vasilispas Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, therock είπε Κατσε ποια ΕΛΤΑ με Κουριερ δε θα ρθει? Κεντρο Διανομης πως βρισκω. Ειμαι και σε μησι και θελει συν μια μερα απο Αθηνα Σορρυ φιλε...ups εχεις...μιλα με ups με το που πατησει ελλαδα να προωθηθει αμεσως τοτε...δν ερχεται απο 3η χωρα;εαν ειναι απο ΕΕ δν περνας τελωνειο..παρασκευη δν πιστευω θα ερθει...σαββατο παλι χλωμο εαν εισαι νησι..η Ups ξερει Ακριβως ποτε θα ερθει στα χερια σου...μιλα μαζι τους Επεξ/σία 22 Σεπτεμβρίου 2021 από vasilispas Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
therock Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2021 Ναι μιλησα πριν λιγο. Μου επιβεβαιωσαν πως ερχεται οδικως και θελει 3 μερες απο Ιταλια. Μαρεσει που δυο με τρεις εργασιμες ηταν το συνολο. Το νωριτερο οπως το βλεπουν ειναι Δευτερα να βρισκεται στα Κεντρικα κωροπι και απο κει να το χω Τριτη με Κουριερ. Αλλα Παρασκευη ναι δε βλεπω να παιζει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasilispas Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2021 Aπο 17/8 δεμα που μπηκε αερολιμενα σημερα Επιτελους μπηκε Γετα κ εκανε αφιξη στη χωρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tulipbaek Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, vasilispas είπε Aπο 17/8 δεμα που μπηκε αερολιμενα σημερα Επιτελους μπηκε Γετα κ εκανε αφιξη στη χωρα Τυχερούλη! Εγώ περιμένω ακόμα να ξεκουνηθούν κάποια που μπήκαν αερολιμένα 3/8! Κι ένα που έφτασε ιούλιο κι ενώ έχω πληρώσει ΦΠΑ έχει κολλήσει στο «αντικείμενο προς εκτελωνισμό» από τις 11/8! Άντε και στα δικά μας! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasilispas Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2021 3 λεπτά πριν, Tulipbaek είπε Τυχερούλη! Εγώ περιμένω ακόμα να ξεκουνηθούν κάποια που μπήκαν αερολιμένα 3/8! Κι ένα που έφτασε ιούλιο κι ενώ έχω πληρώσει ΦΠΑ έχει κολλήσει στο «αντικείμενο προς εκτελωνισμό» από τις 11/8! Άντε και στα δικά μας! Το οτι μπηκε στη χωρα προορισμου δν σημαινει οτι ειναι πρωτα ολα οκ με το δεμα μου...ας δουμε εςν υπαρχει πρωτα στο σακο...κ δευτερον περιμενε να δουμε εαν θα πληρωσει τελωνειο κ ποτε θα ξεκολλησει....εχω τν αισθηση οτι εχει δρομο ακομη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eleni89 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2021 Καλημέρα σε όλους. Μου έστειλε φίλη μου με συστημένο από UK έναν μικρό φάκελο φυσαλλίδας με κάτι αντάπτορες ως gift. Από τις 9/9 είναι κολλημένο στην "ΕΚΦΟΡΤΩΣΗ ΑΠΟ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΜΕΣΟ" και πήρα τηλ στα ΕΛΤΑ και μου είπαν περνάει τελωνείο. Πότε το βλέπετε να το παίρνω? Λέτε να πληρώσω πολλά? δεν έχει αποδείξεις μέσα ή κόστος...Με tracking number RN013747264GB Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasilispas Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2021 6 ώρες πριν, Tulipbaek είπε Τυχερούλη! Εγώ περιμένω ακόμα να ξεκουνηθούν κάποια που μπήκαν αερολιμένα 3/8! Κι ένα που έφτασε ιούλιο κι ενώ έχω πληρώσει ΦΠΑ έχει κολλήσει στο «αντικείμενο προς εκτελωνισμό» από τις 11/8! Άντε και στα δικά μας! Τζαμπα χαρηκα....στν εισοδο στη χωρα εμεινε....χαχαχαχα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tulipbaek Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2021 13 λεπτά πριν, vasilispas είπε Τζαμπα χαρηκα....στν εισοδο στη χωρα εμεινε....χαχαχαχα Ουπς! Εγώ το γκαντέμιασα! Υπομονή! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasilispas Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2021 29 λεπτά πριν, Tulipbaek είπε Ουπς! Εγώ το γκαντέμιασα! Υπομονή! ΧΧαχα....δν παιζονται ρε.... Υπαρχει περιπτωση να μν πληρωσει τελωνειο κ να το δω ξαφνικα απο εβδομαδα χωρις να ανανεωθει το tracking???Απο Usa ειναι απλο usps 23/9/2021, 08:28 Γ.Ε.Τ.Α. Αθήνας (Κ.Α.Τ.) ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ 17/8/2021, 09:17 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) ΕΚΦΟΡΤΩΣΗ ΑΠΟ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΜΕΣΟ 17/8/2021, 09:17 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) ΑΝΑΜΟΝΗ ΤΕΛΩΝΕΙΑΚΗΣ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗΣ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexisnik19911 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, vasilispas είπε ΧΧαχα....δν παιζονται ρε.... Υπαρχει περιπτωση να μν πληρωσει τελωνειο κ να το δω ξαφνικα απο εβδομαδα χωρις να ανανεωθει το tracking???Απο Usa ειναι απλο usps 23/9/2021, 08:28 Γ.Ε.Τ.Α. Αθήνας (Κ.Α.Τ.) ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ 17/8/2021, 09:17 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) ΕΚΦΟΡΤΩΣΗ ΑΠΟ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΜΕΣΟ 17/8/2021, 09:17 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) ΑΝΑΜΟΝΗ ΤΕΛΩΝΕΙΑΚΗΣ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗΣ μην μιλας καθολου...δες εμενα τι τραβαω ακομα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasilispas Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2021 12 λεπτά πριν, alexisnik19911 είπε μην μιλας καθολου...δες εμενα τι τραβαω ακομα... Ειναι πιο μπροστα το δεμα σου σε επεξεργασια; Να περιμενω κανα διμηνο ακομη δηλ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexisnik19911 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2021 33 λεπτά πριν, vasilispas είπε Ειναι πιο μπροστα το δεμα σου σε επεξεργασια; Να περιμενω κανα διμηνο ακομη δηλ; ευχομαι σε κανα 2 βδομαδες να σου ερθει μηνυμα οτι μπηκε για εκτωλισμο παντως τραγικο αυτο που συμβαινει.υποτιθεται,οτι γιαυτο μπηκε ο VAT για να γινει πιο γρηγορη η διαδικασια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasilispas Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2021 7 λεπτά πριν, alexisnik19911 είπε ευχομαι σε κανα 2 βδομαδες να σου ερθει μηνυμα οτι μπηκε για εκτωλισμο παντως τραγικο αυτο που συμβαινει.υποτιθεται,οτι γιαυτο μπηκε ο VAT για να γινει πιο γρηγορη η διαδικασια Κ αλλο αναμονη;;Τρεχα γυρευε ...εγω νομισα οτι μπηκε τελωνειο τωρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasilissouvlaki Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Αγόρασα ένα ανταλλακτικό και λέει εκτιμούμε η παράδοση αύριο αλλά με αυτό που λέει δεν ξέρω αν όντως θα έρθει αύριο Δεν ξέρω γιατί δεν με αφήνει να ανεβάσω φωτογραφία αλλα 21 λέει in transit with destination carrier Επεξ/σία 23 Σεπτεμβρίου 2021 από vasilissouvlaki Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
managermono Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2021 Αμερικανοί σοκάρονται Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα