radiotv Δημοσ. 24 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2021 παραγγελία από AliExpress 23/11/20 με logistics number τύπου S0....... και αξίας 2,5€ ήρθε μέσω Εμιράτων σήμερα, έκανε μόνο 121 ημέρες ,LoL Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nnoutas Δημοσ. 24 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2021 10 λεπτά πριν, radiotv είπε παραγγελία από AliExpress 23/11/20 με logistics number τύπου S0....... και αξίας 2,5€ ήρθε μέσω Εμιράτων σήμερα, έκανε μόνο 121 ημέρες ,LoL Αστα! Εχω 7 παραγγελίες που περιμένω με την ίδια μέθοδο από τον Γενάρη. Μικροπράγματα αλλά τα βλέπω να έρχονται μετά το Πάσχα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aurumnus Δημοσ. 24 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2021 2 ώρες πριν, vagos789 είπε Παραγγελια απο aliexpress που ηρθε μεσω Ολλανδιας (και εχει NL tracking number) μου ζητανε στοιχεια για εκτελωνισμο. Τι έχει μέσα το δέμα; Είναι μεγάλο σε όγκο; Δηλωμένη αξία; Πραγματική αξία; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Voliminal Δημοσ. 24 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2021 Παιδιά έχω παραγγείλει από τον Οκτώβρη ένα δέμα αξίας 9$ από gearbest. Το tracking number έχει μορφή: UF55******2YP Αποστολέας βγαίνει yawen. Τα ΕΛΤΑ δεν έχουν ιδέα. Ο πωλητής μου λέει ότι το έχει στείλει κανονικά και ότι πρέπει να το ψάξω με το official local post office. Έκανα dispute και δεν ήξερα ότι έχει 20 μέρες περιθώριο να το κάνεις claim και είχα μείνει στην απάντηση του πωλητη του gearbest ότι θέλει 14 business days να μου πει. Τελικά δεν μου είπε τίποτα και το dispute έκλεισε. Το 17track βγάζει τα εξής: 2020-11-29 14:47 International shipment release - Import 2020-11-27 10:34 Port of destination - Arrival 2020-11-27 00:05 Port of departure - Departure 2020-11-26 05:08 Yanwen facility - Outbound 2020-11-24 22:58 Processing information input 2020-11-24 13:53 Yanwen Pickup scan Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aces Δημοσ. 24 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) 33 λεπτά πριν, Voliminal είπε Έκανα dispute και δεν ήξερα ότι έχει 20 μέρες περιθώριο να το κάνεις claim και είχα μείνει στην απάντηση του πωλητη του gearbest ότι θέλει 14 business days να μου πει. κακως αφησες το dispute να κλεισει και να περασει η περιοδος που εχει deadline to paypal στο dispute.Επρεπε να το αναθεσεις σ αυτους (claim) πριν τη ληξη. Το GB παει για κλεισιμο οποτε η μονη τελευταια επιλογη που μενει & επικοινωνησε με καποιο τροπο με το paypal support εξηγωντας οτι ξεχαστηκες να το κανεις claim σ'αυτους αλλα και την τρεχουσα κατασταση του (πωλητη) GB Επεξ/σία 24 Μαρτίου 2021 από aces Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostasbm Δημοσ. 24 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2021 39 λεπτά πριν, Voliminal είπε Παιδιά έχω παραγγείλει από τον Οκτώβρη ένα δέμα αξίας 9$ από gearbest. Το tracking number έχει μορφή: UF55******2YP Αποστολέας βγαίνει yawen. Τα ΕΛΤΑ δεν έχουν ιδέα. Ο πωλητής μου λέει ότι το έχει στείλει κανονικά και ότι πρέπει να το ψάξω με το official local post office. Έκανα dispute και δεν ήξερα ότι έχει 20 μέρες περιθώριο να το κάνεις claim και είχα μείνει στην απάντηση του πωλητη του gearbest ότι θέλει 14 business days να μου πει. Τελικά δεν μου είπε τίποτα και το dispute έκλεισε. Το 17track βγάζει τα εξής: 2020-11-29 14:47 International shipment release - Import 2020-11-27 10:34 Port of destination - Arrival 2020-11-27 00:05 Port of departure - Departure 2020-11-26 05:08 Yanwen facility - Outbound 2020-11-24 22:58 Processing information input 2020-11-24 13:53 Yanwen Pickup scan μπες στο track package και κανε αναζητηση,,,,το track number πολυ πιθανο να εχει αλλαξει.