soterman Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Όχι, δεν γίνεται παραλαβή και δεν μένει στο κοντινό υποκατάστημα. Γυρίζει μαζί με την αίτηση επανεξέτασης στο τελωνείο (να πιάσουν τόπο τα 12 ευρώ της αίτησης :p) Επεξ/σία 11 Φεβρουαρίου 2022 από soterman Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gogkroj Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2022 εχω την εντυπωση οτι τα δεματα απο iherb τα θεωρουν πλεον δεματα απο αμερικη μιας και το κουτι γραφει iherb και οχι δεματα Γερμανίας δλδ εντός ευρωπαϊκής ενωσης εξου και ολα τα περνανε απο τελωνειο. Αυτο το λέω γιατί αλλα δεματα που ερχονται τριγωνικα δεν αντιμετωπίζουν το ίδιο προβλημα. Στις 10/2/2022 στις 3:48 ΜΜ, hulkie είπε 9999/03/5288449 δεν ειναι το tracking number αυτο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geo1985geo Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Επιβεβαιωνω για i herb 91 ευρώ πακέτο ..το κοστολογησαν 80 στο κίτρινο αυτοκολλητο απ έξω αν και έστειλα το invoice μαζι με την υπευθυνη δήλωση και μου ήρθε τελωνείο 29,30 ευρώ , το πλήρωσα στα ΕΛΤ, γύρισα σπίτι και τους ζήτησα επιστροφή του ποσου που πλήρωσα, αμέσως μου είπαν οκ (επειδη είχα πληρώσει με χρεωστική της εθνικής θέλει 7-30 μέρες ) Μου ζήτησαν συγγνώμη για την ταλαιπωρία μπλα μπλα... Επεξ/σία 12 Φεβρουαρίου 2022 από geo1985geo Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
radiotv Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 12 ώρες πριν, geo1985geo είπε Επιβεβαιωνω για i herb 91 ευρώ πακέτο ..το κοστολογησαν 80 στο κίτρινο αυτοκολλητο απ έξω αν και έστειλα το invoice μαζι με την υπευθυνη δήλωση και μου ήρθε τελωνείο 29,30 ευρώ , το πλήρωσα στα ΕΛΤ, γύρισα σπίτι και τους ζήτησα επιστροφή του ποσου που πλήρωσα, αμέσως μου είπαν οκ (επειδη είχα πληρώσει με χρεωστική της εθνικής θέλει 7-30 μέρες ) Μου ζήτησαν συγγνώμη για την ταλαιπωρία μπλα μπλα... τα δέματα έρχονται από US και στο τελωνείο έχουν την αντίστοιχη αντιμετώπιση της τρίτης χώρας https://iherb.co/CeSyHXy Επεξ/σία 13 Φεβρουαρίου 2022 από radiotv Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ppmarkos Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Καλημέρα σε όλους. Μια βοήθεια θα χρειαστώ. Παραγγελία από eBay κι ενώ έλεγε ότι θα στείλει από Γερμανία η αποστολη έγινε από Βουλγαρία με Bulgarian post. Το tacking number είναι της μορφής UA….BG. Επειδή δεν έβγαζε καθόλου ενημέρωση στο site της bg post, έστειλα μήνυμα στον πωλητή ότι δεν εμφανίζει πληροφορίες. Εκείνος απάντησε ότι είναι η οικονομική μέθοδος αποστολης χωρίς έλεγχο. Μετα από 4-5 μέρες εμφανίστηκε στα ΕΛΤΑ αλλά έχει κολλήσει στο συγκεκριμένο σημείο… Η ερώτηση μου είναι, περιμενω αλλη ανανέωση στο tracking ή από εδώ και περα δεν έχω έλεγχο καθόλου και θα έρθει ξαφνικά για παραλαβή; Επεξ/σία 13 Φεβρουαρίου 2022 από ppmarkos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mparaxir Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2022 14 ώρες πριν, geo1985geo είπε Επιβεβαιωνω για i herb 91 ευρώ πακέτο ..το κοστολογησαν 80 στο κίτρινο αυτοκολλητο απ έξω αν και έστειλα το invoice μαζι με την υπευθυνη δήλωση και μου ήρθε τελωνείο 29,30 ευρώ , το πλήρωσα στα ΕΛΤ, γύρισα σπίτι και τους ζήτησα επιστροφή του ποσου που πλήρωσα, αμέσως μου είπαν οκ (επειδη είχα πληρώσει με χρεωστική της εθνικής θέλει 7-30 μέρες ) Μου ζήτησαν συγγνώμη για την ταλαιπωρία μπλα μπλα... Για δωσε πληροφοριες που πας στο iherb και το λες επειδη δεν ξερω καλα αγγλικα μπορεις περιπου τι να γράψω αμα θες και σε πμ πεσμου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nnoutas Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2022 2 ώρες πριν, ppmarkos είπε Καλημέρα σε όλους. Μια βοήθεια θα χρειαστώ. Παραγγελία από eBay κι ενώ έλεγε ότι θα στείλει από Γερμανία η αποστολη έγινε από Βουλγαρία με Bulgarian post. Το tacking number είναι της μορφής UA….BG. Επειδή δεν έβγαζε καθόλου ενημέρωση στο site της bg post, έστειλα μήνυμα στον πωλητή ότι δεν εμφανίζει πληροφορίες. Εκείνος απάντησε ότι είναι η οικονομική μέθοδος αποστολης χωρίς έλεγχο. Μετα από 4-5 μέρες εξαφανίστηκε στα ΕΛΤΑ αλλά έχει κολλήσει στο συγκεκριμένο σημείο… Η ερώτηση μου είναι, περιμενω αλλη ανανέωση στο tracking ή από εδώ και περα δεν έχω έλεγχο καθόλου και θα έρθει ξαφνικά για παραλαβή; Όχι αυτή είναι η τελευταία ενημέρωση. Θα το δεις κάποια μέρα στην πόρτα σου. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
μπαρμπαγιωργος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2022 Στις 8/2/2022 στις 7:20 ΜΜ, johnmadgr είπε ευτυχως, εμενα ξεκολλησε, μετα απο καταγγελια που εκανα, δεν ξερω αν επαιξε ρολο. 8/2/2022, 18:55 Κ.Δ. ΑΤΤΙΚΗΣ ΕΚΦΟΡΤΩΣΗ ΑΠΟ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΜΕΣΟ 8/2/2022, 17:08 Γ.Ε.Τ.Α. Αθήνας (Κ.Α.Τ.) ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ Γ.Ε.Τ.Α. Αθήνας (Κ.Α.Τ.) 8/2/2022, 16:48 Γ.Ε.Τ.Α. Αθήνας (Κ.Α.Τ.) ΕΞΟΔΟΣ ΑΠΟ ΤΕΛΩΝΕΙΟ 5/2/2022, 09:48 Γ.Ε.Τ.Α. Αθήνας (Κ.Α.Τ.) ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΕΚΤΕΛΩΝΙΣΜΟ 30/12/2021, 08:35 Γ.Ε.Τ.Α. Αθήνας (Κ.Α.Τ.) ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ 5/12/2021, 08:10 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) ΕΚΦΟΡΤΩΣΗ ΑΠΟ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΜΕΣΟ 20/11/2021, 17:14 ΧΙΛΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ 20/11/2021, 17:04 ΧΙΛΗ ΑΦΙΞΗ ΣΕ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ Tι εννοείς καταγγελία; Τι έκανες ακριβώς Μου έστειλε συγγενικό πρόσωπο από Αγγλία ένα αντικείμενο που είχα ξεχάσει εκεί. Πέραν ότι έκανε μήνες να έρθει, τα ΕΛΤΑ ζητάνε 5,...€ ΦΠΑ και 2.5€ τέλη Τι μπορώ να κάνω; Τα ΕΛΤΑ διαβάζω οτι όταν κάτι είναι από ιδιώτη με αξία έως 45€ δεν περνάει τελωνείο Μπορείς να πληρώσεις 12€ και να κάνεις αίτηση επαναξιολόγησης. Ξέρει κανείς πόσο καιρό παίρνει; Τι δικαιολογητικά μπορώ να καταθέσω; Αποζημίωση λόγω καθυστέρησης παράδοσης εφόσον έκαναν λάθος; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnmadgr Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2022 32 λεπτά πριν, μπαρμπαγιωργος είπε Tι εννοείς καταγγελία; Τι έκανες ακριβώς Μου έστειλε συγγενικό πρόσωπο από Αγγλία ένα αντικείμενο που είχα ξεχάσει εκεί. Πέραν ότι έκανε μήνες να έρθει, τα ΕΛΤΑ ζητάνε 5,...€ ΦΠΑ και 2.5€ τέλη Τι μπορώ να κάνω; Τα ΕΛΤΑ διαβάζω οτι όταν κάτι είναι από ιδιώτη με αξία έως 45€ δεν περνάει τελωνείο Μπορείς να πληρώσεις 12€ και να κάνεις αίτηση επαναξιολόγησης. Ξέρει κανείς πόσο καιρό παίρνει; Τι δικαιολογητικά μπορώ να καταθέσω; Αποζημίωση λόγω καθυστέρησης παράδοσης εφόσον έκαναν λάθος; δεν εκανα αιτηση επαναξιολογησης απλα ειχε κολλησει στο τελωνειο 1 μηνα https://www.gov.gr/ipiresies/polites-kai-kathemerinoteta/dieuthunse-katoikias-kai-epikoinonias/kataggelia-parapona-gia-takhudromikes-uperesies Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
μπαρμπαγιωργος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2022 3 λεπτά πριν, johnmadgr είπε δεν εκανα αιτηση επαναξιολογησης απλα ειχε κολλησει στο τελωνειο 1 μηνα https://www.gov.gr/ipiresies/polites-kai-kathemerinoteta/dieuthunse-katoikias-kai-epikoinonias/kataggelia-parapona-gia-takhudromikes-uperesies "Πριν απευθυνθείτε στην ΕΕΤΤ, βεβαιωθείτε ότι έχετε ήδη καταθέσει το ερώτημα, το αίτημα ή την καταγγελία σας στον πάροχο, ο οποίος οφείλει να σας απαντήσει μέσα σε 20 ημέρες ή σε 40 ημέρες, σε περίπτωση που ζητήσει επιπρόσθετα στοιχεία." Πώς να επικοινωνήσω με ΕΛΤΑ ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnmadgr Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2022 4 ώρες πριν, μπαρμπαγιωργος είπε "Πριν απευθυνθείτε στην ΕΕΤΤ, βεβαιωθείτε ότι έχετε ήδη καταθέσει το ερώτημα, το αίτημα ή την καταγγελία σας στον πάροχο, ο οποίος οφείλει να σας απαντήσει μέσα σε 20 ημέρες ή σε 40 ημέρες, σε περίπτωση που ζητήσει επιπρόσθετα στοιχεία." Πώς να επικοινωνήσω με ΕΛΤΑ ; για παραπονα [email protected] και τηλεφωνο 2120000800 από κινητό ή 8001182000 σταθερο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
μπαρμπαγιωργος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2022 12 ώρες πριν, johnmadgr είπε για παραπονα [email protected] και τηλεφωνο 2120000800 από κινητό ή 8001182000 σταθερο Δεν βγάζεις άκρη. Εκεί σου λενε πάρε στο ΓΕΤΑ που δεν σηκώνει τηλέφωνο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gogkroj Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2022 τα δεματα του iherb ερχονται μεσω Γερμανίας αλλα οι τελωνειακοι βλεπωντας τις ετικετες τα περνανε σαν να έρχονται απο Αμερική ετσι γιατι γουστάρουν . Επίσης τα δεματα γραφουν τον κωδικο που αντιστοιχει ότι εχει πληρωθεί φορος αλλα ουτε και αυτο τους κανει.Θελουν μαζική καταγγελία γιατι το κανουν αυθαίρετα 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mparaxir Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2022 Εγω παντος που εστηλα εμαιλ στα γετα για ποιο λογο με χρεωσατε εξτρα φπα ενω το iherb ανοικει στο συστημα ioss και ειναι προπληρωμενοι οι φόροι. τους ζητησα να μου εξηγησουν αμα λειπει κανενα παραστατικό ωστε να πω στο μαγαζί παιδιά βάλτε και αυτο. Με γραψανε στα @@ τους, μονο ξέρουν να ζητανε στηλτε προσωπική ευθηνη σε χαρτι για τα συμπληρωματα και οταν τους στέλνεις σου απαντάνε οκ θα αποδευμευτει το δεμα σας τωρα που το στηλατε. Οποτε απο εκει βλέπεται οπως εχω πει πολλες φορες ειναι μαφια εκεί οπως τα διπλώματα σκασε χρημα και θα το παρεις δεν σκας δεν πρόκειται Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gogkroj Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2022 και τα δεματα που ειναι χαμηλότερης αξιας των 22 ευρω, γιατι τα περνανε απο εκτελωνισμο? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα