν φαίνεται να κινείται τίποτα...

14 ώρες πριν, NikosKallithea είπε

Δεν ειναι ο εκτελωνισμος μονο ειναι και τα έξοδα εκτελωνιστή που χρεώνουν οι παραπάνω εταιρείες που ανέφερες, ...συν αποθηκευτρα κλπ 

Από περιέργεια, τα €150 που έχουν βάλει σαν όριο για τον εκτελωνισμό, αφορά την τιμολογιση χωρίς ΦΠΑ, με ΦΠΑ, με η χωρίς το κοστος μεταφοράς; 
Ευχαριστώ. 

2 ώρες πριν, cycomiko είπε

Από περιέργεια, τα €150 που έχουν βάλει σαν όριο για τον εκτελωνισμό, αφορά την τιμολογιση χωρίς ΦΠΑ, με ΦΠΑ, με η χωρίς το κοστος μεταφοράς; 
Ευχαριστώ. 

Το σύνολο, δηλαδη αξια+φπα+μεταφορικα+ασφάλεια κλπ με λίγα λόγια αξια cif

Αντιγράφω απο τα ελτα

Αξια CIF είναι η στατιστική αξία του αντικειμένου όπως αναγράφεται και στη σχετική αυτοκόλλητη ετικέτα που επικολλάται στα εκτελωνισμένα ταχυδρομικά αντικείμενα και υπολογίζεται από την αξία του αντικειμένου, τα έξοδα μεταφοράς, τυχόν ασφάλιστρα, κλπ

• Like 3

(το εγραψα και σε αλλο νημα, το ξαναγραφω κι εδω μπας και το δουν περισσοτεροι)

εχει κανεις καμια ιδεα με ποια ελληνικη εταιρια συνεργαζεται η Depost?

παρηγγειλα κατι απο amazon.de

μου γραφει Delivery By DEPOST

φυσικα δεν εχουν tracking number,

και φυσικα δεν εχει ερθει.

ειναι η δευτερη συνεχομενη φορα που δεν μου ερχεται δεμα τους.

φυσικα θα παρω τα λεφτα μου πισω, αλλα το προβλημα δεν ειναι αυτο.

το προβλημα ειναι οτι εχασα 20 μερες απ την ζωη μου περιμενοντας κατι, ενω θα μπορουσα να το παρω απο

κανα αλιεξπρες η κανενα μπανγκουντ και να τελείωνα.

αν μαθω με ποιον συνεργαζεται η depost στην ελλαδα ισως παρω κανενα τηλεφωνο εδω και βρω καποια ακρη.

οπότε όποιος καλος ανθρωπος γνωριζει, ας ενημερωσει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...