Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, έχω πολλά χρόνια να ψωνίσω από AliExpress και ήθελα να ρωτήσω το εξής: δίνουν πλέον την δυνατότητα να πληρώσεις απευθείας σε ευρώ αντί για δολλάρια; Δηλαδή δεν θα πληρώσω την χρέωση της Eurobank των 2€ (περίπου αν θυμάμαι καλά) για μετατροπή νομίσματος; θέλω να πάρω διάφορα μικρό πράγματα και αν πληρώσω 2€ στην αγορά δεν αξίζει. Revolut δεν έχω και δεν θέλω να αποκτήσω.

• Απαντ. 6,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
8 ώρες πριν, drade είπε

Καλησπέρα, έχω πολλά χρόνια να ψωνίσω από AliExpress και ήθελα να ρωτήσω το εξής: δίνουν πλέον την δυνατότητα να πληρώσεις απευθείας σε ευρώ αντί για δολλάρια; Δηλαδή δεν θα πληρώσω την χρέωση της Eurobank των 2€ (περίπου αν θυμάμαι καλά) για μετατροπή νομίσματος; θέλω να πάρω διάφορα μικρό πράγματα και αν πληρώσω 2€ στην αγορά δεν αξίζει. Revolut δεν έχω και δεν θέλω να αποκτήσω.

Ναι αμε τη δινει αυτη τη δυνατοτητα.

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 ώρες πριν, drade είπε

θα προτεινα να πας και με prepaid, εαν θες και εχεις, καθως οταν το εψαχνα ειδα ορισμενα ποστ για χρεωσεις σε credit/debit ασχετες και επομενως ειπα να χω το κεφαλιμ ησυχο.

Επεξ/σία από whosethere
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 ώρες πριν, drade είπε

Στη σελίδα του Aliexpress επάνω στα εικονίδια επέλεξε σαν νόμισμα το € και είσαι εντάξει. ! (ship to = Ελλάδα  /€  )

Επεξ/σία από elias54
  • Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
Στις 22/5/2021 στις 2:15 ΜΜ, idonthave είπε

απ'όσο διάβασα πλέον εκτός του PDM (priority direct mail)

Αυτό αγνοείται εδώ και κάποιες (λίγες) ημέρες. Δοκίμασα να πάω στο Banggood και σε παραγγελία που έκανα προ 20 ημερών με pdm και φαίνεται να μην υπάρχει ως επιλογή.

Αν θέλει να το τσεκάρει και κάποιος άλλος να μας πει. 

Δημοσ.

Δεν ξέρω αν έχει να κάνει με την κατάργηση ατέλειας από 01.07 ή όχι. Προς το παρόν δηλαδή, μείναμε με το γνωστό τρικ (μέσω Ευρώπης) και έξοδα κοντά στα 8€.

• Sad 1
Δημοσ.

Πιστευω θα βρεθει λυση, απλα ψαχνουν να βρουν διεξοδο για να ερχονται με ασφαλη και ταχυτατο τροπο μεσω PDM.

Δημοσ.

Έχω ανοίξει dispute στο aliexpress και μου ήρθε mail ότι ο πωλητης συμφώνησε μαζι μου. Όμως στην σελίδα του dispute φαίνεται το παρακάτω. Συμφωνησε τελικά με την πρότασή μου για refund only 31,05€ ή με την προταση του aliexpress refund and return goods? Αν πραγματι συμφωνησε μαζι μου τι πρέπει να κανω εγω τωρα; ευχαριστώ 

Screenshot_20210524-163354_AliExpress.jpg

Δημοσ.

Σου δίνει δύο επιλογές και κάτω σου γράφει το λόγο αλλο τα έχεις κόψει, διαβασε τι λεει, τι θελεις, τι έγινε, και επέλεξε, μετά βλέπω και διαφορά στις ημερομηνίες

Μόνο εσύ ξέρεις τι έγινε

Δημοσ.

Αρχικά ζητησα full refund χωρίς επιστροφή. Μου έδωσαν 2 επιλογές. 16 € refund only ή 31€ κα να επιστρέψω με δικά μου έξοδα το προιον. Δεν δέχτηκα. Μου έδωσαν αυτές τις 2 επιλογές. Και σήμερα μου ήρθε mail ότι ο πωλητής συμφωνει μαζι μου. Εγώ όμως βλέπω ότι το γραφει κάτω από την 2η πρόταση του aliexpress. Δεν καταλαβαίνω τι γίνετε.

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, Ria1184 είπε

Αρχικά ζητησα full refund χωρίς επιστροφή. Μου έδωσαν 2 επιλογές. 16 € refund only ή 31€ κα να επιστρέψω με δικά μου έξοδα το προιον. Δεν δέχτηκα. Μου έδωσαν αυτές τις 2 επιλογές. Και σήμερα μου ήρθε mail ότι ο πωλητής συμφωνει μαζι μου. Εγώ όμως βλέπω ότι το γραφει κάτω από την 2η πρόταση του aliexpress. Δεν καταλαβαίνω τι γίνετε.

πατάς reject σε αυτό που δεν δέχεσαι και accept σε αυτό που δέχεσαι,αν δεν δέχεσαι καμία από τις δύο προτάσεις πατάς reject και στα δύο,δεν νομίζω όμως ότι θα σου δώσουν όλο το ποσό πίσω εάν δεν επιστρέψεις το προϊόν

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, radiotv είπε

πατάς reject σε αυτό που δεν δέχεσαι και accept σε αυτό που δέχεσαι,αν δεν δέχεσαι καμία από τις δύο προτάσεις πατάς reject και στα δύο,δεν νομίζω όμως ότι θα σου δώσουν όλο το ποσό πίσω εάν δεν επιστρέψεις το προϊόν

Μπορείτε να καταλάβετε αν ο πωλητής συμφωνει με την δικη μου πρόταση ή με αυτή του aliexpress?

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, Ria1184 είπε

Μπορείτε να καταλάβετε αν ο πωλητής συμφωνει με την δικη μου πρόταση ή με αυτή του aliexpress?

Το αλι δεν εχει παρει ακόμα μέρος για να συμφωνεί ή να διαφωνεί, αυτό θα συμβεί μόνο όταν δεν καταλήξετε οι διό σας με τα accepts kai ta rejects

Δημοσ.
Μόλις τώρα, NikosKallithea είπε

Το αλι δεν εχει παρει ακόμα μέρος για να συμφωνεί ή να διαφωνεί, αυτό θα συμβεί μόνο όταν δεν καταλήξετε οι διό σας με τα accepts kai ta rejects

Δηλαδή aliexpress' proposal είναι του πωλητη; και πως σημερα μου ήρθε mail ότι ο πωλητής συμφωνει μαζι μου; αν παρατηρήσετε κάτω από την proposal 2 γραφει the seller has accepted your proposal.

The seller has agreed to your proposed solution for Order .... , and the dispute will be handled based on your solution. Please check the details to see the next steps. 

Ειναξ Το mail που μου ήρθε.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...