bromiaris Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2019 Στις 8/9/2019 στις 2:37 ΜΜ, makfil είπε 1. Όχι δεν θα έχεις πρόβλημα. 2. Όχι, θα στείλεις δική σου ταυτότητα ή άλλο σχετικό. 3. Σ' αυτές τις αξίες, σε αγορές από τρίτες χώρες, πληρώνουμε πάντα στο νόμισμα του πωλητή, γιατί η ισοτιμία της Αμαζόνας είναι χειρότερη, από τις ισοτιμίες των οργανισμών που εκδίδουν τις κάρτες. Σημειώνω, βέβαια, ότι η Πειραιώς άλλαξε την πολιτική της στο θέμα αυτό και χρεώνει, από 1/9, τη δική της ισοτιμία στις αγορές σε συνάλλαγμα, πρέπει να συνυπολογίσεις και την προμήθεια (2%) που χρεώνει η Πειραιώς στις αγορές με χρεωστική, για να συγκρίνεις τις δύο επιλογές που έχεις και να επιλέξεις την οικονομικότερη. 4. Αυτό που δεν γράφεις είναι αν αν, στη δοκιμαστική παραγγελία που προχώρησες, έβαλες τη διεύθυνση του συγγενή σου ή τη δική σου. Η Αμαζόνα υπόλόγισε έξοδα εκτελωνισμού 18% στην αξία CIF του αντικειμένου, ενώ ο ΦΠΑ του Ισραήλ είναι 17%. Τα έξοδα εκτελωνισμού που υπολογίζει για τον προορισμό του δέματος είναι τελικά και ο παραλήπτης δεν πληρώνει κάτι παραπάνω. Καλησπέρα Μια ακόμη ερώτηση Στο συγγενή μου στο Ισραήλ, θέλει η μάνα να στείλουμε ένα δώρο στην κόρη του… Βρήκα αυτό το από το Αμερικανικό Amazon ένα κουκλάκι που αρέσει στην μικρή… Αλλά αυτή την φορά βλέπω ότι δεν προσθέτει «εκτελωνιστικά» ενώ εξακολουθεί να ζητά κάποιο ID για το τελωνείο… Οπότε το Τελικό ποσό θα είναι τα χρήματα από το δώρο + το κόστος αποστολής μόνο? Δηλαδή 42,9 ευρώ? Αν μια στο εκατομμύριο κολλήσει στο Τελωνείο και χρεώσουν δασμούς και φόρους, πρέπει ο συγγενής μου να τα πληρώσει και μετά εγώ να ζητήσω πίσω τα χρήματα από το Amazon? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zerg13 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2019 Μεταχειρισμενα ηχεια απο amazon.de λετε να ειναι καλη ιδεα; Ισως να ειναι επισκευασμενα. Ειναι σε καλη τιμη. Εχω επιστροφη σε 30 μερες σωστα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasalex2 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2019 Παρακαλώ τα φώτα σας για αγορά από γερμανικό ebay. Έχω δεκάδες αγορές πληρώνοντας πάντα μέσω Paypal, όμως αυτή τη φορά ο πωλητής δέχεται μόνο bank transfer. Επειδή το ποσό δεν είναι μεγάλο λέω να το ρισκάρω, μιας και ο πωλητής έχει περίπου 500 θετικές αξιολογήσεις και 0 αρνητικές. Η ερώτηση μου είναι η εξής: πως γίνεται η πληρωμή? Μέχρι τώρα επέλεγα ως μέθοδο το Paypal κι όλα απλά. Τώρα μόλις πατήσω το pay now τι θα συμβεί? Θα πρέπει να στείλω κάποιο έμβασμα στον πωλητή? Και με ποια στοιχεία? Εμφανίζονται ή θα πρέπει να μου τα στείλει? Κι άντε και τα έκανα αυτά, πως θα φαίνεται μετά ότι πληρώθηκε ο πωλητής? Για όποιον έχει κάνει τη σχετική διαδικασία και γνωρίζει ακριβώς, θα ήμουν υπόχρεος να με πληροφορήσει. Ευχαριστώ πολύ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spartak1 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2019 31 λεπτά πριν, vasalex2 είπε Παρακαλώ τα φώτα σας για αγορά από γερμανικό ebay. Έχω δεκάδες αγορές πληρώνοντας πάντα μέσω Paypal, όμως αυτή τη φορά ο πωλητής δέχεται μόνο bank transfer. Επειδή το ποσό δεν είναι μεγάλο λέω να το ρισκάρω, μιας και ο πωλητής έχει περίπου 500 θετικές αξιολογήσεις και 0 αρνητικές. Η ερώτηση μου είναι η εξής: πως γίνεται η πληρωμή? Μέχρι τώρα επέλεγα ως μέθοδο το Paypal κι όλα απλά. Τώρα μόλις πατήσω το pay now τι θα συμβεί? Θα πρέπει να στείλω κάποιο έμβασμα στον πωλητή? Και με ποια στοιχεία? Εμφανίζονται ή θα πρέπει να μου τα στείλει? Κι άντε και τα έκανα αυτά, πως θα φαίνεται μετά ότι πληρώθηκε ο πωλητής? Για όποιον έχει κάνει τη σχετική διαδικασία και γνωρίζει ακριβώς, θα ήμουν υπόχρεος να με πληροφορήσει. Ευχαριστώ πολύ. Θα σου δωσει στοιχεια τραπεζικού λογαριασμού του, για να του κάνεις έμβασμα με το ποσό της αγοράς+ταχυδρομικά. Αν ο πωλητής είναι αξιόπιστος θα σου στείλει το προιόν μόλις λάβει τα χρήματα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tornado Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2019 24 λεπτά πριν, spartak1 είπε Θα σου δωσει στοιχεια τραπεζικού λογαριασμού του, για να του κάνεις έμβασμα με το ποσό της αγοράς+ταχυδρομικά. Αν ο πωλητής είναι αξιόπιστος θα σου στείλει το προιόν μόλις λάβει τα χρήματα Εγώ πάντως δεν θα το έκανα ούτε για μανταλάκια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasalex2 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2019 34 λεπτά πριν, spartak1 είπε Θα σου δωσει στοιχεια τραπεζικού λογαριασμού του, για να του κάνεις έμβασμα με το ποσό της αγοράς+ταχυδρομικά. Αν ο πωλητής είναι αξιόπιστος θα σου στείλει το προιόν μόλις λάβει τα χρήματα Ευχαριστώ για την απάντηση. Όμως πως φαίνεται στο ebay ότι έχω πληρώσει και δεν έχω unpaid invoices? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2019 3 ώρες πριν, spartak1 είπε Θα σου δωσει στοιχεια τραπεζικού λογαριασμού του, για να του κάνεις έμβασμα με το ποσό της αγοράς+ταχυδρομικά. Αν ο πωλητής είναι αξιόπιστος θα σου στείλει το προιόν μόλις λάβει τα χρήματα Απο περιέργεια, Γερμανός είναι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasalex2 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2019 29 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε Απο περιέργεια, Γερμανός είναι; Γερμανός είναι, ναι. Κι απ' ότι βλέπω ψάχνοντας στο Google η πληρωμή με αυτόν τον τρόπο είναι κάτι πολύ συνηθισμένο στο γερμανικό eBay. Απλά για μένα είναι η πρώτη φορά, αλλά το δέλεαρ μεγάλο. Ίσως το δοκιμάσω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2019 5 λεπτά πριν, vasalex2 είπε Γερμανός είναι, ναι. Κι απ' ότι βλέπω ψάχνοντας στο Google η πληρωμή με αυτόν τον τρόπο είναι κάτι πολύ συνηθισμένο στο γερμανικό eBay. Απλά για μένα είναι η πρώτη φορά, αλλά το δέλεαρ μεγάλο. Ίσως το δοκιμάσω... Ετσι ειναι. Οσο αφορα την ασφάλεια καλύπτεσαι απο το εβαυ, εχω κάνει αρκετές καταθέσεις, ειδικά σε ανταλλακτικα, όταν αναβάθμισα το Golfακι μου, σχεδόν ολοι οι Γερμανοί είχαν κατάθεση σε τράπεζα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
merchenary Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2019 Παιδιά τι να επιλέξω για αποφυγή τελωνείου απο banggood? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexislarissa Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2019 Καλησπέρα σε όλους.. έχω ένα δέμα και είναι κολλημένο από 12-9 στο εξής: 12/9/2019, 15:30:49 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) ΕΚΦΟΡΤΩΣΗ ΤΑΧ/ΚΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ - ΑΝΑΜΟΝΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ ΣΤΟ ΤΕΛΩΝΕΙΟ 11/9/2019, 03:10:00 ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ Ξέρω είναι κάτι το φυσιολογικό 12-15 μέρες..αλλά δεν νομίζετε ότι κάτι συμβαίνει; Ευχαριστώ για όποια απάντηση.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kosutasu22 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2019 Εχει κανεις εμπειρια με δεματακια απο Ουκρανια? Εχω παραγγειλει κατι απο εβαυ και εχει αποσταλλει εδω και μια βδομαδα. Το τρακιν ειναι της μορφης RB***UA και δε δινει αποτελεσματα πουθενα. Ειναι βεβαια μεγαλη χωρα και μπορει να αργει πολυ να φτασει μεχρι το κεντρο διεθνων αποστολων αλλα οποιος εχει καποια σχετικη εμπειρια, ας μου πει για να εχω μια εκτιμηση του χρονου παραδοσης. Ευχαριστω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bromiaris Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2019 18 ώρες πριν, alexislarissa είπε Καλησπέρα σε όλους.. έχω ένα δέμα και είναι κολλημένο από 12-9 στο εξής: 12/9/2019, 15:30:49 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) ΕΚΦΟΡΤΩΣΗ ΤΑΧ/ΚΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ - ΑΝΑΜΟΝΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ ΣΤΟ ΤΕΛΩΝΕΙΟ 11/9/2019, 03:10:00 ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ Ξέρω είναι κάτι το φυσιολογικό 12-15 μέρες..αλλά δεν νομίζετε ότι κάτι συμβαίνει; Ευχαριστώ για όποια απάντηση.. Μία από τα ίδια.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bromiaris Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2019 Στις 29/9/2019 στις 5:28 ΜΜ, alexislarissa είπε Καλησπέρα σε όλους.. έχω ένα δέμα και είναι κολλημένο από 12-9 στο εξής: 12/9/2019, 15:30:49 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) ΕΚΦΟΡΤΩΣΗ ΤΑΧ/ΚΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ - ΑΝΑΜΟΝΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ ΣΤΟ ΤΕΛΩΝΕΙΟ 11/9/2019, 03:10:00 ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ Ξέρω είναι κάτι το φυσιολογικό 12-15 μέρες..αλλά δεν νομίζετε ότι κάτι συμβαίνει; Ευχαριστώ για όποια απάντηση.. Ξεκόλλησε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LEFteriz Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2019 Καλημέρα. Πήρα ενα powerbank xiaomi απο bangood στα 27 ευρω τελική τιμη. Στην παραγγελία είχα επιλέξει standard mail register αλλά και tariff insurance εξτρά. Το δέμα μπήκε τελωνείο και απαιτήθηκε αποδειξη paypal. τους την έστειλα , και βλέπω το δέμα αύριο-μεθαύριο θα το έχω. Τώρα λόγω του tariff insurance και της απόδειξης απο τα ΕΛΤΑ, μπορω να απαιτήσω τα χρήματα του τελωνείου πίσω ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα