Προς το περιεχόμενο

Αγορές από το εξωτερικό [part 2]

billdanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 16/7/2022 στις 6:14 ΜΜ, dextergsxr είπε

δυστυχώς και με ελτα πληρώνεις.... παρήγγειλα απο amazon αγγλιας αγορα 25 λίρες μαζι με φορους και τελωνειο και τα ελτα μου εστειλαν ειδοποιηση να πληρωσω συν 5 ευρω τελοι εκτελωνισμου και 5,80 φοροδηλαδη επιπλεον 10.80 ευρω

Καλημέρα και καλή μας εβδομάδα

Παράξενο μου φαίνεται αυτό, δεν θα έπρεπε να συμβαίνει. 3-4 παραγγελίες που έκανα εντός 2022 από Amazon UK, όπου προπληρώνεις ΦΠΑ + έξοδα εκτελωνισμού κατά την αγορά του προϊόντος, δεν πλήρωσα ποτέ τίποτε εξτρά εδώ που παραλάμβανα πάντα στην πόρτα μου...

Γενικώς για παραγγελίες από Amazon UK (fulfilled by Amazon) και eBay UK (μέσω Global Shipping Programme) ΠΟΤΕ δεν πληρώνεις κάτι επιπλέον κατά την άφιξη της παραγγελίας σου εδώ...

Μήπως να έδινες κάποιες παραπάνω λεπτομέρειες, πχ. το προϊόν που ήθελες ήταν από χώρα EU ή τρίτη χώρα, το πουλούσε & αποστολή η ίδια η Amazon κτλ.

Επεξ/σία από draculias
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 6,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

απο uk ηταν και μαλιστα στο chat της amazon κανουν την παπια μεχρι και οτι το φπα που πληρωσα 24% ηταν για την αγγλια που εχει 20% και οταν τους ειπα οτι εχετε 20 μου ειπαν ναι εχετε δικιο και λυσει δεν μου δινουν..... πραγματικα τοσο απατεωνες δεν το περιμενα αν και πρωτη φορα μου συμβενει με την amazon αλλα να λενε οτι να ειναι και αμα πιασει επιασε ε παει πολυ πιστευω

Καλησπερα παιδια, ειχε ποτε κανεις θεμα με το amazon.de στο οτι ενω στην σελιδα καταχωρησης του προιοντος να λεει οτι στελνει Ελλαδα, με το που πατας να προχωρησεις στο checkout να βγαζει οτι δεν στελνει Ελλαδα και πρεπει να αλλαξω διευθυνση παραλαβης κτλ. Δεν εχω καταλαβει τι παιζει και το ψαχνω εδω και ωρες.

Καλημέρα,

Έχει επιστρέψει ποτέ κανείς προϊόν στο ισπανικό Amazon;

Το έχω κάνει για το Γερμανικό, όπου απλά εκτυπώνεις μια ετικέτα, την κολλάς στη συσκευασία, την πας στην DHL, την αφήνεις χωρίς να πληρώσεις τίποτα δωρεάν και δεν ασχολείσαι άλλο.

Στο ισπανικό (προσπαθώντας να βγάλω και άκρη με Google translate) καταλαβαίνω ότι δε συνεργάζεται με DHL και μάλλον το πας ΕΛΤΑ ή όπου αλλού και πληρώνεις εσύ; Ξέρει κανείς αν ισχύει; Τα μεταφορικά στα καλύπτουν αυτοί;

Για δώστε τα φώτα σας όσοι έχετε εμπειρία.

Στις 19/7/2022 στις 2:58 ΠΜ, ri3per είπε

Καλησπερα παιδια, ειχε ποτε κανεις θεμα με το amazon.de στο οτι ενω στην σελιδα καταχωρησης του προιοντος να λεει οτι στελνει Ελλαδα, με το που πατας να προχωρησεις στο checkout να βγαζει οτι δεν στελνει Ελλαδα και πρεπει να αλλαξω διευθυνση παραλαβης κτλ. Δεν εχω καταλαβει τι παιζει και το ψαχνω εδω και ωρες.

Εϊτε είναι bug από την μετάφραση προς στα Αγγλικά/Ελληνικά (αν έχεις βάλει να γίνεται αυτόματα) από τα Γερμανικά, είτε έχε κατά νου, ότι πολλά προϊόντα εμφανίζουν στο checkout ότι δεν στέλνουν τελικά Ελλάδα, συμβαίνει συχνά.

Στις 24/7/2022 στις 11:05 ΠΜ, DownUNDERground είπε

Καλημέρα,

Έχει επιστρέψει ποτέ κανείς προϊόν στο ισπανικό Amazon;

Το έχω κάνει για το Γερμανικό, όπου απλά εκτυπώνεις μια ετικέτα, την κολλάς στη συσκευασία, την πας στην DHL, την αφήνεις χωρίς να πληρώσεις τίποτα δωρεάν και δεν ασχολείσαι άλλο.

Στο ισπανικό (προσπαθώντας να βγάλω και άκρη με Google translate) καταλαβαίνω ότι δε συνεργάζεται με DHL και μάλλον το πας ΕΛΤΑ ή όπου αλλού και πληρώνεις εσύ; Ξέρει κανείς αν ισχύει; Τα μεταφορικά στα καλύπτουν αυτοί;

Για δώστε τα φώτα σας όσοι έχετε εμπειρία.

Έχω επιστρέψει σύνολο 4 κινητά στο Ισπανικό άμαζον, όντως δεν συνεργάζονται με dhl με προπληρωμένο το κόστος επιστροφής.
Το στέλνεις με ΕΛΤΑ, πάντα με tracking number και στην σελίδα αίτησης επιστροφής που έκανες, σου λένε εκ των προτέρων, το ποσό μεταφορικών που θα σου καλύψουν, μαζί με το refund του προϊόντος που επέστρεψες. Συνήθως είναι μικρότερο από αυτο που θα δώσεις στα ΕΛΤΑ, ειδικά αν το δεματάκι είναι μεγάλο..

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μια ερωτησουλα, αγορά απο αμαζον γερμανιας, αποστολή απο Κίνα με την yunexpress έρχεται εδω και δεν λεει εταιρεία λεει κατι

1796-KALLITHEA, GREECE, arrival scan

2644-ATTIKIS, GREECE, departure scan

1549-THESSALONIKI, GREECE arrival scan

Ποια εταιρεία ειναι αυτή που εχει αναλάβει το πακέτο, ξέρει κάποιος 

Επεξ/σία από NikosKallithea

Καλησπέρα ομάδα έχω κάνει μια παραγγελία από bankood εδώ σχεδόν και ένα μήνα το Box είναι Ελλάδα από της 27 αλλά το δείχνει στάσιμο σε κάποια εταιρία κουριερ comet hellas ξέρει κάποιος τι γίνετε?? 

• Sad 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 ώρες πριν, bilis1234 είπε

Καλησπέρα ομάδα έχω κάνει μια παραγγελία από bankood εδώ σχεδόν και ένα μήνα το Box είναι Ελλάδα από της 27 αλλά το δείχνει στάσιμο σε κάποια εταιρία κουριερ comet hellas ξέρει κάποιος τι γίνετε?? 

Καλημέρα.

Πάρε τηλ. και ρώτα. https://www.comethellas.gr/

Καλέστε μας: (+30) 210 5140823, (+30) 210 5140826

Επεξ/σία από sakisgri

6 ώρες πριν, sakisgri είπε

Καλημέρα.

Πάρε τηλ. και ρώτα. https://www.comethellas.gr/

Καλέστε μας: (+30) 210 5140823, (+30) 210 5140826

Πήρα τηλέφωνο και μου είπαν ότι τους χρωστάει λεφτά η bangood και για αυτό δεν στέλνουν τα δέματα τωρα τι κάνω? 

50 λεπτά πριν, bilis1234 είπε

Πήρα τηλέφωνο και μου είπαν ότι τους χρωστάει λεφτά η bangood και για αυτό δεν στέλνουν τα δέματα τωρα τι κάνω? 

What?

Παρελαβα απο comet κανονικα πριν μια βδομαδα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...