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Voliminal Δημοσ. 24 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2021 2 ώρες πριν, aces είπε κακως αφησες το dispute να κλεισει και να περασει η περιοδος που εχει deadline to paypal στο dispute.Επρεπε να το αναθεσεις σ αυτους (claim) πριν τη ληξη. Το GB παει για κλεισιμο οποτε η μονη τελευταια επιλογη που μενει & επικοινωνησε με καποιο τροπο με το paypal support εξηγωντας οτι ξεχαστηκες να το κανεις claim σ'αυτους αλλα και την τρεχουσα κατασταση του (πωλητη) GB Επικοινώνησα με το paypal και μου είπαν ότι αυτή είναι η διαδικασία και φαίνεται και στους όρους. Σίγουρα έκανα πολύ κακώς, δεν το ήξερα όμως. 2 ώρες πριν, kostasbm είπε μπες στο track package και κανε αναζητηση,,,,το track number πολυ πιθανο να εχει αλλαξει.... που ακριβώς λες;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostasbm Δημοσ. 24 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2021 1 ώρα πριν, Voliminal είπε Επικοινώνησα με το paypal και μου είπαν ότι αυτή είναι η διαδικασία και φαίνεται και στους όρους. Σίγουρα έκανα πολύ κακώς, δεν το ήξερα όμως. που ακριβώς λες;; https://parcelsapp.com/en Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
radiotv Δημοσ. 24 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2021 4 ώρες πριν, Voliminal είπε Παιδιά έχω παραγγείλει από τον Οκτώβρη ένα δέμα αξίας 9$ από gearbest. Το tracking number έχει μορφή: UF55******2YP Αποστολέας βγαίνει yawen. Τα ΕΛΤΑ δεν έχουν ιδέα. Ο πωλητής μου λέει ότι το έχει στείλει κανονικά και ότι πρέπει να το ψάξω με το official local post office. Έκανα dispute και δεν ήξερα ότι έχει 20 μέρες περιθώριο να το κάνεις claim και είχα μείνει στην απάντηση του πωλητη του gearbest ότι θέλει 14 business days να μου πει. Τελικά δεν μου είπε τίποτα και το dispute έκλεισε. Το 17track βγάζει τα εξής: 2020-11-29 14:47 International shipment release - Import 2020-11-27 10:34 Port of destination - Arrival 2020-11-27 00:05 Port of departure - Departure 2020-11-26 05:08 Yanwen facility - Outbound 2020-11-24 22:58 Processing information input 2020-11-24 13:53 Yanwen Pickup scan είναι Yanwen untracked ,τώρα τα διαχειρίζονται στο τελωνείο αυτά, έλαβα ένα από Νοέμβριο σήμερα μετά από 4 μήνες, πιθανώς να σου έρθει και το δικό σου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikosgiann78 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, radiotv είπε είναι Yanwen untracked ,τώρα τα διαχειρίζονται στο τελωνείο αυτά, έλαβα ένα από Νοέμβριο σήμερα μετά από 4 μήνες, πιθανώς να σου έρθει και το δικό σου Untracked δέματα, δεν ελέγχονται στο τελωνείο! Αυτό το tracking number είναι από Yanwen logistics. Αυτό σημαίνει ότι υπάρχει στην παραγγελία, το λεγόμενο 'next tracking number'! Αν δεν το βλέπεις στις μηχανές αναζήτησης δεμάτων, ζήτα τον πωλητή να το πάρει από την Yanwen, και να στο δώσει. Με εκείνο θα δεις τι γίνεται (μέχρι ένα σημείο βέβαια, γιατί είναι unregistered) Επεξ/σία 24 Μαρτίου 2021 από nikosgiann78 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manpower Δημοσ. 25 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2021 21 hours ago, aces said: Το GB παει για κλεισιμο οποτε η μονη τελευταια επιλογη που μενει & επικοινωνησε με καποιο τροπο με το paypal support εξηγωντας οτι ξεχαστηκες να το κανεις claim σ'αυτους αλλα και την τρεχουσα κατασταση του (πωλητη) GB Δεν ξέρω για τι μιλάτε, αλλά επειδή κάπως έγραψε μια βλακεία σε κάποιο site (και το μετέφρασαν στα ελληνικά), απλά βασιζόμενος σε κριτικές του trustpilot*, δεν βλέπω πως μπορεί να προκύπτει ότι κλείνει... Οι αργοπορίες στις παραδόσεις, η απαράδεκτη εξυπηρέτηση και η ασάφεια για το προϊόν υπήρχε πάντα στο προϊόντα απο Κίνα. Τώρα αν ξεκίνησαν να αγοράζουν ακόμα και οι πέτρες απο GB, ε οκ προφανώς θα υπάρχει δυσαρέσκεια. Δεν λέω ότι δεν μπορεί να κλείσει, απλά δεν βλέπω να προκύπτει από κάπου πέρα από το σχόλιο κάποιου στο gizchina.com. * Μάλιστα βασίζει την άποψή του στο trustpilot που αφορά το gearbest.co.uk που έχει μόνο ~70 reviews!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eleni89 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2021 Στις 13/3/2021 στις 10:01 ΜΜ, eleni89 είπε Καλησπέρα σε όλους και καλή Καθαρά Δευτέρα να χουμε. Περιμένω 3 πακέτα στο ταχυδρομείο και προσπαθώ να δω τί μου γίνεται. Το πρώτο με καίει περισσότερο το οποίο έφυγε από Αμερική τέλη Ιανουαρίου και έχει μείνει σε "Your item departed a transfer airport in ATHINAI, ATHENS, GREECE on February 12, 2021 at 5:14 pm. The item is currently in transit to the destination." εδώ και (αισίως) ένα μήνα. Είναι με USPS. Σε ΕΛΤΑ ή ΕΛΤΑ κούριερ δεν φαίνεται ο κωδικός εντοπισμού και στο 17track λέει το ίδιο με USPS. Δεν ξέρω τί είναι ούτε πόσο κοστίζει ακριβώς αλλά είναι κάτω από 50 ευρώ και δεν είναι μεγάλο σε μέγεθος. (δώρο γενεθλίων από φίλη) Το δεύτερο είναι από την ίδια φίλη και έφυγε από UK με Royal Mail και λέει ''05:37am Item Received ATHENS AIR MAIL UNIT (AMU), Greece" και είναι μεσαίου μεγέθους και είναι ipod και φορτιστές και καλώδια. Επάνω έβαλε η φίλη μου ότι εκείνη μου τα πουλάει για 15 λίρες και έγραψε ότι είναι "ipods and cables for pieces" Το τρίτο είναι από USA και αυτό και είναι adult toy με insurance 2 ευρώ και no tax. Κοστίζει 70.85 ευρώ σύνολο και έρχεται με DHL. Στο site τους λένε Mar 12, 2021 3:20PM CT Melrose Park, IL, US PROCESSING COMPLETED AT ORIGIN. Πώς βλέπετε την κατάσταση? Ειδικά το πρώτο με αγχώνει αρκετά άρα θα ήθελα αρκετά βοήθεια από κάποιους που ξέρουν. Τα tracking numbers είναι: UM797115820US RN013747074GB GM295114214003657631 Ευχαριστώ θερμά! Update: Αισίως σήμερα παρελήφθησαν όλα τα πακέτα! Το πρώτο που ήταν κολλημένο και "ξεκουραζόταν" από τις 12 Φεβρουαρίου από Αμερική έφτασε στις 16 Μαρτίου. Το ίδιο και το δεύτερο από Αγγλία. Το πρώτο είχε πράσινο στικερ τελωνίου ενώ το δεύτερο όχι. Και το τρίτο που έφυγε από Αμερική 8 Μαρτίου έφτασε σήμερα 25 Μαρτίου. Δεν πέρασε τελωνείο. Μην απελπίζεστε παιδιά! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fisikok32 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2021 καλησπέρα , έκανα παραγγελία σε banggood 45 ευρώ με Priority direct mail και μου λένε ότι δεν μπορούν να μου το στείλουν με αυτήν την μέθοδο . Μου πρότειναν Air parcel register . Ξέρει κανείς αν με αυτήν την μέθοδο κινδυνεύει για τελωνείο ;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
radiotv Δημοσ. 26 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2021 4 ώρες πριν, fisikok32 είπε καλησπέρα , έκανα παραγγελία σε banggood 45 ευρώ με Priority direct mail και μου λένε ότι δεν μπορούν να μου το στείλουν με αυτήν την μέθοδο . Μου πρότειναν Air parcel register . Ξέρει κανείς αν με αυτήν την μέθοδο κινδυνεύει για τελωνείο ;; ακύρωσε την,το συστημένο σ'αυτή την τιμή έχει σίγουρο το τελωνείο,ΦΠΑ 24%+15€ εκτελωνισμος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dantε Δημοσ. 26 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2021 Μονο PDM η EU Priority line για αποφυγη τελωνειου. Το πρωτο συνηθως το βαζουν σε μικρα πακετα και το δευτερο σε μεγαλυτερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα