Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 ώρες πριν, ghostrider είπε

15 με μεταφορικα? αν ναι μαλλον την σκαπουλαρεις. αν με τα μεταφορικα ειναι πανω απο 22 και στο φερνει η dhl/ups θεωρω πως θα σου στειλουν χαρτι για εκτελωνισμους.

Ναι 15€ με τα μεταφορικα μεσα ειμαι.

• Απαντ. 6,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, MessatsuRoku είπε

Καλησπερα,

αντικειμενα απο amazon.com δεν περνανε τελωνειο ετσι? Πηρα κατι αξιας 43 ευρω με AmazonGlobal Expedited Shipping, πληρωσα 7.73$ import fees

Δεν περνάνε μονο αν εχεις προπληρωσει τέλη(import fees)

Δημοσ.
1 ώρα πριν, MessatsuRoku είπε

Καλησπερα,

αντικειμενα απο amazon.com δεν περνανε τελωνειο ετσι? Πηρα κατι αξιας 43 ευρω με AmazonGlobal Expedited Shipping, πληρωσα 7.73$ import fees

θα περασει αλλα δεν θα χρεωθεις διοτι τα εχεις πληρωσει ηδη.

Δημοσ.

Για δεμα που εχω παραγγειλει, και επι του παροντος βρισκεται στην Γαλλια, σε tracking της ΤΝΤ διαβαζω:

Shipment delayed in transit Recovery actions underway

TNT is working to resolve this and will contact you shortly if needed.

Το εχει ξαναδει αυτο κανεις αλλος;

Δημοσ.

Καμία βοήθεια με αυτό το δεματάκι; Από τις 14 δεν έχω πάρει ενημέρωση για την ποριά του. Το μόνο περίεργο ήταν ότι σήμερα το πρωί έδειξε το βήμα που λέει "ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΠΕΛΑΤΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ" στις 23/1, εντελώς κουλό.

Screenshot 2021-02-23 023901.png

Δημοσ.
5 ώρες πριν, Kallirroi_ είπε

Καμία βοήθεια με αυτό το δεματάκι; Από τις 14 δεν έχω πάρει ενημέρωση για την ποριά του. Το μόνο περίεργο ήταν ότι σήμερα το πρωί έδειξε το βήμα που λέει "ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΠΕΛΑΤΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ" στις 23/1, εντελώς κουλό.

Screenshot 2021-02-23 023901.png

"Παραλαβη απο πελατη στο εξωτερικο" σημαινει πως το ταχυδρομειο στη Γερμανια παρελαβε το δεμα στο γκισε.

Αφου εφτασε στο ΚΑΤ Αθηνας σε λιγο διαστημα θα προωθηθει στο κεντρο διανομης της περιοχης σου.

Λογω του νεου τροπου διανομης που περιλαμβανει λιγοτερους ταχυδρομους ανα περιοχη μπορει να αργησει λιγο. 

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 ώρες πριν, mindreader είπε

Για δεμα που εχω παραγγειλει, και επι του παροντος βρισκεται στην Γαλλια, σε tracking της ΤΝΤ διαβαζω:

Shipment delayed in transit Recovery actions underway

TNT is working to resolve this and will contact you shortly if needed.

Το εχει ξαναδει αυτο κανεις αλλος;

Λογω covid υπαρχουν μεγαλες καθυστερησεις. Ειχε εμφανιστει σε καποια παλια αποστολη απο Ιταλια αντιστοιχο μηνυμα στο tracking. Κ Ολλανδια εξακολουθει να υπαρχει κολλημα με πολλα δεματα.

Επεξ/σία από aces
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, alexisnik19911 είπε

ποτε αραγε θα ξεκολλησουν τα ελτα......... να εχω ελπιδες για Απριλιο η μπα?

Γενικως ειναι πολυ ρευστή η κατασταση με τα ΕΛΤΑ παιζουν απολυσεις, μειωση προσωπικου, ακομη & να γινουν ιδιωτικά συντομα, να αλλαξει το καθεστως με τιμοκοταλογους-χρεωσεις κλπ μπορει και να μη γινει κ τιποτα στην τελική. Ολα ρευστά

Το αποτελεσμα ειναι δεκαδες καθυστερησεις (κ λογω covid κ λογω ΕΛΤΑ), δεματα που καθονται αλλα στο κεντρο διαλογης και αλλα στο αεροδρομιο. Γενικως λειτουργουν με μειωμενο προσωπικο οπως ολα υπολειτουργουν. Ε ναι η κανονικοτητα παει για Πασχα (Απρ-Μαιο) μεριά :) στην καλυτερη .....περιπτωση που μαλλον θα ειναι μερική κανονικοτητα.

Επεξ/σία από aces
  • Sad 2
Δημοσ.

Ερωτηξης για τους πιο ψαγμενους...

Περιμενω κατι απο PostNL (Ολλανδια)

Εχω valid tracking number, το οποιο ομως ειναι σε μορφη 3SKAΑ**397515

Μηπως ξερει κανει ποιος ειναι ο "φορεας" της PostNL στην Ελλαδα??

Ειναι τα ΕΛΤΑ ή τα δινει σε καποια κουριερ.

Γιατι με αυτη τη μορφη tracking number δεν μπορω να το ψαξω πουθενα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, billgeo είπε

Ερωτηξης για τους πιο ψαγμενους...

Περιμενω κατι απο PostNL (Ολλανδια)

Εχω valid tracking number, το οποιο ομως ειναι σε μορφη 3SKAΑ**397515

Μηπως ξερει κανει ποιος ειναι ο "φορεας" της PostNL στην Ελλαδα??

Ειναι τα ΕΛΤΑ ή τα δινει σε καποια κουριερ.

Γιατι με αυτη τη μορφη tracking number δεν μπορω να το ψαξω πουθενα.

tracking number ναι μεν εχεις αλλα δεν ειναι συστημενο αρα δεν ανιχνευεται (ή ανιχνευεται μεχρι ενα σημειο τα unregistered) μιας και τα συστημμενα τελειωνουν σε GR NL CN BE κλπ. Η postNL εξυπηρετειται απο τα ΕΛΤΑ (με οτι αυτο συνεπαγεται) αλλα εφοσον ειναι μη συστημμενο ειναι παλι ΕΛΤΑ

Επεξ/σία από aces
  • Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, aces είπε

tracking number ναι μεν εχεις αλλα δεν ειναι συστημενο αρα δεν ανιχνευεται (ή ανιχνευεται μεχρι ενα σημειο τα unregistered) μιας και τα συστημμενα τελειωνουν σε GR NL CN BE κλπ. Η postNL εξυπηρετειται απο τα ΕΛΤΑ (με οτι αυτο συνεπαγεται) αλλα εφοσον ειναι μη συστημμενο ειναι παλι ΕΛΤΑ

Μαλιστα! 

Αρα η postNL το κανει track, απο Ολανδια, αλλα οταν φτασει στα ΕΛΤΑ το "χανουμε". Καλη φαση.

https://www.internationalparceltracking.com/Main.aspx#/track/3SKAAG6397515/GR/17672

Ευχαριστω για το reply!!

• Like 1
Δημοσ.

Παιδιά καλησπέρα και πάλι. Γράφω επειδή έμεινε ένα πακέτο που περιμένω το οποίο απορρίφθηκε 16 φορές στο Πεκίνο και πάει για την 17η. Νομίζω θα πιάσει ρεκόρ αυτό το πράγμα χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ

τσεκάρετε: UJ818573156CN

Δημοσ.
4 ώρες πριν, BiGsTaM είπε

Παιδιά καλησπέρα και πάλι. Γράφω επειδή έμεινε ένα πακέτο που περιμένω το οποίο απορρίφθηκε 16 φορές στο Πεκίνο και πάει για την 17η. Νομίζω θα πιάσει ρεκόρ αυτό το πράγμα χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ

τσεκάρετε: UJ818573156CN

WTF! Πολυ κουφο. Δεν το εχω ξαναδει αυτο!

Μαλλον εχει πεσει σε φυσικη οπεν λουπα! ΧΑΧΑΧΑΧΑ

Γιατι λεει ομως "returned, note: security check returned"? Τι εχει το πακετο???

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...