darkmatinee Δημοσ. 20 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2021 Νομίζω έσπασα τα ρεκόρ. Παραγγελία 28/01 από alixpress 😆 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eleni89 Δημοσ. 20 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2021 Εγώ θα ήθελα πάρα πολύ να ξέρω πόσο θα περιμένω για ένα μικροσκοπικό δέμα με Speedpak από Chenzen. Τσιλάρει στη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ από 14/4... και εγώ είμαι Αθήνα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Benoulis Δημοσ. 20 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2021 Στις 18/5/2021 στις 11:57 ΜΜ, Nabuko είπε 350 +24% φπα +3.5% δασμοί + 60-80 (ή κάπου εκεί μάλλον, έξοδα εκτελωνισμού) 350 + 84 + 12,25 + 60-80 = 506 με 526 δηλαδή 170 ευρώ όσο και η επιλογή Standard Tax Free shipping Εκτός κι αν σου το στείλουν από Ευρωπαϊκή αποθήκη Ευχαριστω για την πληροφορια. Εντωμεταξυ μιλησα με την εταιρεια στην Κινα και μου ειπε οτι το tax free που εχει 170$ ειναι με UPS και κανει 25-50 business days. Παιζει κατι τετοιο με ups? Γνωριζεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nabuko Δημοσ. 20 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2021 15 λεπτά πριν, Benoulis είπε Παιζει κατι τετοιο με ups? Γνωριζεις; Όχι δυστυχώς δεν γνωρίζω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
burnin Δημοσ. 20 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2021 καλησπερα παιδια. οσον αφορα το δεμα μου που ερχοταν με αμερικη απο ασεντια και σταματησε για ελεγχο στο τελωνειο, ολα καλα. καθυστερησε πολυ αλλα τελικα δεν πληρωσα τιποτα. ηταν κατω απο την ατελεια οποτε δεν το περιμενα να περασει τελωνειο. τελιακ ολα καλα. δεν του κολησαν τιποτα πανω. κανενα χαρτακι πρασινο ή κιτρινο. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 20 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2021 Εχω ενα δεμα απο Αλι κολλημένο κανένα τρίμηνο στα ΕΛΤΑ χαχαα. Και αφου είπαν να το προχωρήσουν, τωρα κόλλησε σε ενα CLOS που το βλεπω πρώτη φορα τι ειναι αυτό ξερει κάποιος; . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MauroPaltoudias Δημοσ. 20 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2021 1 λεπτό πριν, NikosKallithea είπε ωρα κόλλησε σε ενα CLOS που το βλεπω πρώτη φορα τι ειναι αυτό ξερει κάποιος; CLOS(ed). Προωθείται για παράδοση, λίγη υπομονή ακόμα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nik1239 Δημοσ. 20 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2021 Είχα κάνει το προηγούμενο καλοκαίρι μια παραγγελία από ali έναν cpu pentium d 945 για αναβάθμιση ενός συστήματος.....ήρθε μετά από 3εις μήνες και λίγο πριν έρθει μας άφησε το pc ευτυχώς ήταν 5€ μόνο 😂 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teol20 Δημοσ. 20 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2021 Να δωσουμε ενα update για OrangeConnex-Speedpak με Standard (tracked delivery): 23 μερες απο Κινα. Εξαιρετικος χρονος αν σκεφτουμε οτι πολλες φορες ειναι δωρεαν σαν επιλογη στις παραγγελιες απο Ebay. 11 ώρες πριν, MessatsuRoku είπε Το amazon πλεον χρησιμοποιηει μονο ELTA Courier... παει η UPS Εχεις εμπειρια απο Amazon UK? Λογικα αυριο θα μου στειλουν το νεο iPad Pro με expedited shipping για να ξερω τι να αναμενω. Σε ευχαριστω 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MessatsuRoku Δημοσ. 20 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2021 1 ώρα πριν, teol20 είπε Να δωσουμε ενα update για OrangeConnex-Speedpak με Standard (tracked delivery): 23 μερες απο Κινα. Εξαιρετικος χρονος αν σκεφτουμε οτι πολλες φορες ειναι δωρεαν σαν επιλογη στις παραγγελιες απο Ebay. Εχεις εμπειρια απο Amazon UK? Λογικα αυριο θα μου στειλουν το νεο iPad Pro με expedited shipping για να ξερω τι να αναμενω. Σε ευχαριστω Δεν εχω εμπειρια με το expedited μονο με το απλο, μου στειλαν δεμα στις 5 Μαιου με royal mail με ενα tracking που δουλευει μεχρι να φυγει απο Αγγλια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
idonthave Δημοσ. 22 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2021 (επεξεργασμένο) Αγορά από Banggood Τσεχία, γνωρίζετε διαφορές μεταξύ των παρακάτω 2 ? EU priority mail EU priority line Όταν το δέμα φθάσει Ελλάδα και οι δυο επιλογές έχουν πιθανότητα να γίνει αποστολή/παραλαβή από ΕΛΤΑ ή έρχεται με κάποιο courier DHL/ACS? Επεξ/σία 22 Μαΐου 2021 από idonthave Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
elias54 Δημοσ. 22 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2021 10 ώρες πριν, idonthave είπε Αγορά από Banggood Τσεχία, γνωρίζετε διαφορές μεταξύ των παρακάτω 2 ? EU priority mail EU priority line Όταν το δέμα φθάσει Ελλάδα και οι δυο επιλογές έχουν πιθανότητα να γίνει αποστολή/παραλαβή από ΕΛΤΑ ή έρχεται με κάποιο courier DHL/ACS? Στην πρώτη με DHL και στη δεύτερη με ACS. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
idonthave Δημοσ. 22 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2021 33 λεπτά πριν, elias54 είπε Στην πρώτη με DHL και στη δεύτερη με ACS. Ευχαριστώ Αν η αγορά δεν γίνει από Ευρωπαϊκή αποθήκη, αλλά απευθείας από Banggood, απ'όσο διάβασα πλέον εκτός του PDM (priority direct mail) μπορώ να χρησιμοποιήσω και τις 2 παραπάνω επιλογές ΕU priority mail / line και θα σταλεί από Ολλανδία μέσω ΕΛΤΑ, όπως γινόταν ή χρησιμοποιούμε μόνο PDM για να μην περάσει τελωνείο ? (Έχω να κάνω αγορές 1χρόνο και πάνω απ'αυτούς) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
elias54 Δημοσ. 22 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2021 1 λεπτό πριν, idonthave είπε Ευχαριστώ Αν η αγορά δεν γίνει από Ευρωπαϊκή αποθήκη, αλλά απευθείας από Banggood, απ'όσο διάβασα πλέον εκτός του PDM (priority direct mail) μπορώ να χρησιμοποιήσω και τις 2 παραπάνω επιλογές ΕU priority mail / line και θα σταλεί από Ολλανδία μέσω ΕΛΤΑ, όπως γινόταν ή χρησιμοποιούμε μόνο PDM για να μην περάσει τελωνείο ? (Έχω να κάνω αγορές 1χρόνο και πάνω απ'αυτούς) Ναι χωρίς τελωνείο αλλά αργεί λίγο περισσότερο και έρχεται αντίστοιχα με DHL ή ACS 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dompred Δημοσ. 22 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2021 Στις 20/5/2021 στις 9:55 ΠΜ, MessatsuRoku είπε Το amazon πλεον χρησιμοποιηει μονο ELTA Courier... παει η UPS Και πριν τη συμφωνία τα πιο πολλά μου έρχονταν με ΕΛΤΑ (λογικά κούριερ μιας και έχουμε ταχ πρακτορείο που τα διαχειρίζεται όλα μαζί). Μερικά ήταν με UPS, τα οποία διαχειρίζεται η Γενική εδώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα