paulks Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2019 παιδια αυτο το track number CP958...7061DE απο gearbeast που μου εστειλαν με μεθοδο eu priority line παμε για τελωνειο???γιατι συνηθως μου εστελναν ολλανδικο ταχυδρομειο track number....αυτο το track που ανηκει??ανηκει γερμανια??η dhl γερμανιας CP958...7061DE NOT FOUND μετα γραφει διπλα Germany DHL PACKET και μετα netherlands post international mail οποτε τι γινεται παει πρωτα γερμανια με dhl και μετα ολλανδια και μετα ελλαδα και ηπια την πορτοκαλαδα μου (τελωνειο)?? οποιος ξερει ας απαντησει
makfil Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2019 Απάντησα στο άλλο νήμα που έβαλες την ίδια ερώτηση
Chocobo Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2019 Στις 8/10/2019 στις 9:19 ΜΜ, stavag είπε το banggood έχει γίνει παντελώς αναξιόπιστο και σε εμενα εχει κολλήσει δεμα με κινητο απο 28/8 στο nlpost και δεν συζητάνε καν για επιστροφή χρημάτων πλεον ουτε καρφίτσα δεν παίρνω απο αυτους Εμενα δειχνει να μην εχει update απο τις 2 του μηνα.Εστειλα βεβαια και μου απαντησαν πως σε αυτους δειχνει πως εχει προχωρησει και πως βρισκεται καπου Ιταλια.Παντως εμενα στην σελιδα τους παραμενει στο ιδιο σημειο το tracking (καπου στην Κινα) τεσπα αν ειναι οντως Ιταλια λογικα απο βδομαδα θα μπει Ελλαδα και λογικα θα μπορω να το δω μεσω ελτα.
makfil Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2019 1 ώρα πριν, Chocobo είπε Εμενα δειχνει να μην εχει update απο τις 2 του μηνα.Εστειλα βεβαια και μου απαντησαν πως σε αυτους δειχνει πως εχει προχωρησει και πως βρισκεται καπου Ιταλια.Παντως εμενα στην σελιδα τους παραμενει στο ιδιο σημειο το tracking (καπου στην Κινα) τεσπα αν ειναι οντως Ιταλια λογικα απο βδομαδα θα μπει Ελλαδα και λογικα θα μπορω να το δω μεσω ελτα. Με ποια μέθοδο αποστολής ταξιδεύει;
Chocobo Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2019 8 λεπτά πριν, makfil είπε Με ποια μέθοδο αποστολής ταξιδεύει; air parcel register αν και θυμαμαι priority direct mail ειχα διαλεξει.Νομιζω πως το tracking μεσω της σελιδας τους σταματαει να "βλεπει" το δεμα οταν φυγει εκτος συνορων Κινας.Το link που μου εδωσαν στο mail , αυτο το 17track site , δειχνει την πορια κανονικα.Ολα κομπλε.
makfil Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, soiramk είπε Γνωρίζετε τι ακριβώς σημαίνει αυτό; Έφυγε από την Κίνα και πάει στο ταχυδρομείο της χώρας προορισμού Επεξ/σία 15 Οκτωβρίου 2019 από makfil
soiramk Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 2 λεπτά πριν, makfil είπε Έφυγε από την Κίνα και πάει στο ταχυδρομείο της χώρας προορισμού Καμία σχέση με Τουρκία δλδ, έτσι; Και τώρα περιμένω να αρχίσει να εμφανίζει πληροφορίες ο νέος αριθμός; Από eBay είναι κάτι πολύ φθηνό (€2,50).
makfil Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 Με τα τουρκικό ταχυδρομείο φαίνεται ότι ταξιδεύει και ΄πάει στο ταχυδρομείο της χώρας προορισμού, δηλαδή στην Ελλάδα. Τα ΕΛΤΑ δεν έχουν πρακτορείο στην Κίνα. 1
soiramk Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 59 λεπτά πριν, makfil είπε Με τα τουρκικό ταχυδρομείο φαίνεται ότι ταξιδεύει και ΄πάει στο ταχυδρομείο της χώρας προορισμού, δηλαδή στην Ελλάδα. Τα ΕΛΤΑ δεν έχουν πρακτορείο στην Κίνα. Με ποιον από τα δύο tracking number να συνεχίσω να το παρακολουθώ;
makfil Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 1 ώρα πριν, soiramk είπε Με ποιον από τα δύο tracking number να συνεχίσω να το παρακολουθώ; Με όποιον σου δείχνει επόμενα βήματα 1
Dantε Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2019 Τα ελτα χασανε δεμα που εστελνα για επιστροφη στο αμαζον. Ειμαι αισιοδοξος και εχω στειλει τα στοιχεια για να το ψαξουν. Σε περιπτωση που δε βρεθει τι κινησεις κανω? Ειναι μεγαλης αξιας.
Hapatingo Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2019 Amazon και Ελλάδα. https://www.naftemporiki.gr/finance/story/1524624/sto-rantar-tis-topothetei-i-amazon-tin-ellada
tobindax Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Έχει κανείς εμπειρία με πακέτα που έχουν κολλήσει στο "Packed for picking-up."; Είναι από κίνα, δεν είναι registered και δεν έχουν κανένα βήμα πέρα από το "Packed for picking-up." στο tracking (άρα δεν είναι περίπτωση ότι δεν γίνεται tracking αφού φύγουν από κίνα, καθόλου δε γίνεται tracking, αλλά υπάρχει ο αριθμός(ως working), για βδομάδες). Επειδή δε το έχω δει σε άλλα πακέτα, υποψιάζομαι ότι δε θα έρθουν ποτέ οπότε να πάω για σκληρό dispute αν και ένας από τους 2 seller που συνέβη επιμένει ότι έχει φύγει κανονικά (και δε μπορώ να ξέρω αν είναι σίγουρα απατεώνας διότι όντως έχει χιλιάδες πελάτες). Επεξ/σία 18 Οκτωβρίου 2019 από tobindax
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα