pier88 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, makfil είπε Μην απογοητεύεσαι τόσο εύκολα. Μπορεί να προχωρήσει. Στο site του BG τι λέει στην παραγγελία σου? Shipped Oct/09/2019 10:56:05 Επεξ/σία 21 Οκτωβρίου 2019 από pier88 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makfil Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2019 Όσοι παραγγέλνετε στην ευρωπαϊκή Αμαζόνα (Αγγλία, Γερμανία κλπ) και το δέμα σας ταξιδεύει με i-parcel, πρέπει να γνωρίζετε ότι με τον κωδικό παρακολούθησης που σας δίνει, το παρακολουθείτε μέχρι την αναχώρησή του από την αντίστοιχη χώρα. Όταν φτάσει στην Ελλάδα (Αθήνα) το παραλαμβάνει η ISS (Κερασιάς 48, Αγ. Δημήτριος, 2109766976) και το στέλνει στον προορισμό με τα ELTA Courier και αφού περάσουν μερικές μέρες στέλνει στον παραλήπτη μήνυμα με το νέο κωδικό παρακολούθησης. Για να γλυτώσει ο παραλήπτης αυτές τις μέρες καθυστέρησης, μπορεί να επικοινωνήσει με την ISS, να πάρει το νέο κωδικό, με βάση εκείνο της i-parcel, για να παρακολουθεί την πορεία του δέματος μέχρι την παραλαβή του. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tobindax Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) ^Μου θυμίζει τι έπαθα με μια αποστολή από την DPD Ουγγαρίας πρόσφατα. Αν δεν έχετε ιδέα τι έγινε με το tracking σας από την DPD Ουγγαρίας, ρωτήστε και την UPS ή βάλτε τους ούγγρους (το μαγαζί) να σας βρουν το tracking της UPS (εκτός και αν είναι άλλη). Πέρασα ΑΠΟ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΕΣ ΤΙΣ COURIER ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ να με στέλνει η μία στην άλλη ("α, από DPD τα παίρνει η τάδε εταιρία τώρα") μέχρι που τελικά απάντησαν οι ούγκροι από το μαγαζί (και όχι τη DPD) "α ναι, στη UPS κάνει forward, πάρε τον αριθμό" (πολύ γρήγορη αποστολή πάντως, κανένα πρόβλημα, τζάμπα έψαχνα (σχεδόν, γιατί η τοπική Γενική Ταχυδρομική που τελικά τα παίρνει από την ελληνική UPS είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ οπότε μου γλίτωσε λίγο χρόνο να έχω tracking γιατί σχεδόν ποτέ δε τα φέρνουν γρήγορα αυτοί)).. Επεξ/σία 21 Οκτωβρίου 2019 από tobindax Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
therion13 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Λάθος Επεξ/σία 22 Οκτωβρίου 2019 από therion13 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pier88 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2019 Στις 21/10/2019 στις 11:27 ΠΜ, makfil είπε Ναι, ένα δικό μου δέμα (Μάιος 2019), με την ίδια μέθοδο αποστολής, κόλλησε στην ίδια κατάσταση για 2 μήνες περίπου και μέσω του Paypal πήρα τα λεφτά μου πίσω. Μακάρι να μην πέσει στο ίδιο λούκι και το δικό σου. Τελικά ξεκόλλησε χτες και σήμερα παρέλαβα!Όλα καλά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mindreader Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2019 Η ups με ποια εγχωρια courier συνεργαζεται? Περιμενω ενα δεμα απο ευρωπαικη χωρα, αλλα γραφει UPS, και στο 17track γραφει οτι δεν κανει deliveries στην περιοχη μου η ups, και θα παει next business day, αλλα αυτο το δειχνει κανα-δυο μερες τωρα, και θελω να ξερω προς τα που να απευθυνθω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spartak1 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2019 48 λεπτά πριν, mindreader είπε Η ups με ποια εγχωρια courier συνεργαζεται? Περιμενω ενα δεμα απο ευρωπαικη χωρα, αλλα γραφει UPS, και στο 17track γραφει οτι δεν κανει deliveries στην περιοχη μου η ups, και θα παει next business day, αλλα αυτο το δειχνει κανα-δυο μερες τωρα, και θελω να ξερω προς τα που να απευθυνθω. Συνήθως Γενική Ταχυδρομική 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xampa Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) παιδια ηταν να παρω απο ebay κινα σκελετο ποδηλατου (300 ευρω), ροδες (110 ευρω), και περιφεριακα (260 ευρω) απο ξεχωριστα μαγαζια αλλα βλεπω οτι μαλλον ονειρευομουν γιατι απο οτι βλεπω θα φαω τρελο τελωνειο. δεν εχω παρει ποτε κατι ακριβο απο κινα μονο μικροπραγματα, ξερει κανεις τι ισχιει? μολις ειδα οτι πρεπει να το βαλω στο αγορες εκτος Ε.Ε αν ειναι καποιος admin ας το σβησει απο εδω Επεξ/σία 26 Οκτωβρίου 2019 από xampa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makfil Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2019 1 ώρα πριν, xampa είπε παιδια ηταν να παρω απο ebay κινα σκελετο ποδηλατου (300 ευρω), ροδες (110 ευρω), και περιφεριακα (260 ευρω) απο ξεχωριστα μαγαζια αλλα βλεπω οτι μαλλον ονειρευομουν γιατι απο οτι βλεπω θα φαω τρελο τελωνειο. δεν εχω παρει ποτε κατι ακριβο απο κινα μονο μικροπραγματα, ξερει κανεις τι ισχιει? μολις ειδα οτι πρεπει να το βαλω στο αγορες εκτος Ε.Ε αν ειναι καποιος admin ας το σβησει απο εδω Για να μάθεις τα βασικά γύρω από τις αγορές από το εξωτερικό, μπορείς να διαβάσεις τον επικαιροποιημένο οδηγό της υπογραφής μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeorgeR1_700 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2019 Καλησπέρα σας, θέλω να κάνω μια αγορά από bangood αλλά φοβάμαι μην το πακέτο είναι οριακά μεγάλο και περάσει από τελώνιο(ξέρω για την priority direct mail απλά αν το πακέτο είναι μεγάλο πάλι τελώνιο θα περάσει). Τα πράγματα που θα πάρω είναι τα παρακάτω: https://www.banggood.com/E27E26-Modern-Edison-Vintage-Ceiling-Light-Wall-Lamp-Bulb-Holder-Socket-Sconce-p-1115395.html?rmmds=category&ID=41090&cur_warehouse=CN https://www.banggood.com/E27-Modern-Edison-Vintage-Ceiling-Rose-Light-Wall-Lamp-Bulb-Holder-Socket-p-1087362.html?rmmds=detail-left-hotproducts__5&ID=224&cur_warehouse=CN https://www.banggood.com/Yeelight-YLDP06YL-E26-E27-10W-RGBW-Smart-LED-Bulb-Work-With-Amazon-Alexa-AC100-240V-Xiaomi-Ecosystem-Product-p-1278500.html?rmmds=search&ID=515607&cur_warehouse=CN Γενικά αν το πακέτο είναι μεγάλο υπάρχει η περίπτωση από μόνοι τους να τα σπάνε σε μικρότερα δέματα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2019 10 λεπτά πριν, GeorgeR1_700 είπε Καλησπέρα σας, θέλω να κάνω μια αγορά από bangood αλλά φοβάμαι μην το πακέτο είναι οριακά μεγάλο και περάσει από τελώνιο(ξέρω για την priority direct mail απλά αν το πακέτο είναι μεγάλο πάλι τελώνιο θα περάσει). Τα πράγματα που θα πάρω είναι τα παρακάτω: https://www.banggood.com/E27E26-Modern-Edison-Vintage-Ceiling-Light-Wall-Lamp-Bulb-Holder-Socket-Sconce-p-1115395.html?rmmds=category&ID=41090&cur_warehouse=CN https://www.banggood.com/E27-Modern-Edison-Vintage-Ceiling-Rose-Light-Wall-Lamp-Bulb-Holder-Socket-p-1087362.html?rmmds=detail-left-hotproducts__5&ID=224&cur_warehouse=CN https://www.banggood.com/Yeelight-YLDP06YL-E26-E27-10W-RGBW-Smart-LED-Bulb-Work-With-Amazon-Alexa-AC100-240V-Xiaomi-Ecosystem-Product-p-1278500.html?rmmds=search&ID=515607&cur_warehouse=CN Γενικά αν το πακέτο είναι μεγάλο υπάρχει η περίπτωση από μόνοι τους να τα σπάνε σε μικρότερα δέματα? Δεν ξερω τι εννοεις πακετο Ενα ενα παράγγειλε τα, τα δυο πρωτα δεν εχουν τελωνείο λογο τιμης στο τριτο βαλε αποστολη με Priority Direct Mail Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeorgeR1_700 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2019 Μόλις τώρα, NikosKallithea είπε Δεν ξερω τι εννοεις πακετο Ενα ενα παράγγειλε τα, τα δυο πρωτα δεν εχουν τελωνείο λογο τιμης στο τριτο βαλε αποστολη με Priority Direct Mail To bangood δεν θα τα κάνει όλα ένα πακέτο και μετά θα τα στείλει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2019 2 λεπτά πριν, GeorgeR1_700 είπε To bangood δεν θα τα κάνει όλα ένα πακέτο και μετά θα τα στείλει? Δεν νομιζω, δεν μου εχει συμβει μεχρι σήμερα, εξ αλλου ειπαμε στο τριτο θα βαλεις αλλο τροπο αποστολής Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeorgeR1_700 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2019 Μόλις τώρα, NikosKallithea είπε Δεν νομιζω, δεν μου εχει συμβει μεχρι σήμερα, εξ αλλου ειπαμε στο τριτο θα βαλεις αλλο τροπο αποστολής Θα τα βάλω όλα σε ένα καλάθι και θα τα κάνω μαζί αγορά, οπότε θα πληρώσω μια φορά priority και για τα 3 πακέτα. Δηλαδή μου λες πως δεν σου έχει τύχει όσες φορές έχεις πάρει παραπάνω από ένα πράγμα να στα στέλνουν όλα σε ένα πακέτο αλλά να τα στέλνουν ένα ένα τα πακέτα? Δεν το έχω ξανακούσει... Και πέρσι που πήρα ένα tvbox και μαζί αγόρασα ένα εξτρά airmouse μου ήρθαν σε ένα πακέτο και όχι σε 2 πακέτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makfil Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, GeorgeR1_700 είπε To bangood δεν θα τα κάνει όλα ένα πακέτο και μετά θα τα στείλει? Το Banggood δεν είναι ένα μαγαζί με μια αποθήκη σε μια πόλη της αχανούς Κίνας. Μια παραγγελία με διαφορετικά είδη που βρίσκονται σε διαφορετικές αποθήκες δεν θα μαζευτούν σε ένα δέμα αλλά θα σταλούν από κάθε αποθήκη σε ξεχωριστά δέματα. Επομένως, ο πελάτης δεν γνωρίζει εκ των προτέρων ποια είδη βρίσκονται σε ποια αποθήκη για να φύγει όλη η παραγγελία σε ένα δέμα. Έχει παρατηρηθεί πολλές φορές ότι μικρές παραγγελίες με 2 ή 3 είδη σπάνε σε ξεχωριστά δέματα και επίσης πολλές φορές παραγγελίες με τον Α τρόπο αποστολής φεύγουν με Β. Παραγγελία με ένα μόνο είδος μπορεί να είσαι πιο σίγουρος (όχι 100%) ότι θα ταξιδέψει με τον τρόπο που έχεις επιλέξει. Επεξ/σία 27 Οκτωβρίου 2019 από makfil 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα