Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αυτό σημαίνει ότι δεν το έχει πάει ακόμη η μεταφορική από την αποθήκη του πωλητή

Συνεννόηση με τον πωλητή,  ρώτησε τι συμβαίνει και ζήτα  refund

• Απαντ. 6,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Υπάρχει τρόπος να φέρω μπαταρίες από εξωτερικό; Θέλω να παραγγείλω για μια sjcam. Έκανα μια προσπάθεια από AliExpress και μετά από κάνα μήνα έφαγε άκυρο το πακέτο και γύρισε πίσω..

Δημοσ.
4 ώρες πριν, makfil είπε

Αυτό σημαίνει ότι δεν το έχει πάει ακόμη η μεταφορική από την αποθήκη του πωλητή

Συνεννόηση με τον πωλητή,  ρώτησε τι συμβαίνει και ζήτα  refund

Είπε "έρχεται το πακέτο σύντομα σε σένα". Σύμφωνα με τα λεγόμενά σου είναι απατεώνας.

Δημοσ.

Αυτό  που σου είπε είναι γενικόλογο, χωρίς να προσδιορίζει σε ποια κατάσταση βρίσκεται το δέμα.

Για να βεβαιωθείς περισσότερο, έλεγξε την κατάσταση σε περισσότερα  tracking sites (parcelsaapp, 17track, aftership κλπ)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, makfil είπε

Αυτό  που σου είπε είναι γενικόλογο, χωρίς να προσδιορίζει σε ποια κατάσταση βρίσκεται το δέμα.

Για να βεβαιωθείς περισσότερο, έλεγξε την κατάσταση σε περισσότερα  tracking sites (parcelsaapp, 17track, aftership κλπ)

Όλα νεκρά το δείχνουν. Το μόνο που δουλεύει είναι η κινέζικη (https://global.cainiao.com) και μόνο για pick-up, που το δείχνουν άλλα μόνο για την πρώτη μέρα.

Επεξ/σία από tobindax
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα.Απο banggood αν έχω επιλέξει insurance + tariff insurance και περάσει τελωνείο δικαιούμε όλο το ποσό πίσω ?

Το προιόν εν τέλη είναι και χτυπημένο και μιας και πρόκειται για ένα slider κάμερας είναι και άχρηστο,μπορώ στο ίδιο αίτημα να ζητήσω και τα χρήματα απο τα τέλη και επιστροφή/refund ή ότι γίνεται σε αυτές τις περιπτώσεις ? Ευχαριστώ.

Δεν με αφήνει να κάνω αίτημα για το οτιδήποτε μου πετάει μήνυμα Param Error :S τι είναι αυτό ?

Επεξ/σία από Chocobo
Δημοσ.

καλησπέρα 

θέλω να αγοράσω ένα προϊόν από Γερμανία και θέλω τιμολόγιο ...στο vat number βάζω απλά το αφμ η θέλει και το el μπροστά... 

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, corsair04 είπε

καλησπέρα 

θέλω να αγοράσω ένα προϊόν από Γερμανία και θέλω τιμολόγιο ...στο vat number βάζω απλά το αφμ η θέλει και το el μπροστά... 

Πρέπει πρώτα να συνεννοηθείς με το λογιστή σου, για να ανοίξεις τις ενδοκοινοτικές συναλλαγές και, φυσικά, .αυτό που θέλεις να αγοράσεις να  είναι μέσα στις επαγγελματικές σου δραστηριότητες, ώστε να δικαιολογείται σαν έξοδο.

Στη συνέχεια πρέπει να βρεις μαγαζί που να συνεργάζεται με αυτό το σύστημα

Δημοσ.
Μόλις τώρα, makfil είπε

Πρέπει πρώτα να συνεννοηθείς με το λογιστή σου, για να ανοίξεις τις ενδοκοινοτικές συναλλαγές και, φυσικά, .αυτό που θέλεις να αγοράσεις να  είναι μέσα στις επαγγελματικές σου δραστηριότητες, ώστε να δικαιολογείται σαν έξοδο.

Στη συνέχεια πρέπει να βρεις μαγαζί που να συνεργάζεται με αυτό το σύστημα

Η ενδοκοινοτικές είναι ενεργές....Το προϊόν  μπορώ να το καλύψω ένα laptop είναι  ...τώρα για το κατάστημα δεν το γνωρίζω πως μπορώ να το μάθω ....

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, corsair04 είπε

Η ενδοκοινοτικές είναι ενεργές....Το προϊόν  μπορώ να το καλύψω ένα laptop είναι  ...τώρα για το κατάστημα δεν το γνωρίζω πως μπορώ να το μάθω ....

Συνεννόηση πριν την αγορά

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα, ψάχνω για κινητό και βλέπω πως πολλά είναι μόνο σε HK αποθήκες και όχι σε CN. Αν βάλω στο  bangood με την μέθοδο priority direct mail από αποθήκη HK θα γλιτώσω το τελώνιο?

Επεξ/σία από GeorgeR1_700
Δημοσ.

Καλημέρα,περιμένω πακέτο από banggood με priority direct mail (postnl) το οποίο μου λένε ότι έχει φύγει από 9/10 όμως δείχνει κολλημένο σε <<The item is pre-advised>> χωρίς άλλη ενημέρωση,έχετε ανάλογη εμπειρία;

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, pier88 είπε

Καλημέρα,περιμένω πακέτο από banggood με priority direct mail (postnl) το οποίο μου λένε ότι έχει φύγει από 9/10 όμως δείχνει κολλημένο σε <<The item is pre-advised>> χωρίς άλλη ενημέρωση,έχετε ανάλογη εμπειρία;

Ναι, ένα δικό μου δέμα (Μάιος 2019), με την ίδια μέθοδο αποστολής, κόλλησε στην ίδια κατάσταση για 2 μήνες περίπου  και μέσω του Paypal πήρα τα λεφτά μου πίσω.

Μακάρι να μην πέσει στο ίδιο λούκι και το δικό σου.

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, makfil είπε

Ναι, ένα δικό μου δέμα (Μάιος 2019), με την ίδια μέθοδο αποστολής, κόλλησε στην ίδια κατάσταση για 2 μήνες περίπου  και μέσω του Paypal πήρα τα λεφτά μου πίσω.

Μακάρι να μην πέσει στο ίδιο λούκι και το δικό σου.

Μάλλον την πάτησα!Τhanks.

Δημοσ.
41 λεπτά πριν, pier88 είπε

Μάλλον την πάτησα!Τhanks.

Μην απογοητεύεσαι τόσο εύκολα. Μπορεί να προχωρήσει.

Στο site του BG τι λέει στην παραγγελία σου?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...