Alexthekiller1993 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2021 6 λεπτά πριν, MariaT2 είπε Καλησπέρα ! Γνωρίζει κανείς αν τα πακέτα από mango outlet περνάνε τελωνείο ; Οχι ερχονται απο Ισπανια ή κατευθειαν απο Ελλαδα οποτε δεν περνανε τελωνειο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
corsair04 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, MariaT2 είπε Καλησπέρα ! Γνωρίζει κανείς αν τα πακέτα από mango outlet περνάνε τελωνείο ; Όχι, δεν περνούν τελωνείο αλλά είσαι σε λάθος ενότητα...καλύτερα τέτοιες ερωτήσεις στην ενότητα ίντερνετ Αγορές από το εξωτερικό Επεξ/σία 25 Νοεμβρίου 2021 από corsair04 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nickfoxjr Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2021 Προσοχή. Το mango δεν δέχεται επιστροφές στα καταστήματα. Πρεπει να πληρώσεις το κόστος επιστροφής εάν κάτι δεν σου αρέσει ή δεν σου κάνει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thephotoshoped Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2021 11 λεπτά πριν, Nickfoxjr είπε Προσοχή. Το mango δεν δέχεται επιστροφές στα καταστήματα. Πρεπει να πληρώσεις το κόστος επιστροφής εάν κάτι δεν σου αρέσει ή δεν σου κάνει. Ή να πληρώσεις με PayPal και να πάρεις πίσω τα κόστη αποστολής. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HERTHAN Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2021 9 ώρες πριν, 1nsom-n1k είπε Ποια τράπεζα έχεις; Πειραιως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eselor Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2021 2 ώρες πριν, thephotoshoped είπε Ή να πληρώσεις με PayPal και να πάρεις πίσω τα κόστη αποστολής. Αυτό γίνεται όντως; Έτσι απλά σε καλύπτει η PayPal για απλή επιστροφή ρούχου; 😦 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MariaT2 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2021 3 ώρες πριν, vixos είπε Όχι δεν περνάνε! Σε ευχαριστώ πολύ ! 3 ώρες πριν, thephotoshoped είπε Ή να πληρώσεις με PayPal και να πάρεις πίσω τα κόστη αποστολής. Καλησπέρα! Το γνωρίζω . Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου! 3 ώρες πριν, corsair04 είπε Όχι, δεν περνούν τελωνείο αλλά είσαι σε λάθος ενότητα...καλύτερα τέτοιες ερωτήσεις στην ενότητα ίντερνετ Αγορές από το εξωτερικό Σε ευχαριστώ και με συγχωρείτε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
1nsom-n1k Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, HERTHAN είπε Πειραιως. Πειραιώς έχω κι εγώ, πάει καιρός που άρχισε να μου βγάζει τη φόρμα που λες και να ζητάει κωδικούς και extra pin στη συναλλαγή (και γενικά δεν δούλευε σωστά από τα Windows xp που έχω εγώ, η ακύρωση όμως γινόταν επιτόπου όχι μετά από μέρες) αλλά αφού βάλω ότι ζητάει δεν είδα κάποιο πρόβλημα μετά. Μήπως έχεις κάποιο χαμηλό όριο αγορών στην κάρτα και ξεπερνά το ημερήσιο όριο και γι αυτό σου ακυρώνεται, το έλεγξες; Τα στοιχεία σου στην τράπεζα είναι επικαιροποιημένα; Μιλάμε για πιστωτική ή χρεωστική; Επεξ/σία 25 Νοεμβρίου 2021 από 1nsom-n1k Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HERTHAN Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2021 29 λεπτά πριν, 1nsom-n1k είπε Πειραιώς έχω κι εγώ, πάει καιρός που άρχισε να μου βγάζει τη φόρμα που λες και να ζητάει κωδικούς και extra pin στη συναλλαγή (και γενικά δεν δούλευε σωστά από τα Windows xp που έχω εγώ, η ακύρωση όμως γινόταν επιτόπου όχι μετά από μέρες) αλλά αφού βάλω ότι ζητάει δεν είδα κάποιο πρόβλημα μετά. Μήπως έχεις κάποιο χαμηλό όριο αγορών στην κάρτα και ξεπερνά το ημερήσιο όριο και γι αυτό σου ακυρώνεται, το έλεγξες; Τα στοιχεία σου στην τράπεζα είναι επικαιροποιημένα; Μιλάμε για πιστωτική ή χρεωστική; Χρεωστικη ειναι κι οπως ανεφερα με την τραπεζα ειναι ολα οκ δεν εχω κανενα προβλημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
1nsom-n1k Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2021 Αν το όριο αγορών είναι οκ, τότε δεν έχω ιδέα τι μπορεί να φταίει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mr.angelos Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2021 Η τιμη πρεπει να ειναι κατω απο το οριο αλλα εχει κολλησει και παλι στο τελωνιο, ξερει κανεις αν παιζει να το παραλαβω μεσα στον μηνα ή αρχες επομενου; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
radiotv Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2021 3 ώρες πριν, mr.angelos είπε Η τιμη πρεπει να ειναι κατω απο το οριο αλλα εχει κολλησει και παλι στο τελωνιο, ξερει κανεις αν παιζει να το παραλαβω μεσα στον μηνα ή αρχες επομενου; έχει παρατηρηθεί τελευταία αναμονή στο τελωνείο έως και δύο μήνες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnnycer Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2021 Καλησπέρα παιδιά, ερώτηση: Απο Amazon.de για αντικείμενο κόστους 100-150 ευρώ το Standard Shipping (3-5 ημέρες που λέει) ξερουμε με τι έρχεται; DHL; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mr.angelos Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2021 46 λεπτά πριν, radiotv είπε έχει παρατηρηθεί τελευταία αναμονή στο τελωνείο έως και δύο μήνες Φανταζομαι δεν μπορει να γινει κατι, σωστα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evoracing Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2021 Καλησπέρα, Έχει αγοράσει κανείς από το David Outwear? Από ότι μου είπαν έρχεται από Hong Kong, πόσο τελωνείο παίζει να πληρώσω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα