makfil Δημοσ. 19 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2019 Σου έγραψα το κόστος. Είναι το 24% της αξίας που πλήρωσες.
Kostas Bagdatoglou Δημοσ. 22 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) Παιδιά, καλησπέρα και από εμένα! Έχω μια ανησυχία για ένα δέμα που περιμένω. Αγόρασα ένα tablet από eBay. Ο πωλητής ήταν από Αγγλία και μου το έστειλε με Global Shipping Program (μετά έμαθα ότι αυτό σου χρεώνει λίγα παραπάνω για να μην έχεις θέμα με τελωνείο αλλά αφού είναι Αγγλία δεν θα έχω θέμα ούτως ή άλλως). Τώρα το έχει το δέμα η UPS και σύμφωνα με το tracking number αναχώρησε από την Ιταλία,το Carpi. Σύμφωνα με την UPS , ημέρα παράδοσης είναι 28/08 στη Θεσσαλονίκη Αυτό που με ανησυχεί είναι πια εταιρία θα το φέρει σπίτι μου. Η UPS ή η Γενική Ταχυδρομική; Διάβασα σε κάτι αλλά άρθρα ότι κάποια τα φέρνει η UPS και κάποια η Γενική Ταχυδρομική. Επίσης διάβασα από κριτικές ότι είναι μαύρο χάλι η UPS της Θεσσαλονίκης. Δεν χτυπάνε θυροτηλέφωνα, είναι αγενείς και τέτοια διαφορά... Οπότε θα ήθελα να μάθω,αν ξέρει κανείς, ποιος θα φέρει το δέμα.. Ευχαριστώ εκ των προτέρων Επεξ/σία 22 Αυγούστου 2019 από Kostas Bagdatoglou
spartak1 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2019 2 ώρες πριν, Kostas Bagdatoglou είπε Παιδιά, καλησπέρα και από εμένα! Έχω μια ανησυχία για ένα δέμα που περιμένω. Αγόρασα ένα tablet από eBay. Ο πωλητής ήταν από Αγγλία και μου το έστειλε με Global Shipping Program (μετά έμαθα ότι αυτό σου χρεώνει λίγα παραπάνω για να μην έχεις θέμα με τελωνείο αλλά αφού είναι Αγγλία δεν θα έχω θέμα ούτως ή άλλως). Τώρα το έχει το δέμα η UPS και σύμφωνα με το tracking number αναχώρησε από την Ιταλία,το Carpi. Σύμφωνα με την UPS , ημέρα παράδοσης είναι 28/08 στη Θεσσαλονίκη Αυτό που με ανησυχεί είναι πια εταιρία θα το φέρει σπίτι μου. Η UPS ή η Γενική Ταχυδρομική; Διάβασα σε κάτι αλλά άρθρα ότι κάποια τα φέρνει η UPS και κάποια η Γενική Ταχυδρομική. Επίσης διάβασα από κριτικές ότι είναι μαύρο χάλι η UPS της Θεσσαλονίκης. Δεν χτυπάνε θυροτηλέφωνα, είναι αγενείς και τέτοια διαφορά... Οπότε θα ήθελα να μάθω,αν ξέρει κανείς, ποιος θα φέρει το δέμα.. Ευχαριστώ εκ των προτέρων Θα καλέσεις τη Ups στην Αθήνα και θα σε ενημερώσουν για το ποιος θα σου φέρει το δέμα.
Chocobo Δημοσ. 22 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2019 Παιδια θελω να παρω κατι απο US καθως ειναι μονοδρομος αφου δεν το βρισκω πουθενα αλλου.Κοντα 200 ευρω συνολο. Αν βαλω παραδοση UK και απο UK εδω θα εχω να πληρωσω τελωνεια κλπ ; απο US σε UK δηλαδη πληρωνω κατι εξτρα ;
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2019 Στις 19/8/2019 στις 11:43 ΜΜ, makfil είπε Σου έγραψα το κόστος. Είναι το 24% της αξίας που πλήρωσες. το τελικό κόστος είναι 56.91 ευρώ. 3 λεπτά πριν, Chocobo είπε Παιδια θελω να παρω κατι απο US καθως ειναι μονοδρομος αφου δεν το βρισκω πουθενα αλλου.Κοντα 200 ευρω συνολο. Αν βαλω παραδοση UK και απο UK εδω θα εχω να πληρωσω τελωνεια κλπ ; απο US σε UK δηλαδη πληρωνω κατι εξτρα ; το έχει στο AMAZON? γιατί εκεί συμφέρει καθώς στην τιμή περιλαμβάνονται όλα τα κόστη.
Chocobo Δημοσ. 22 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2019 4 λεπτά πριν, ikorolis είπε το τελικό κόστος είναι 56.91 ευρώ. το έχει στο AMAZON? γιατί εκεί συμφέρει καθώς στην τιμή περιλαμβάνονται όλα τα κόστη. Δυστυχως το συγκεκριμενο οχι.Ενας φακος καμερας ειναι απο μια kickstart εταιρια οποτε τρεχα γυρευε.https://moondoglabs.com/
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2019 1 λεπτό πριν, Chocobo είπε Δυστυχως το συγκεκριμενο οχι.Ενας φακος καμερας ειναι απο μια kickstart εταιρια οποτε τρεχα γυρευε.https://moondoglabs.com/ τότε εγώ δεν μπορώ να σε βοηθήσω πάντως πρόσεχε γιατί έτσι την πάτησα και εγώ με τον "κινέζο" που είχε κατά αποκλειστικότητα εξάρτημα για Raspberry Pi 4 και το φέρνει μέσω της ιστοσελίδας του στην ελλάδα αλλά όχι στο Amazon και Ebay και όπως είδες για πράγμα που κοστίζει 20 US (40 US τα δύο τεμάχια που πήρα) με τα μεταφορικά μου κόστισαν 60 US και αν προσθέσεις και τα 56,91 ευρώ τελωνείο....πήγαν πάρα πολλά καλύτερα να είχα κάνει πατέντα και αν έβαζα INTEL CPU COOLER βέβαια την αρνητική αξιολόγηση σε AMAZON και EBAY την έφαγε ο κινέζος.
Chocobo Δημοσ. 22 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2019 Ευχαριστω πολυ,θα στειλω και στην εταιρια να δω καθως σιγουρα θα εχουν ενδιαφερομενους απο Ευρωπη.
spartak1 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2019 1 ώρα πριν, Chocobo είπε Παιδια θελω να παρω κατι απο US καθως ειναι μονοδρομος αφου δεν το βρισκω πουθενα αλλου.Κοντα 200 ευρω συνολο. Αν βαλω παραδοση UK και απο UK εδω θα εχω να πληρωσω τελωνεια κλπ ; απο US σε UK δηλαδη πληρωνω κατι εξτρα ; Τελωνειο θα πληρωσεις είτε εδώ είτε στο UK. 1
fingolfingr Δημοσ. 24 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2019 Καλησπέρα, Για αγορές από banggood για να μην έχω τελωνείο βάζω Priority direct mail. Σε ένα προϊόν (κάπως ογκώδες) μου βγάζει επιλογές για Expedited Shipping Service και για EU Priority Line. Σε αυτά θα πληρώσω τελωνείο; Υπάρχει σε gearbest ή κάποιο άλλο κινέζικο με τρόπο αποστολής που να μην έχει τελωνείο σίγουρα;;
makfil Δημοσ. 24 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2019 Μόνο η αποστολή PDM είναι, προς το παρόν, σίγουρη, αλλά και αυτή δεν ήταν διαθέσιμη τις τελευταίες μέρες Θα κάνεις υπομονή για να λειτουργήσει πάλι.
pankot1979 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2019 Καλησπέρα θελα τα φώτα σας έκανα μερικές παραγγελίες από banggood όλες ήρθαν κανονικά με postnl εκτός από 1 που την έστειλαν με royal shipments και από 10/07 δεν την παραλάβει.Φαινεραι εδώ και 1 μηνα στην Πολωνία . Μετά από δεκάδες mail και chat μου λένε κάθε φορά και άλλη δικαιολογία.Γιαυτο άνοιξα αμφισβήτηση στο paypal.Εχει άλλος εμπειρία από αυτό?Θα πάρω τα χρήματα πίσω?Ευχαριστω
makfil Δημοσ. 25 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2019 Θα ανεβάσεις στο Paypal όλα τα στοιχεία που έχεις (κωδικό παρακολούθησης, εκτιμ'ωμενη ημερομηνία παράδοσης, screenshot από tracking site, αλληλογραφία κλπ) και θα περιμένεις την απόφαση.
fingolfingr Δημοσ. 25 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2019 Στις 24/8/2019 στις 2:19 ΜΜ, makfil είπε Μόνο η αποστολή PDM είναι, προς το παρόν, σίγουρη, αλλά και αυτή δεν ήταν διαθέσιμη τις τελευταίες μέρες Θα κάνεις υπομονή για να λειτουργήσει πάλι. Σε gearbest (ή κάποιο άλλο κινέζικο) υπάρχει κάτι αντίστοιχο ή δεν είναι σίγουρο; 20 ώρες πριν, pankot1979 είπε Καλησπέρα θελα τα φώτα σας έκανα μερικές παραγγελίες από banggood όλες ήρθαν κανονικά με postnl εκτός από 1 που την έστειλαν με royal shipments και από 10/07 δεν την παραλάβει.Φαινεραι εδώ και 1 μηνα στην Πολωνία . Μετά από δεκάδες mail και chat μου λένε κάθε φορά και άλλη δικαιολογία.Γιαυτο άνοιξα αμφισβήτηση στο paypal.Εχει άλλος εμπειρία από αυτό?Θα πάρω τα χρήματα πίσω?Ευχαριστω Εγώ περιμένω ένα sonoff από 18/6. Κι εγώ απειρες φορες σε chat κλπ από όταν είδα το tracking. Αρχές του μηνά μου έστειλαν μήνυμα σχετικα με την καθυστερηση. Ότι δεν θα ξανασυνεργαστούν με αυτή την εταιρία, ότι θα μου έβαζαν 500 πόντους δώρο αμεσα και όταν αν δεν ερθει μεχρι τις 25/8 (πουν θεωρητικά τους ενημερωσε το courier για παράδοση) θα μου επιστρέψουν το 10% σε εκείνα τα δικά τους τα νομίσματα. Χθες που βρήκα χρόνο τους εστειλα ενα Mail για επιστροφή ποσού. Αν δεν εχω απαντηση σε 2-3 μερες θα ανοιξω στο paypal. Δεν με νοιάζει τόσο βασικά μιας και η αξία είναι περίπου 7€. Απλά είναι κοροιδία να πληρωνεις priority και να ερχεται του χρονου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα