radiotv Δημοσ. 20 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2022 Στις 19/3/2022 στις 1:21 ΠΜ, J_F80 είπε Καλησπέρα παιδιά! Θέλω να αγοράσω κάτι από Amazon Αμερικής και η τιμή είναι αρκετά φθηνή. Η μεταφορά είναι πολύ μεγαλύτερη. Θα ήθελα παρακαλώ να μου πείτε πως υπολογίζονται οι δασμοί του τελωνείου, μόνο με την τιμή του προϊόντος ή όλο το ποσό μαζί με τα μεταφορικά; Και χοντρικά ποσό θα πληρώσω περιπου; Ευχαριστώ! θα κοιτάξεις στην σελίδα των ΕΛΤΑ εκεί που λέει εκτελωνισμος,οι χρεώσεις τελωνείου υπολογίζονται στην αξία CIF (cost + insurance + shipping) αν εκτελωνιστει από courier αλλάζουν οι χρεώσεις είναι πολύ πιο ακριβά, ρώτησε τον πωλητή με ποια μεταφορική στέλνει στην Ελλάδα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dioz Δημοσ. 20 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2022 Σε συνέχεια του παραπάνω ερωτήματος.... Γενικά προτιμούμε να μας στείλουν από χώρα εκτός Ε.Ε. με EMS και τελευταία επιλογή DHL/FEDEX κτλ...? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
J_F80 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2022 2 ώρες πριν, radiotv είπε θα κοιτάξεις στην σελίδα των ΕΛΤΑ εκεί που λέει εκτελωνισμος,οι χρεώσεις τελωνείου υπολογίζονται στην αξία CIF (cost + insurance + shipping) αν εκτελωνιστει από courier αλλάζουν οι χρεώσεις είναι πολύ πιο ακριβά, ρώτησε τον πωλητή με ποια μεταφορική στέλνει στην Ελλάδα Να'σαι καλά φίλε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MC30 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2022 Καλησπέρα σας, πρώτη φορά θέλω να κάνω αγορές απο το εξωτερικό, διαβάζω διαβάζω απο εδώ και από εκεί, προσπαθώ να καταλάβω και έχω κάποιες ερωτήσεις; Θέλω να αγοράσω samsung κινητό από το ebay αλλά κατάλαβα ότι θα πληρωσω ΦΠΑ, τελη εκτελωνισμού και δασμούς. Το προϊόν κοστίζει 241 ευρώ χωρις ΦΠΑ από ότι κατάλαβα. Θα μου το έστελνε με Yangyen ο seller που βρηκα και έχει πάρα πολλές εξαιρετικές κριτικές. https://www.ebay.com/itm/203096598164 Αυτη η μεταφορική είναι καλή και ποιά θα αναλάβει το δεμα στην Ελλάδα; Αν περάσει από τελωνείο και δε θέλω να πληρώσω, μπορώ να το στειλω πισω χωρίς να πληρώσω και θα χρεωθώ κάτι; Ο seller αναλαμβάνει την επιστροφή αλλα όχι τα ταχυδρομικά τέλη. Τι σημαίνει αυτό; Μπορώ να αγοράσω κινητό μέσω ebay και να έχει τη τιμή του ΦΠΑ και σε αυτή την περίπτωση θα πληρώσω δασμούς, θα ξαναπληρώσω και εδώ ΦΠΑ γιατί κάτι τέτοιο διάβασα. Υπάρχουν άλλα αξιόπιστα site για αγορά κινητού και υπάρχει τρόπος να γλιτώσω τους δασμούς και το τελωνείο; Συγγνώμη αν έχουν ξανασυζητηθεί τα θέματα, αλλά είμαι νέα στο χώρο και ζητώ τα φόντα σας. Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
apoc85 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2022 Στις 17/3/2022 στις 4:04 ΜΜ, radiotv είπε Συνήθως σημείο εισόδου για τα δέματα εξωτερικού της Acs είναι η Θεσσαλονίκη,θα περιμένεις μέχρι να φτάσει εκεί Σε ευχαριστώ όλα οκ Μια ερώτηση παιδιά. Θέλω να φέρω μια συλλογή από εξωτερικό Αγγλία συγκεκριμένα. Για να βοηθήσω να καταλάβετε είναι όπως η συλλογή Ironman της deagostini σαν αξία κ σαν πακέτο. Θα μου τα στείλει αποθήκη στην Αγγλία προς Ελλάδα. Η αξία του καθε πακετου είναι συνολικά κάτω από 50 ευρώ συνολικά. Τι παίζει με τελωνείο επειδή είναι περιοδικό?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aurumnus Δημοσ. 24 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) Αλλαγή από το iHerb στο θέμα του VAT. Θα δείξει αν αυτή η αλλαγή φτιάξει και τα πράγματα όσον αφορά το ελληνικό τελωνείο. Επεξ/σία 24 Μαρτίου 2022 από Aurumnus Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gogkroj Δημοσ. 25 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2022 αυτο δεν εχει να κανει με το τελωνείο. Λεει οτι οι τιμες θα ειναι με φπα στον καταλογο και δεν θα μπαίνει μετα πριν την ολοκλήρωση της παραγγελίας. Φπα ουτως ή άλλως πληρωναμε και πριν το προβλημα ειναι οτι τα δεματα που στελνουν εκτελωνιζονται στην Ελλάδα και όχι σε καποια ευρωπαϊκή άλλη χωρα οπως κανουν αλλα καταστηματα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
VonLoutsos Δημοσ. 25 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2022 On 09/03/2022 at 23:19, Witcher1st said: Οχι δεν εστειλα κατι. Εκτος και εαν ντραπηκαν να βαλουν παραπανω εξοδα για δεμα που εμεινε μισο χρονο στο τελωνειο! Βεβαια εμενα σε καλο μου βγηκε τελικα, παραγγελια 85 ευρω, μου κοστισε μολις 10! Αν δεις στην μία απόδειξη αναφέρει sender tax id (άρα ίσως είδαν οτι έχεις όντως πληρώσει ΦΠΑ) και στο άλλο όχι (οπότε δνε μπορούσαν να τσεκάρουν). Μια υπόθεση είναι βέβαια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
waveparticle Δημοσ. 25 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) Παίδες για αγορά από Banggood, από αποθήκη Κίνας, υπάρχει κάποιος τρόπος αποστολής που δεν περνάει τελωνείο? Και αν ναι, ποιος είναι αυτός? Στο προϊόν μου δίνει αυτές τις επιλογές: Επεξ/σία 25 Μαρτίου 2022 από waveparticle Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nnoutas Δημοσ. 25 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2022 5 ώρες πριν, waveparticle είπε Παίδες για αγορά από Banggood, από αποθήκη Κίνας, υπάρχει κάποιος τρόπος αποστολής που δεν περνάει τελωνείο? Και αν ναι, ποιος είναι αυτός? Στο προϊόν μου δίνει αυτές τις επιλογές: Και οι τρεις αποστολές είναι χωρίς τελωνείο. Επέλεξε καλύτερα banggood express γιατί συνήθως έρχονται με comet και αρκετά γρήγορα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nikcv Δημοσ. 27 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2022 Παιδιά κάποιες ερωτήσεις,1) για δέμα εντός ΕΕ με Registered express mail πάει απλά ΕΛΤΑ η courier ; 2) θα έχει tracking number? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nnoutas Δημοσ. 27 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, Nikcv είπε Παιδιά κάποιες ερωτήσεις,1) για δέμα εντός ΕΕ με Registered express mail πάει απλά ΕΛΤΑ η courier ; 2) θα έχει tracking number? 1) Ρώτα τον πωλητή 2) Ναι Επεξ/σία 27 Μαρτίου 2022 από Nnoutas Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nikcv Δημοσ. 27 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2022 2 ώρες πριν, Nnoutas είπε 1) Ρώτα τον πωλητή 2) Ναι Ευχαριστώ🙂 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Panagiotis 05 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2022 Έκανα παραγγελία από Banggood με Banggood express και μου έδωσαν ένα 8ψηφιο tracking number της flyt. Με αυτό κάνω tracking μέσα στην Κίνα. Για μετά θα μου στείλουν άλλο tracking; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nnoutas Δημοσ. 27 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2022 3 ώρες πριν, Panagiotis 05 είπε Έκανα παραγγελία από Banggood με Banggood express και μου έδωσαν ένα 8ψηφιο tracking number της flyt. Με αυτό κάνω tracking μέσα στην Κίνα. Για μετά θα μου στείλουν άλλο tracking; Όχι με το ίδιο το παρακολουθείς. Εγώ τα βλέπω όλα μέσω της εφαρμογής Parcelapp. Και εντός Κίνας και μετά. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα