ghostrider Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2022 15 λεπτά πριν, Nnoutas είπε Το κόστος δεν το γνωρίζω αλλά εντός ΕΕ δεν έχει, ούτε και πότε είχε, χρεώσεις τελωνείου. Αν το καταστημα χρεωσει ΦΠΑ 24% λογικα δεν θα εχει χρεωση. Αν ομως χρεωσει 19% δεν ειναι απιθανο να περασει τελωνειο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nakos4 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2022 Στις 7/1/2022 στις 1:03 ΜΜ, draculias είπε Καλησπέρα, PostNL και Bpost πονεμένη ιστορία από τις δικές μου εμπειρίες... Δεν το χάνεις, θα παραλάβεις αλλά απλά θα περιμένεις μέχρι που ξαφνικά σου χτυπάνε το κουδούνι για παράδοση (!). Στις περισσότερες των δικών μου περιπτώσεων ούτε από tracking app έβλεπα ακριβή στοιχεία. Δεν έχω χάσει όμως πακέτο ποτέ. Υπάρχουν πάντα και εξαιρέσεις, έχω παραγγελία με standard delivery με Bpost, το οποίο μετά από 2 (!) ημέρες (αντί για το παραδοσιακό 1 με 2 μήνες) βρίσκεται ξαφνικά Αθήνα, άντε βγάλε άκρη... όπως είπα εξαίρεση. Στην επιλογή χωρίς tracking που σου ξανάκανε αποστολή, μην εκπλαγείς καθόλου όταν θα φτάσει γρήγορα στον προορισμό του (σου) Τελικα ειχες απολυτο δικιο, εφτασε πρωτα το reship χωρις tracking (χθες) και αυτο με το tracking ακομα Ολλανδια. Πολυ μυστηριες οι μεταφορικες τελικα.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karagiannisG Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Εχει παγωσει εκει 2 μερες, και το προτελευταιο μηνυμα μου δημιουργησε αγχος. Πως τα βλεπεται τα πραγματα; Επεξ/σία 12 Ιανουαρίου 2022 από karagiannisG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nikospapas123 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2022 Καλησπέρα παιδιά εχω παραγγείλει μια θήκη από Αμερική και μου δείχνει και εμένα ΕΛΛΙΠΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΠΟ ΑΠΟΣΤΟΛΕΑ - ΤΑ ΕΛΤΑ ΘΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΝ ΣΕ ΧΕΙΡΩΝΑΚΤΙΚΗ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗ αλλά αυτό το δείχνει από τις 29/12/2021 και ανησυχώ λιγάκι γιατί εχει αρκετό καιρό να ενημερωθεί η κατάσταση . Από την μια αναρωτιέμαι αν μήπως εχει φτάσει το δέμα στο ταχυδρομείο της περιοχής μου και δεν έχουν ενημερώσει την κατάστημα ακόμη . Δεν ξέρω αλλά νιώθω απελπισμένος μήπως ξέρεις κάποιος να μου απαντήσει ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
radiotv Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2022 18 λεπτά πριν, Nikospapas123 είπε Καλησπέρα παιδιά εχω παραγγείλει μια θήκη από Αμερική και μου δείχνει και εμένα ΕΛΛΙΠΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΠΟ ΑΠΟΣΤΟΛΕΑ - ΤΑ ΕΛΤΑ ΘΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΝ ΣΕ ΧΕΙΡΩΝΑΚΤΙΚΗ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗ αλλά αυτό το δείχνει από τις 29/12/2021 και ανησυχώ λιγάκι γιατί εχει αρκετό καιρό να ενημερωθεί η κατάσταση . Από την μια αναρωτιέμαι αν μήπως εχει φτάσει το δέμα στο ταχυδρομείο της περιοχής μου και δεν έχουν ενημερώσει την κατάστημα ακόμη . Δεν ξέρω αλλά νιώθω απελπισμένος μήπως ξέρεις κάποιος να μου απαντήσει ; έχουν απαντηθεί αντίστοιχα προβλήματα δες λίγο παραπάνω 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mindreader Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2022 Γουσταρω shein (δυστυχως μονο γυναικεια ρουχα), με - καμια πληρωμη φπα (δεν εμφανισε ουτε στο checkout) - ουτε ioss - ουτε τελωνειο - ουτε πληρωμη φπα στην Ελλαδα - σε 10 μερες απο Κινα, στο σπιτι σου! Ετσι, να δινουν πονο, κοντρα στο συστημα! Κριμα που δεν εχουμε κατι αντιστοιχο και για αντρικα ρουχα! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ardi21 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα. Έκανα μια παραγγελία από Bangood express και μου έδωσαν tracking number που ξεκινά με LD και τελειώνει σε BE. Από που είναι; Επεξ/σία 13 Ιανουαρίου 2022 από ardi21 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ntemek Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2022 Στις 15/12/2021 στις 1:51 ΜΜ, ioanniskar είπε Ξέρει κανείς τι ακριβώς γίνεται με comet hellas και speedex; Έχω δέματα που έχει δώσει εδώ και 10 μέρες η comet στην speedex και δεν τα εμφανίζει καν στο tracking της speedex. Τώρα μίλησα με comet και μου είπαν πως γνωρίζουν το πρόβλημα και έχουν ζητήσει από τη speedex να τους τα επιστρέψει και να τα δώσουν σε άλλον συνεργάτη. Σας έχει συμβεί; Με ποιον θα τα στείλει και τι καθυστέρηση θα έχουν; Ακόμα και σήμερα το ίδιο πρόβλημα! ένα χρόνο μετά! Έδωσε η Comet σε easymail, αυτοί σε speedex και τώρα ψάχνουμε το δέμα! Δηλάδη ήμαρτον! Δεν είναι εύκολη δουλειά, αλλά απλή και δεν μπορούν 3 εταιρίες αν την κάνουν σωστά! Βαρέθηκα αυτά τα Courier!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vasilica89 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2022 Εμένα πάντως από 7 του μήνα έφυγε δέμα από infoquest Ρέντης,ακόμα και σήμερα δεν έχω παραλάβει, επίσης αναμονή σε τηλεφωνική γραμμή μπορεί και 30' χωρίς να μπορέσω να κάνω κάτι,από ΚΔ τους Πέτρου Ράλλη το έχουν στείλει προς Σουρμελή ACS και δεν έφτασε 😭😭😭😭 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Composer Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2022 2 μήνες και ακόμα περιμένω. Τόσο πολύ αργούν βρε παιδιά αυτή την εποχή; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikosgiann78 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2022 5 ώρες πριν, ardi21 είπε Καλησπέρα. Έκανα μια παραγγελία από Bangood express και μου έδωσαν tracking number που ξεκινά με LD και τελειώνει σε BE. Από που είναι; Από Belgium Post (Bpost) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ardi21 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2022 2 ώρες πριν, nikosgiann78 είπε Από Belgium Post (Bpost) Ξερεις αν ειναι bpost international η απλο? Γιατι στο απλο ζηταει και postal code σε μια εφαρμογη που εχω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikosgiann78 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2022 32 λεπτά πριν, ardi21 είπε Ξερεις αν ειναι bpost international η απλο? Γιατι στο απλο ζηταει και postal code σε μια εφαρμογη που εχω. Όχι. Αλλά λογικά έτσι πως το θέτεις πρέπει να είναι international Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bloubloum Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2022 23 ώρες πριν, mindreader είπε Γουσταρω shein (δυστυχως μονο γυναικεια ρουχα), με - καμια πληρωμη φπα (δεν εμφανισε ουτε στο checkout) - ουτε ioss - ουτε τελωνειο - ουτε πληρωμη φπα στην Ελλαδα - σε 10 μερες απο Κινα, στο σπιτι σου! Ετσι, να δινουν πονο, κοντρα στο συστημα! Κριμα που δεν εχουμε κατι αντιστοιχο και για αντρικα ρουχα! Μα έχει αντρικά το shein .... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zorikokoufeto Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2022 Καλή σας ημέρα παιδιά! Ήθελα να ρωτήσω κάτι και εάν μπορέσει να απαντήσει κάποιος,θα το εκτιμούσα ιδιαιτέρως. Δυστυχώς μου εμφάνισε και εμένα αντίστοιχο μήνυμα που λέει "ΕΛΛΙΠΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΠΟ ΑΠΟΣΤΟΛΕΑ - ΤΑ ΕΛΤΑ ΘΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΝ ΣΕ ΧΕΙΡΩΝΑΚΤΙΚΗ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗ" Υπάρχει περίπτωση να ευθύνεται που δεν αναγράφεται το τηλέφωνο μου?(Δεν μου ζητήθηκε απο τον αποστολέα) Τα υπόλοιπα στοιχεία αναγράφονται κανονικά. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων! cheers Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα