polakis21 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2021 3 ώρες πριν, ghostrider είπε 15 με μεταφορικα? αν ναι μαλλον την σκαπουλαρεις. αν με τα μεταφορικα ειναι πανω απο 22 και στο φερνει η dhl/ups θεωρω πως θα σου στειλουν χαρτι για εκτελωνισμους. Ναι 15€ με τα μεταφορικα μεσα ειμαι.
MessatsuRoku Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2021 Καλησπερα, αντικειμενα απο amazon.com δεν περνανε τελωνειο ετσι? Πηρα κατι αξιας 43 ευρω με AmazonGlobal Expedited Shipping, πληρωσα 7.73$ import fees
spartak1 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2021 5 λεπτά πριν, MessatsuRoku είπε Καλησπερα, αντικειμενα απο amazon.com δεν περνανε τελωνειο ετσι? Πηρα κατι αξιας 43 ευρω με AmazonGlobal Expedited Shipping, πληρωσα 7.73$ import fees Δεν περνάνε μονο αν εχεις προπληρωσει τέλη(import fees)
vasilismf Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2021 1 ώρα πριν, MessatsuRoku είπε Καλησπερα, αντικειμενα απο amazon.com δεν περνανε τελωνειο ετσι? Πηρα κατι αξιας 43 ευρω με AmazonGlobal Expedited Shipping, πληρωσα 7.73$ import fees θα περασει αλλα δεν θα χρεωθεις διοτι τα εχεις πληρωσει ηδη.
mindreader Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2021 Για δεμα που εχω παραγγειλει, και επι του παροντος βρισκεται στην Γαλλια, σε tracking της ΤΝΤ διαβαζω: Shipment delayed in transit Recovery actions underway TNT is working to resolve this and will contact you shortly if needed. Το εχει ξαναδει αυτο κανεις αλλος;
Kallirroi_ Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2021 Καμία βοήθεια με αυτό το δεματάκι; Από τις 14 δεν έχω πάρει ενημέρωση για την ποριά του. Το μόνο περίεργο ήταν ότι σήμερα το πρωί έδειξε το βήμα που λέει "ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΠΕΛΑΤΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ" στις 23/1, εντελώς κουλό.
kosutasu22 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2021 5 ώρες πριν, Kallirroi_ είπε Καμία βοήθεια με αυτό το δεματάκι; Από τις 14 δεν έχω πάρει ενημέρωση για την ποριά του. Το μόνο περίεργο ήταν ότι σήμερα το πρωί έδειξε το βήμα που λέει "ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΠΕΛΑΤΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ" στις 23/1, εντελώς κουλό. "Παραλαβη απο πελατη στο εξωτερικο" σημαινει πως το ταχυδρομειο στη Γερμανια παρελαβε το δεμα στο γκισε. Αφου εφτασε στο ΚΑΤ Αθηνας σε λιγο διαστημα θα προωθηθει στο κεντρο διανομης της περιοχης σου. Λογω του νεου τροπου διανομης που περιλαμβανει λιγοτερους ταχυδρομους ανα περιοχη μπορει να αργησει λιγο. 1
aces Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 16 ώρες πριν, mindreader είπε Για δεμα που εχω παραγγειλει, και επι του παροντος βρισκεται στην Γαλλια, σε tracking της ΤΝΤ διαβαζω: Shipment delayed in transit Recovery actions underway TNT is working to resolve this and will contact you shortly if needed. Το εχει ξαναδει αυτο κανεις αλλος; Λογω covid υπαρχουν μεγαλες καθυστερησεις. Ειχε εμφανιστει σε καποια παλια αποστολη απο Ιταλια αντιστοιχο μηνυμα στο tracking. Κ Ολλανδια εξακολουθει να υπαρχει κολλημα με πολλα δεματα. Επεξ/σία 23 Φεβρουαρίου 2021 από aces 1
alexisnik19911 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2021 ποτε αραγε θα ξεκολλησουν τα ελτα......... να εχω ελπιδες για Απριλιο η μπα?
aces Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, alexisnik19911 είπε ποτε αραγε θα ξεκολλησουν τα ελτα......... να εχω ελπιδες για Απριλιο η μπα? Γενικως ειναι πολυ ρευστή η κατασταση με τα ΕΛΤΑ παιζουν απολυσεις, μειωση προσωπικου, ακομη & να γινουν ιδιωτικά συντομα, να αλλαξει το καθεστως με τιμοκοταλογους-χρεωσεις κλπ μπορει και να μη γινει κ τιποτα στην τελική. Ολα ρευστά Το αποτελεσμα ειναι δεκαδες καθυστερησεις (κ λογω covid κ λογω ΕΛΤΑ), δεματα που καθονται αλλα στο κεντρο διαλογης και αλλα στο αεροδρομιο. Γενικως λειτουργουν με μειωμενο προσωπικο οπως ολα υπολειτουργουν. Ε ναι η κανονικοτητα παει για Πασχα (Απρ-Μαιο) μεριά στην καλυτερη .....περιπτωση που μαλλον θα ειναι μερική κανονικοτητα. Επεξ/σία 23 Φεβρουαρίου 2021 από aces 2
billgeo Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2021 Ερωτηξης για τους πιο ψαγμενους... Περιμενω κατι απο PostNL (Ολλανδια) Εχω valid tracking number, το οποιο ομως ειναι σε μορφη 3SKAΑ**397515 Μηπως ξερει κανει ποιος ειναι ο "φορεας" της PostNL στην Ελλαδα?? Ειναι τα ΕΛΤΑ ή τα δινει σε καποια κουριερ. Γιατι με αυτη τη μορφη tracking number δεν μπορω να το ψαξω πουθενα.
aces Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, billgeo είπε Ερωτηξης για τους πιο ψαγμενους... Περιμενω κατι απο PostNL (Ολλανδια) Εχω valid tracking number, το οποιο ομως ειναι σε μορφη 3SKAΑ**397515 Μηπως ξερει κανει ποιος ειναι ο "φορεας" της PostNL στην Ελλαδα?? Ειναι τα ΕΛΤΑ ή τα δινει σε καποια κουριερ. Γιατι με αυτη τη μορφη tracking number δεν μπορω να το ψαξω πουθενα. tracking number ναι μεν εχεις αλλα δεν ειναι συστημενο αρα δεν ανιχνευεται (ή ανιχνευεται μεχρι ενα σημειο τα unregistered) μιας και τα συστημμενα τελειωνουν σε GR NL CN BE κλπ. Η postNL εξυπηρετειται απο τα ΕΛΤΑ (με οτι αυτο συνεπαγεται) αλλα εφοσον ειναι μη συστημμενο ειναι παλι ΕΛΤΑ Επεξ/σία 24 Φεβρουαρίου 2021 από aces 1
billgeo Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2021 1 ώρα πριν, aces είπε tracking number ναι μεν εχεις αλλα δεν ειναι συστημενο αρα δεν ανιχνευεται (ή ανιχνευεται μεχρι ενα σημειο τα unregistered) μιας και τα συστημμενα τελειωνουν σε GR NL CN BE κλπ. Η postNL εξυπηρετειται απο τα ΕΛΤΑ (με οτι αυτο συνεπαγεται) αλλα εφοσον ειναι μη συστημμενο ειναι παλι ΕΛΤΑ Μαλιστα! Αρα η postNL το κανει track, απο Ολανδια, αλλα οταν φτασει στα ΕΛΤΑ το "χανουμε". Καλη φαση. https://www.internationalparceltracking.com/Main.aspx#/track/3SKAAG6397515/GR/17672 Ευχαριστω για το reply!! 1
BiGsTaM Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2021 Παιδιά καλησπέρα και πάλι. Γράφω επειδή έμεινε ένα πακέτο που περιμένω το οποίο απορρίφθηκε 16 φορές στο Πεκίνο και πάει για την 17η. Νομίζω θα πιάσει ρεκόρ αυτό το πράγμα χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ τσεκάρετε: UJ818573156CN
billgeo Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2021 4 ώρες πριν, BiGsTaM είπε Παιδιά καλησπέρα και πάλι. Γράφω επειδή έμεινε ένα πακέτο που περιμένω το οποίο απορρίφθηκε 16 φορές στο Πεκίνο και πάει για την 17η. Νομίζω θα πιάσει ρεκόρ αυτό το πράγμα χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ τσεκάρετε: UJ818573156CN WTF! Πολυ κουφο. Δεν το εχω ξαναδει αυτο! Μαλλον εχει πεσει σε φυσικη οπεν λουπα! ΧΑΧΑΧΑΧΑ Γιατι λεει ομως "returned, note: security check returned"? Τι εχει το πακετο???
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα